reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja kupiłam teraz nive delikatny krem pielęgnacyjny i nie jestem zadowolona dla mnie to on jest taki klejący :-(
sicilpol
Ma-Ma!
ja procz polskich kremikow (do noska i dupki) bede miec jakas masc, ktora robi mi mama (farmaceutka hiih-az strach sie bac ;-)) potem oilatum
reszte planuje zainwestowac w medele (do brodawek, krem z filtrem i chusteczki)
a cos jeszcze jest potrzebne? sie nie znammm
reszte planuje zainwestowac w medele (do brodawek, krem z filtrem i chusteczki)
a cos jeszcze jest potrzebne? sie nie znammm
Dzień dobry!
Widzę, że mamy nowy ulubiony temat - niedogodności łóżkowe. ;-) Też mam problem z zaśnięciem i aż boję się pomyśleć, co będzie dalej... Na szczęście mamy duże łóżko i bez problemu mieścimy się, nie wisząc na krawędzi ;-) Więc oprócz chrapania M mi nie przeszkadza.
Czy mogę sobie zafundować masaż na macie masującej? Czy to w ciąży niewskazane?
Widzę, że mamy nowy ulubiony temat - niedogodności łóżkowe. ;-) Też mam problem z zaśnięciem i aż boję się pomyśleć, co będzie dalej... Na szczęście mamy duże łóżko i bez problemu mieścimy się, nie wisząc na krawędzi ;-) Więc oprócz chrapania M mi nie przeszkadza.
Czy mogę sobie zafundować masaż na macie masującej? Czy to w ciąży niewskazane?
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ja myslałąm, ze Ty go długo długo karmiłas popierniczyło mi sie cos w takim razie ;//
no popierniczyło Ci się
Teraz bym chciała dłużej pokarmić ale od września zaczynam szkołę więc nie wiem jak to będzie bo dzidzius jak poczuje butle to juz moze nie chcieć cyca wyjdzie w praniu ...
xdorotaa
Fanka BB :)
Hej ho
Iwon idz spokojnie, ale powiedz ze jestes w ciazy, a jesli w karcie ciazy masz adnotacje dla stomatologa to wez i niech tam w razie W wpisze jakie uzyl- moja gin tego wymagala w razie wizytu u lekarza |Dostaniesz znieczulenie czyste czyli takie bez adrenaliny spokojnie)
A ja od jutro zaczynam studia ;p moze czas szybciej minie niz jak siedze ciagle w domu )
Iwon idz spokojnie, ale powiedz ze jestes w ciazy, a jesli w karcie ciazy masz adnotacje dla stomatologa to wez i niech tam w razie W wpisze jakie uzyl- moja gin tego wymagala w razie wizytu u lekarza |Dostaniesz znieczulenie czyste czyli takie bez adrenaliny spokojnie)
A ja od jutro zaczynam studia ;p moze czas szybciej minie niz jak siedze ciagle w domu )
Ja ostatnio podglądałam wątki "starszych" koleżanek i tam polecali serię z rossmanna babycoś tam. Że niby ma w porządku skład, bez jakiś tam szkodliwych substancjia na jaka firme bedziecie sie decydowac jesli chodzi o kosmetyki dla bobo? ja mysle nad nivea;-)
co do kosmetyków to ja jestem zwolleniczką tych aptecznych: balneum, oliatum, i tańsza wersja oliatum(wyleciało mi z głowy..)
Dziewczyny przepraszam Was za literówki- nie dosć, ze sama siebie przestawiam ich kolejność to do tego w moim lapku coś się stało z ,,a " i ,,z"- muszę mega mocno wciskać i jak szybko piszę to one się i tak nie pojawiają
Dziewczyny przepraszam Was za literówki- nie dosć, ze sama siebie przestawiam ich kolejność to do tego w moim lapku coś się stało z ,,a " i ,,z"- muszę mega mocno wciskać i jak szybko piszę to one się i tak nie pojawiają
Ostatnia edycja:
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
ja myslałąm, ze Ty go długo długo karmiłas popierniczyło mi sie cos w takim razie ;//
To ja karmiłam tak długo, do niedawna zresztą ;-)
a na jaka firme bedziecie sie decydowac jesli chodzi o kosmetyki dla bobo? ja mysle nad nivea;-)
Dla noworodka będę używać tylko i wyłącznie emolium, jak to mówiła moja położna na nivea i tym podobne przyjdzie czas.
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Ja ostatnio podglądałam wątki "starszych" koleżanek i tam polecali serię z rossmanna babycoś tam. Że niby ma w porządku skład, bez jakiś tam szkodliwych substancji
mówisz o Baby Dream - u mnie się nie sprawdziły te rossmanowskie rzeczy - ani pieluchy ani słoiczki ani chemia - niestety
Buziak ja chyba się wyposażę w Nivea .