Tak, właśniemówisz o Baby Dream - u mnie się nie sprawdziły te rossmanowskie rzeczy - ani pieluchy ani słoiczki ani chemia - niestety
To może kupię coś z tej serii i do tego coś aptecznego na w razie czego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, właśniemówisz o Baby Dream - u mnie się nie sprawdziły te rossmanowskie rzeczy - ani pieluchy ani słoiczki ani chemia - niestety
Tak, właśnie
Tak, właśnie
to wszystko zależy od podatności dzieciaczka na różne alergie . Ja jestem alergiczką - od wszystkiego mam wysypkę a Wiktor ma to po mnie, więc myślę że to dla tego u nas się nie sprawdziło.
Tak na dobrą sprawę żadna z nas nie wie czy dzidziuś nie dostanie wysypki od tego co pokupujemy
Nakupujemy całe serie kosmetyków które później mogą wylądować w koszu - ryzyk fizyk - kto nie ryzykuje ten nie żyje
No ale od czegoś trzeba zacząć
widziałyście na ddtvn testy wózków ???
nioo fajne te wózki tylko nie stać mnie na żaden z nich !!!! może tylko na ten za 1700 zł
mówisz o Baby Dream - u mnie się nie sprawdziły te rossmanowskie rzeczy - ani pieluchy ani słoiczki ani chemia - niestety
Buziak ja chyba się wyposażę w Nivea .
to słyszałas co radza ???? zbiorka rodzinna
noprmalnie słuchac mi sie tego nie chce - jak kogos nie stac na taki wózek za 4tys i nawet by je uzbierał to juz widze jak daje czwóraka za wozek