reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

siula to moze my wpadamy do Ciebie:)? bo i my idziemy dzis na grilla, tyle ze urodzinowego, pogoda pekna....
az chce sie zyc. Bezsennosci u mnie tez ciag dalszy ale poki co ratuje sie kawusia i podczytuje w przerwach miedzy robota ktorej mam od cholery dzis... okna juz pomylam firanki wstawione juz w pralce troche przed domkiem ogranac trzeba ale praca na dworzu w taka pogode to sama przyjemnosc. Milego dnia kochane

reklama
a mi dzisiaj mój S. obiecał zrobić szpinak zapiekany pod serem żółtym - wraz z razowymi grzankami:) będzie przy okazji dawka czosnku:) mniami!

siula to moze my wpadamy do Ciebie:)? bo i my idziemy dzis na grilla, tyle ze urodzinowego, pogoda pekna....
az chce sie zyc. Bezsennosci u mnie tez ciag dalszy ale poki co ratuje sie kawusia i podczytuje w przerwach miedzy robota ktorej mam od cholery dzis... okna juz pomylam firanki wstawione juz w pralce troche przed domkiem ogranac trzeba ale praca na dworzu w taka pogode to sama przyjemnosc. Milego dnia kochane

Tylko nie wieszaj sama firanek, bo właśnie niedawno moja ciotka powiedziała mi dlaczego moja kuzynka jest wcześniakiem - zaczęła rodzić wieszając firanki:tak:

ja też się już martwię o nasza Asię:(

wracajac do koszul - to ja jednak proponowalabym w ciemnych barwach -na jasnych widac każda plamkę....a o plamke przy takim krawieniu nie trudno zwąłszcza przy siateczkowych majtkach. Brązy, granaty, szarości ciemne, czerwienie.

ja też się już martwię o nasza Asię:(

wracajac do koszul - to ja jednak proponowalabym w ciemnych barwach -na jasnych widac każda plamkę....a o plamke przy takim krawieniu nie trudno zwąłszcza przy siateczkowych majtkach. Brązy, granaty, szarości ciemne, czerwienie.

podpisuje sie pod tym

po pierwsze martwie sie tez co z asia

no i drugie,to ciemne koszule lub pizamki

Munka ja w tym tyg pomylam w jeden dzien wszystkie okna i nawet firanki sama powiesilam :-) no ale trzeba uwazac to masz racje - wieszanie firanek proponuje przed porodem - krotko przed terminem oczywiscie :tak:

Munka ja w tym tyg pomylam w jeden dzien wszystkie okna i nawet firanki sama powiesilam :-) no ale trzeba uwazac to masz racje - wieszanie firanek proponuje przed porodem - krotko przed terminem oczywiscie :tak:

Pewnie, że nie ma co przesadzać, ale ostrożności nigdy za wiele:-) ja czekam aż okna pomyje mąż, a firanek nie mamy;-)

ok, jak by ktoś chciał zajrzeć do wózka to będę uciekać:-D

Ty lepiej bierz nogi za pas juz jak zobaczysz kogos zajomego;-):-)

ja dziś robię na obiad grilla jeżeli któraś ma ochotę zapraszam:-pbędzie trochę rybki kiełbaska no i jakieś mięcho suróweczka mniam
o 15 przychodzą znajomi i zaczynamy:rofl2:

bedziemy o 14 zeby zając wygone miejsca ;))
podasz adres???

tez sie podpisuje:tak:

Kurcze najgorsza jest ta niewiedza :baffled::baffled:
Asiiaaaaaaaaaaa prosze odezwij sie bo ja zaczne rodzic...martwie sie o Was!!!!!

ja włączyłam sobie muzyke i sie łudzę ze lepiej i szybciej bedzie mi ie sprzatało heh chyba sama siebie oszukuje:confused:

Dzień doberek
Wlazłam tylko się przywitać i zaraz uciekam :-)
Leń, leń i leń na maksa nic mi się nie chce robić miałam dziś jechać do Wro na jakieś małe zakupki i obiecane lody i raczej jednak nie pojadę.
Brzuchol w ciągu 2 dni powiekszył mi się o 2 cm - już dobiłam do 100 :-D
Asiaa daj znać co u Ciebie bo naprawdę zeschizujemy tu czekając na jakieś wieści !!!!!!!

reklama
Do góry