reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

siula to moze my wpadamy do Ciebie:)? bo i my idziemy dzis na grilla, tyle ze urodzinowego, pogoda pekna....
az chce sie zyc. Bezsennosci u mnie tez ciag dalszy ale poki co ratuje sie kawusia i podczytuje w przerwach miedzy robota ktorej mam od cholery dzis... okna juz pomylam firanki wstawione juz w pralce troche przed domkiem ogranac trzeba ale praca na dworzu w taka pogode to sama przyjemnosc. Milego dnia kochane

reklama
a mi dzisiaj mój S. obiecał zrobić szpinak zapiekany pod serem żółtym - wraz z razowymi grzankami:) będzie przy okazji dawka czosnku:) mniami!

siula to moze my wpadamy do Ciebie:)? bo i my idziemy dzis na grilla, tyle ze urodzinowego, pogoda pekna....
az chce sie zyc. Bezsennosci u mnie tez ciag dalszy ale poki co ratuje sie kawusia i podczytuje w przerwach miedzy robota ktorej mam od cholery dzis... okna juz pomylam firanki wstawione juz w pralce troche przed domkiem ogranac trzeba ale praca na dworzu w taka pogode to sama przyjemnosc. Milego dnia kochane

Tylko nie wieszaj sama firanek, bo właśnie niedawno moja ciotka powiedziała mi dlaczego moja kuzynka jest wcześniakiem - zaczęła rodzić wieszając firanki:tak:

ja też się już martwię o nasza Asię:(

wracajac do koszul - to ja jednak proponowalabym w ciemnych barwach -na jasnych widac każda plamkę....a o plamke przy takim krawieniu nie trudno zwąłszcza przy siateczkowych majtkach. Brązy, granaty, szarości ciemne, czerwienie.

ja też się już martwię o nasza Asię:(

wracajac do koszul - to ja jednak proponowalabym w ciemnych barwach -na jasnych widac każda plamkę....a o plamke przy takim krawieniu nie trudno zwąłszcza przy siateczkowych majtkach. Brązy, granaty, szarości ciemne, czerwienie.

podpisuje sie pod tym

po pierwsze martwie sie tez co z asia

no i drugie,to ciemne koszule lub pizamki

Munka ja w tym tyg pomylam w jeden dzien wszystkie okna i nawet firanki sama powiesilam :-) no ale trzeba uwazac to masz racje - wieszanie firanek proponuje przed porodem - krotko przed terminem oczywiscie :tak:

Munka ja w tym tyg pomylam w jeden dzien wszystkie okna i nawet firanki sama powiesilam :-) no ale trzeba uwazac to masz racje - wieszanie firanek proponuje przed porodem - krotko przed terminem oczywiscie :tak:

Pewnie, że nie ma co przesadzać, ale ostrożności nigdy za wiele:-) ja czekam aż okna pomyje mąż, a firanek nie mamy;-)

ok, jak by ktoś chciał zajrzeć do wózka to będę uciekać:-D

Ty lepiej bierz nogi za pas juz jak zobaczysz kogos zajomego;-):-)

ja dziś robię na obiad grilla jeżeli któraś ma ochotę zapraszam:-pbędzie trochę rybki kiełbaska no i jakieś mięcho suróweczka mniam
o 15 przychodzą znajomi i zaczynamy:rofl2:

bedziemy o 14 zeby zając wygone miejsca ;))
podasz adres???

tez sie podpisuje:tak:

Kurcze najgorsza jest ta niewiedza :baffled::baffled:
Asiiaaaaaaaaaaa prosze odezwij sie bo ja zaczne rodzic...martwie sie o Was!!!!!

ja włączyłam sobie muzyke i sie łudzę ze lepiej i szybciej bedzie mi ie sprzatało heh chyba sama siebie oszukuje:confused:

Dzień doberek
Wlazłam tylko się przywitać i zaraz uciekam :-)
Leń, leń i leń na maksa nic mi się nie chce robić miałam dziś jechać do Wro na jakieś małe zakupki i obiecane lody i raczej jednak nie pojadę.
Brzuchol w ciągu 2 dni powiekszył mi się o 2 cm - już dobiłam do 100 :-D
Asiaa daj znać co u Ciebie bo naprawdę zeschizujemy tu czekając na jakieś wieści !!!!!!!

reklama
Do góry