reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

avo - no własnie tak mi sie wydaje ze jedna spokojnie wystarczy;-)

a na jaka firme bedziecie sie decydowac jesli chodzi o kosmetyki dla bobo? ja mysle nad nivea;-)

reklama
ja procz polskich kremikow (do noska i dupki) bede miec jakas masc, ktora robi mi mama (farmaceutka hiih-az strach sie bac ;-)) potem oilatum
reszte planuje zainwestowac w medele (do brodawek, krem z filtrem i chusteczki)
a cos jeszcze jest potrzebne? :sorry: sie nie znammm

Dzień dobry!

Widzę, że mamy nowy ulubiony temat - niedogodności łóżkowe. ;-) Też mam problem z zaśnięciem i aż boję się pomyśleć, co będzie dalej... Na szczęście mamy duże łóżko i bez problemu mieścimy się, nie wisząc na krawędzi ;-) Więc oprócz chrapania M mi nie przeszkadza.

Czy mogę sobie zafundować masaż na macie masującej? Czy to w ciąży niewskazane?

ja myslałąm, ze Ty go długo długo karmiłas:eek: popierniczyło mi sie cos w takim razie ;//

no popierniczyło Ci się:-p

Teraz bym chciała dłużej pokarmić ale od września zaczynam szkołę więc nie wiem jak to będzie bo dzidzius jak poczuje butle to juz moze nie chcieć cyca :sorry: wyjdzie w praniu ... :-p

Hej ho:D
Iwon idz spokojnie, ale powiedz ze jestes w ciazy, a jesli w karcie ciazy masz adnotacje dla stomatologa to wez i niech tam w razie W wpisze jakie uzyl- moja gin tego wymagala w razie wizytu u lekarza:) |Dostaniesz znieczulenie czyste czyli takie bez adrenaliny spokojnie:))

A ja od jutro zaczynam studia ;p moze czas szybciej minie niz jak siedze ciagle w domu :))

a na jaka firme bedziecie sie decydowac jesli chodzi o kosmetyki dla bobo? ja mysle nad nivea;-)
Ja ostatnio podglądałam wątki "starszych" koleżanek i tam polecali serię z rossmanna babycoś tam. Że niby ma w porządku skład, bez jakiś tam szkodliwych substancji :tak:

co do kosmetyków to ja jestem zwolleniczką tych aptecznych: balneum, oliatum, i tańsza wersja oliatum(wyleciało mi z głowy..)

Dziewczyny przepraszam Was za literówki- nie dosć, ze sama siebie przestawiam ich kolejność to do tego w moim lapku coś się stało z ,,a " i ,,z"- muszę mega mocno wciskać i jak szybko piszę to one się i tak nie pojawiają:(

Ostatnia edycja:
ja myslałąm, ze Ty go długo długo karmiłas:eek: popierniczyło mi sie cos w takim razie ;//

To ja karmiłam tak długo, do niedawna zresztą ;-)

Dla noworodka będę używać tylko i wyłącznie emolium, jak to mówiła moja położna na nivea i tym podobne przyjdzie czas.

reklama
Ja ostatnio podglądałam wątki "starszych" koleżanek i tam polecali serię z rossmanna babycoś tam. Że niby ma w porządku skład, bez jakiś tam szkodliwych substancji :tak:

mówisz o Baby Dream - u mnie się nie sprawdziły te rossmanowskie rzeczy - ani pieluchy ani słoiczki ani chemia - niestety :no:

Buziak ja chyba się wyposażę w Nivea .

Do góry