reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Z P tak rozmawialismy, ze wszystkoie gazety pisały o wózku Ani Muchy za 4tysiace, co to jest dla niej 4kółka???? A w tv powinni przetestowac i pokazac równiez taki za 500 czy 700zł to chyba odbiorcy sa rózni i szkoda, ze biedniejsi ludzie traktowani sa tak z góry
Zreszta albo to jest wielkie cos taki wozek jak Mucha albo to zwykły przystepny kazdemu???
Prawda jest taka, ze w naszym kraju spora czesc ludzi samochody ma w tej cenie;-):tak:

reklama
buziak no dokładnie taka prawda ja będę miała wózek od siostry za którego dała 800 zł i jest zadowolona z niego, nioo nie ma skręcanych kółek ale gondola przestrzenna starczy na długo, nie jest może taki lekki ale dam radę szybciej schudnę !!!!! w razie czego kupię sobie później tylko spacerówkę
My mamy auto warte 5 tys zł i się bardzo cieszymy że było nas stać go kupić !!!
Ale czego oczekujemy takie są realia naszego życia, zresztą nawet jakby się zarabiało po 10 tys miesięcznie i tak ciągle by brakowało kasy !!!!

Z P tak rozmawialismy, ze wszystkoie gazety pisały o wózku Ani Muchy za 4tysiace, co to jest dla niej 4kółka???? A w tv powinni przetestowac i pokazac równiez taki za 500 czy 700zł to chyba odbiorcy sa rózni i szkoda, ze biedniejsi ludzie traktowani sa tak z góry
Zreszta albo to jest wielkie cos taki wozek jak Mucha albo to zwykły przystepny kazdemu???
Prawda jest taka, ze w naszym kraju spora czesc ludzi samochody ma w tej cenie;-):tak:
Dlatego miałaś iść do TVNu i zrobić z nimi porządek :-D:tak:

Przywitam sie i ja wlasnie zjadlam sniadanko, dopiero, mimo ze wstalam juz wczesniej ale jakos dzis lenia znowu mam. Od niedzieli pogoda w kratke to i humor w kratke:-( Dzis znowu obudzilam sie na plecach, mimo ze zasypiam na lewy boku albo na prawym z glowa na ramieniu mojego P to rano jak wychodzi do pracy a lozko jest moje to szaleje a najczesciej lapie sie na tym ze spie na plecach, pewnie dlatego bola mnie plecy:eek:

Zapomnialam przywitac nowe mamy na forum, przepraszam i witam :sorry:

Dlatego miałaś iść do TVNu i zrobić z nimi porządek :-D:tak:

przydałoby sie przydałoby sie:tak:

Dokładnie tak jest. My wkoncu od sis brac chyba nie bedziemy, raz jedyny wystarczyło pojechac z moim P do sklepu z wózkami;-)
Spodobały mu sie komplety w kt fotelik jest z baza, i w sumie jest to wygodne, zwłaszcza przy trójce dzieci gdzie wszystkie trzeba przypinac i taka baza ktora sie tylko wkłada jest super wyjsciem, ale tez nie usmiecha mi sie wydawac na wózek ponad 2tys... Wiem ze to nie duzo bo i wozek i fotelik i spacerowka, ale z drugiej strony to nasze trzecie dziecko. Chcemy zmienic samochód na wiekszy. Jestesmy w trakcie remontu domu, wewnatrz i z zewnatrz. Chce kupic fajne meble ogrodowe, zeby poczuc ze mamy dom hehe
No i do ubrania trojka dzieci - a takie wydatki na zmiane pory roku to tez nielada wydatek = 3razy buty, 3 razy kurtki, o spodniach i dziurach na kolanach pisac wiele nie bede;-) No i jeszcze rodzice chca nowej odziezy, zwłaszcza mama:cool2::cool2: Aha, wyprawka... Ja nie wiem jaka kwota by nas usatysfakcjonowała, ale bankowo z rodzinnej zbiorki mało by było;-)

ja tez tylko tak napisałam;-)
chociaz nie powiem bo przy bl to dziadkowie i z 1 i z 2 strony pomagali, jedni chcieli kupic łóżeczka drudzy wózek foteliki - sporo odeszło nie powiem. Potem nadostawalismy prezentow typu kocyki, ciuszki, karuzelki - kto przychodzi ogladac dzieci to z reguły z czyms i sporo sie nawet tego ciuła;-)
Ale teraz przy 3dziecku to juz raczej staramy sie liczyc na siebie:tak:

Lece na jakies zakupki;-)

ja też szykuję się do generalnego remontu w domu także mi teraz to będzie potrzeba sporooo kasy sam mały remont to jakieś 100 tys zł bo całe szczęście że elewację i wymianę okien już mam za sobą, też musze ogród doprowadzić do porządku i kupić jakieś nowe meble zresztą jak sobie o tym pomyślę to nie wiem jak do tego się zabrać, mieliśmy zacząć remont w marcu ale nie zdążymy, postanowiłam że zaczniemy tak lipiec sierpień, ja wtady z małą pójdę do rodziców K a tu się będzie remontować, mieliśmy remont zacząć wcześniej ale ja chce najpierw się do dziecka przyzwyczaić, nauczyć się wszystkiego a później iść mieszkać gdzie indziej

reklama
co do suchej cery to ostatnio kupiłam sobie płyn micelarny z firmy AA do demakijażu oczu i twarzy i powiem Wam że jak narazie używam go 3 dni i jestem bardzo zadowolona, jest to płyn do bardzo przesuszonej cery, polecam !!!!
Ja ostatnio zakupiłam w rossmanie wodę micelarną do demakijażu oczu i twarzy Bourjois. Bardzo dobrze zmywa, no i 250 ml za jakieś 11 zł. W komplecie kupiłam też płyn do demakijażu oczu, też Bourjois, cena też ok 10 zł. Płyn do oczu już wykończyłam, teraz kończę płyn micelarny. Dla mnie rewelacja. Z pewnością kupię drugie opakowanie.

a na jaka firme bedziecie sie decydowac jesli chodzi o kosmetyki dla bobo? ja mysle nad nivea;-)
Wczoraj widziałam w superpharm promocję na płyn do mycia ciała i głowy niemowląt od pierwszych dni życia 500 ml za 39 zł, wcześniej kosztował 79 :szok:. Jak tak patrzyłam na ceny tych zwykłych płynów ogólnie dostępnych, to ta mustela w cenie 39 i tej pojemności wychodzi bardzo dobrze.

Dobra idę po kawkę, wyciągnąć pranie, bo pralka skończyła mielić...
Buziak sprawdź czy masz pralkę pustą :-)
O rybie bym zapomniała, musze wyciągnąć, bo bedziemy musieli jeść rybę w formie kostek lodowych... :szok:

Do góry