reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzieki delwer,moze byc i chlopiec-teraz to juz mi naprawde wszystko jedno. Zawsze bardziej chcialam dziewczynke ale teraz? Moze byc i dwoch chlopakow!:D oby tylko zdrowi!

reklama
i ja dostałam list z ZUs- będa mnei kontrolowac:( jak ja nie nawidze tego Państwa- normalnie nie dosć,ze płacę mega wysokie składki-w ogóle nie korzytsam z Państwoej służby zdrowia to bęa mnei kontrolować- tragedia:(

poza tym też mam mega katar, serce wariuje:(

Ostatnia edycja:
A ja wlasnie wrocilam z takiego dziekiego mini-zoo :tak:
Ogladanie kozek i gesi dobrze mi zrobilo
Teraz obiadek i czekanie na wizyte :baffled:

i ja dostałam list z ZUs- będa mnei kontrolowac:( jak ja nie nawidze tego Państwa- normalnie nie dosć,ze płacę mega wysokie składki-w ogóle nie korzytsam z Państwoej służby zdrowia to bęa mnei kontrolować- tragedia:(

Bidula :( Masakra z tym Zusem...płacisz tyle lat a raz chcesz coś od nich i juz kontrola!!!! Powariowali!!!

xdorotaa:8294570 pisze:
Ahhh jak milo sie patrrzy na Twoj suwaczek Nanulinko :))

Oby rosl wraz z brzuchem i dzieciem!

Ale powiem wam ze ten strach o wszystko momentami paralizujacy jest..... non stop mysle o ciazy!

Ostatnia edycja:
Oby rosl wraz z brzuchem i dzieciem!

Ale powiem wam ze ten strach o wszystko momentami paralizujacy jest..... non stop mysle o ciazy!

Mimo, że nie mam takich przeżyć jak Ty w związku z ciążą to dla mnie początki też były bardzo trudne. Nie było minuty żebym nie myślała co się ze mną dzieje. Kłucia w podbrzuszu powodowały u mnie rozpacz. Czasami zastanawiam się jakim cudem dotrwalam psychicznie do tego momentu. jednak my baby to silne jesteśmy :-)

edit: u mnie też proszek do prania skraca wszystkie bluzki i tylko bluzki. Wczoraj nie miałam co na siebie założyć bo wszystkie sterczały w połowie brzucha. Mężuś wspaniałomyślnie zabrał żonkę do H&M i zakupiłam 2szt. dłuższych co by nic nie wystawało. A nawet okazja była bo po 39zł za 1 zapłaciłam.

Ostatnia edycja:

A co oni chcą kontrolować? To czy jestes w ciąży? Co tam dokładnie napisali?

reklama
Co do ciazowych stresow to powiem Wam... ze ja chyba zanim zdecyduje sie na kolejne dziecko, a pewnie zdecyduje to bede musiala baaaaardzo odsapnac psychicznie...myslalam zeby starac się tak rok po urodzeniu tego... ale jak sobie pomysle od nowa przezywac te schizy.... kontrolowac ciagle wkladki i papier toaletowy.... kazde uklucie w brzuchu to panika.. to chyba jednak poczekam dluzej z rodzenstwem dla Misia:))

AVO - z tego co slyszalam oni takie kontrole robia sobie wyrywkowo wybieraja jakies osoby... to czysta formalnosc nie ma sie czym przejmowac!!!!

Do góry