reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

u nas tu w szpitalu - wchodza z ktg na sale.. chociaz masz racje czesto było tak, ze reszta dziewczyn wchodziła do nas sznuuuureczkiem i kolejno odsłaniały majtochy.. U nas zawsze sie to odbywało bo miałysmy na sali bezwzglednie lezace. Ja jedne spodnie takie mega szerokie mam - po bl, P mi kupił z mysla ze ja na patologie jade a jaod razu urodziłam - terazsie przydadza jak znalazł.. Tylko bluzk na dł rekaw wiec dokupie jakas na ramiaczka;-)
A te koszule to kurcze wszystkie w miare krótkie sa, jak dłuzsze to maja rekawki a ja chce na ramiaczka i do kolan. Najlepiej ciemna... Musze polatac:sorry2:
Ja trafiłam na taką tylko czekoladową...łatwo cyca wywalić z niej ;)
TRIUMPH Light Emotion NDW Koszula nocna 38 M (2204964892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
fiu fiu carla to musisz jeszcze do niej dokupic szpilki hehe :-D:-D
fajna nie powiem, ale w dobrym makijazu to w niej mozna wskoczyc i na małą kolacje hehe :-)

fiu fiu carla to musisz jeszcze do niej dokupic szpilki hehe :-D:-D
fajna nie powiem, ale w dobrym makijazu to w niej mozna wskoczyc i na małą kolacje hehe :-)

A wiesz, ze wcale tak ą ę nie wygląda na żywo i dobrze...chwyt reklamowy jak nic...taka rozciągliwa bawełna...nie wiem jak to zwą...a też bardzo zależało mi by nie posiadała bocianów i innych no i ze względu na me kłody, na których umieszczony mam zad...musiała być zaaaa kolana...

Kam ciiii...;D Może jak dużo naskrobiemy to jak wstanie to już nie zauważy ;)

Ostatnia edycja:
zaraz Cię maćku nakrzyczy :)

juz troche nie swirujmy:baffled:;-)

A wiesz, ze wcale tak ą ę nie wygląda na żywo i dobrze...chwyt reklamowy jak nic...taka rozciągliwa bawełna...nie wiem jak to zwą...a też bardzo zależało mi by nie posiadała bocianów i innych no i ze względu na me kłody, na których umieszczony mam zad...musiała być zaaaa kolana...

Kam ciiii...;D Może jak dużo naskrobiemy to jak wstanie to już nie zauważy ;)

a jak z przeswitem, bo wydaje sie taka troche cieniutka???
A to jakas wyprzedaz bo cena dosc malusia??? Długosc fajna i ten dekolt własnie jak znalazł ;)

Dzień dobry
Ale piękne słońce za oknem, myślałam że przejdę się popołudniu na dłuższy spacerek do teściowej ale siostrzeniec męża ma ospę więc ni chu chu, do teściowej przez kilka dni nie zawitam a szkoda

sicilpol
fajny filmik i też zwróciłam uwagę że ona zawsze w tym samym miejscu stoi i że bałagan jest ;-)

agaundpestka
tak jak dziewczyny pisały, jeden rozdział się kończy ale zaczyna się najpiękniejszy w twoim życiu :tak:

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dobrych wyników, Sicil kamień z serca z tą krzywą nie wiem co byś miała jeść gdyby jeszcze cukier ci zabronili, MsMickey lekarz faktycznie niezły przyjemniaczek ale grunt że wszystko ok

Też zaczęłam się zastanawiać nad tą dietą po porodzie, u nas na oddziale podobno wszystko jest super poza porcjami jedzenia, już kilka osób mi mówiło żebym się zaopatrzyła w dodatkowy prowiant więc będę musiała wcześniej D. nakreślić co mi ma przynosić

Dziewczyny naoglądałam się wczoraj rozmów w toku o sztucznych i naturalnych cycach i efekt jest taki że mi wieczorem lewy cyc przeciekł a rano prawy do niego dołączył, koniec bimbałkowych zabaw :-(

Dobrego dnia kobitki

Czekam na wieści od Asi

Hejka!

Widzę, że rozmowy od wczesnego rana idą pełną parą:-) Ja wczoraj zasnęłam na Shreku, obudziłam się o północy i dalej w kime. Mogłabym niejednej oddać trochę tego mojego snu.

Właśnie dostałam smska, że moja kuzynka urodziła dziś córeczkę, waży 3850 i mierzy 53cm - malutka:-) hehe, równo 2 miesiące po narodzinach mojego siostrzeńca, bo dziś malutek kończy właśnie 2 miesiące!!
Ja dziś jadę oglądać wózeczki, mam nadzieję, że w końcu jakiś wybierzemy.

Życzę miłego dzionka i cały czas czekam na wieści od Asi...

reklama
Hejka!

Widzę, że rozmowy od wczesnego rana idą pełną parą:-) Ja wczoraj zasnęłam na Shreku, obudziłam się o północy i dalej w kime. Mogłabym niejednej oddać trochę tego mojego snu.

Właśnie dostałam smska, że moja kuzynka urodziła dziś córeczkę, waży 3850 i mierzy 53cm - malutka:-) hehe, równo 2 miesiące po narodzinach mojego siostrzeńca, bo dziś malutek kończy właśnie 2 miesiące!!
Ja dziś jadę oglądać wózeczki, mam nadzieję, że w końcu jakiś wybierzemy.

Życzę miłego dzionka i cały czas czekam na wieści od Asi...

W takim razie gratuluję!! :)

Uwielbiam jak się rodzą dzieciaczki :) Kiedyś tak tego nie czułam, ale teraz gdy słyszę, że ktoś właśnie urodził to od razu mam przed oczami pierwsze godziny życia mojego syna - boże najpiękniejszy czas w życiu jaki może kobieta dostać! :)

Do góry