reklama
i ja dostałam list z ZUs- będa mnei kontrolowac jak ja nie nawidze tego Państwa- normalnie nie dosć,ze płacę mega wysokie składki-w ogóle nie korzytsam z Państwoej służby zdrowia to bęa mnei kontrolować- tragedia
poza tym też mam mega katar, serce wariuje
Ostatnia edycja:
i ja dostałam list z ZUs- będa mnei kontrolowac jak ja nie nawidze tego Państwa- normalnie nie dosć,ze płacę mega wysokie składki-w ogóle nie korzytsam z Państwoej służby zdrowia to bęa mnei kontrolować- tragedia
Bidula Masakra z tym Zusem...płacisz tyle lat a raz chcesz coś od nich i juz kontrola!!!! Powariowali!!!
xdorotaa:8294570 pisze:Ahhh jak milo sie patrrzy na Twoj suwaczek Nanulinko )
Oby rosl wraz z brzuchem i dzieciem!
Ale powiem wam ze ten strach o wszystko momentami paralizujacy jest..... non stop mysle o ciazy!
Ostatnia edycja:
Oby rosl wraz z brzuchem i dzieciem!
Ale powiem wam ze ten strach o wszystko momentami paralizujacy jest..... non stop mysle o ciazy!
Mimo, że nie mam takich przeżyć jak Ty w związku z ciążą to dla mnie początki też były bardzo trudne. Nie było minuty żebym nie myślała co się ze mną dzieje. Kłucia w podbrzuszu powodowały u mnie rozpacz. Czasami zastanawiam się jakim cudem dotrwalam psychicznie do tego momentu. jednak my baby to silne jesteśmy :-)
edit: u mnie też proszek do prania skraca wszystkie bluzki i tylko bluzki. Wczoraj nie miałam co na siebie założyć bo wszystkie sterczały w połowie brzucha. Mężuś wspaniałomyślnie zabrał żonkę do H&M i zakupiłam 2szt. dłuższych co by nic nie wystawało. A nawet okazja była bo po 39zł za 1 zapłaciłam.
Ostatnia edycja:
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A co oni chcą kontrolować? To czy jestes w ciąży? Co tam dokładnie napisali?
reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
Co do ciazowych stresow to powiem Wam... ze ja chyba zanim zdecyduje sie na kolejne dziecko, a pewnie zdecyduje to bede musiala baaaaardzo odsapnac psychicznie...myslalam zeby starac się tak rok po urodzeniu tego... ale jak sobie pomysle od nowa przezywac te schizy.... kontrolowac ciagle wkladki i papier toaletowy.... kazde uklucie w brzuchu to panika.. to chyba jednak poczekam dluzej z rodzenstwem dla Misia)
AVO - z tego co slyszalam oni takie kontrole robia sobie wyrywkowo wybieraja jakies osoby... to czysta formalnosc nie ma sie czym przejmowac!!!!
AVO - z tego co slyszalam oni takie kontrole robia sobie wyrywkowo wybieraja jakies osoby... to czysta formalnosc nie ma sie czym przejmowac!!!!