reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam!

Jakaś śnięta jestem dzisiaj:confused2:

carla powodzenia w firmie, a co do ZUSu to nie wiem, bo mam to szczęście, że nadal dostaje od swojej firmy, a oni się rozliczają z ZUSem, ilu pracowników jest zatrudnionych u Ciebie?bo powyżej 20, pracodawca może (chyba nie musi, nie wiem) rozliczać w ten sposób

siula na glukozę to jeden dzień się zwykle czeka

PaulinaMaria powodzenia na wizycie!

Kamila u mnie podobnie tzn. minus 5:szok: gdzie ta wiosna, hę?:crazy:

reklama
W pracowej przychodni za duzo znajomych twarzy by robic bete.... jade po pracy do laboratorium a w srode umowilam sie z moja gin,brrr.... boje sie!

Witam

Carla ZUS ma 30 dni na wypłacenie chorobowego od momentu kiedy dostanie l4. Ja na pierwsze trochę czekałam ale nie dłużej niż te 30 dni a później już przychodzi regularnie. Ja dostaję l4 na 4 tygodnie więc pieniążki mam też co 4 tygodnie i nie koniecznie pod koniec miesiąca teraz dostałam 17 w lutym a w marcu powinnam dostać 13.

Ja dziś mam znowu wizytę u diabetologa....

nanulika widzę suwaczek się pojawił:) Trzymam kciuki ,teraz już musi być dobrze:)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny mnie słońce obudziło godzinke temu-uwielbiam:) troszkę nadrobilam po weekendzie, NANULIKA strazznie sie cieszę i mocno trzymam kciuki!! Ja dzis musze zawieźć auto na przegląd i wybrać sie po wózek i panele. Miłego dnia wszystkim i udanych wizyt!

dzieki, tak sobie. Tzn tylko nos zawalony, ale krew mi cały czas leci :baffled: juz mam dosc:confused2:

kilka godzin i sa;-)

nic sie nie martw, to nic groznego!!! Takie rzeczy sie zdarzaja czesto i okazuje sie ze jest ok!!!

Wszystkim chorym - Ruda, Klusia i kto jeszcze potrzebuje - zdroweczka!!!
Dziekuję , mam następne zmartwienie własnie ogłoszono 1 stopień zagrożenia cyklonem tropikalnym......stąd te ulewy straszne ma uderzyć w ciągu 24h godzin trzymajcie kciuki aby nie nadszedł :no::eek::baffled::szok:

Plan b uwzględnia zakup farby do malowania fikoła i koszyków...chyba zdecyduję się na takie zestawienie:
Zobacz załącznik 443655Zobacz załącznik 443656Zobacz załącznik 443657
Śliczne kolorki :) nam babcia też właśnie rozpoczęła malowanie pokoju itp :)

Aga trzymam kciuki &&& za ciebie i siebie :-D
:-):-D

Dziekuję , mam następne zmartwienie własnie ogłoszono 1 stopień zagrożenia cyklonem tropikalnym......stąd te ulewy straszne ma uderzyć w ciągu 24h godzin trzymajcie kciuki aby nie nadszedł :no::eek::baffled::szok:
Będzie dobrze trzymamy kciuki!!!!

reklama
Paulina może przejdzie bokiem,trzymam kciuki!

mój M. wczoraj robił doświadczenie na moim żywym ciele!Ponieważ Jaś nigdy go nie kopnie mocno tylko zawsze tak delikatnie smyrnie łapką albo się przytula-jak kotek, siedział cicho chyba przez godzinę i patrzył na mój brzuch;-)A potem stwierdził,że to jest po prostu niemożliwe,że taki dzidź ma tyle siły i energii:-)

Do góry