Napiszę to: wkurzasz ludzi!!! Ja od 5 tyg nie mogę nic a nic - miałam tylko miesiąc taki, że niby można było, ale to było dawno i już nic nie pamiętam!!! Boże jak tak dalej pójdzie to zacznę myśleć, że moje dziecko powstało przez pyłkowanie!!! Masakra! I między innym dlatego już strasznie czekam na poród - 6 tyg. po i będzie powrót do życia Małżeńskiego ))))))no ja mam to szczęście że w realu mogę bez żadnych przeszkód
reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
nioo ja chociaż tym mogę powkurzać , a jak Wy wkurzacie opowieściami o jedzonku i lodach i w ogóle wszystkim co dobre i słodkie !!!!!!!!!!!!!!! też muszę to jakoś przeżyć
hej hej, witam nowa czerwcowke
czekam na wyniki glukozy i wciaz nie ma, gryze paznokcie
bylam w koncu u szefowej ostrzec ze jutro ide do lekarza i nie mam juz sily pracowac. nawet spoko to przyjela, jak zwykle bez emocji i politycznie poprawna... ona jest taka bezosobowa jak robot... w kazdym razie mega sie ciesze, zwolnienie juz tuz tuz!!!!:-) teraz bede tu wiecej siedziec :-)
a na obiad ryba z kapusta kiszona i ziemniakami , ale z baru w pracy wiec bez szalu. od przyszlego tygodnia domowe obiadki!!!!!!!!!!
czekam na wyniki glukozy i wciaz nie ma, gryze paznokcie
bylam w koncu u szefowej ostrzec ze jutro ide do lekarza i nie mam juz sily pracowac. nawet spoko to przyjela, jak zwykle bez emocji i politycznie poprawna... ona jest taka bezosobowa jak robot... w kazdym razie mega sie ciesze, zwolnienie juz tuz tuz!!!!:-) teraz bede tu wiecej siedziec :-)
a na obiad ryba z kapusta kiszona i ziemniakami , ale z baru w pracy wiec bez szalu. od przyszlego tygodnia domowe obiadki!!!!!!!!!!
Masz rację! - ale ja nadal przed glukozą więc wszystko się może zmienić :-)nioo ja chociaż tym mogę powkurzać , a jak Wy wkurzacie opowieściami o jedzonku i lodach i w ogóle wszystkim co dobre i słodkie !!!!!!!!!!!!!!! też muszę to jakoś przeżyć
Witam,
no i sobie właśnie popłakałam:-(
Rodzinka wlasnie pojechała na lotnisko, smutno mi bo znowu z Kubusiem bedziemy sami siedzieć w domu:-( Zal mi Go bo tak sie cieszył jak byli
Teraz spi ale jak się obudzi to nie bedzie juz jego ukochanej cioci
siostra biedna też się pobeczała, ach wkurza mnie takie coś.
Dobrze mi tutaj, nie chcę na razie wracać do Polski ale cholernie mi smutno jak ktoś wyjeżdza:--( a Kuba coraz więcej rozumie i na pewno będzie ich szukal ich jak wstanie.
Sorry, ze tak marudzę ale zle mi jak nie wiem...
aga super, ze wszystko ok Moj Kuba tez zawsze na USG wazyl wiecej
Monika witaj;-) tez mam termin na 18 czerwca
alijenka chyba bede Cie prosic, zebyś napisala co jesz bo moze tez uda mi sie schudnąć
AVO no właśnie skąd wziąść tą silną wolę?! mam ten sam problem
Ja dzisiaj mialam na obiad rybkę, kapustę kiszoną i ziemniaczki
no i sobie właśnie popłakałam:-(
Rodzinka wlasnie pojechała na lotnisko, smutno mi bo znowu z Kubusiem bedziemy sami siedzieć w domu:-( Zal mi Go bo tak sie cieszył jak byli
Teraz spi ale jak się obudzi to nie bedzie juz jego ukochanej cioci
siostra biedna też się pobeczała, ach wkurza mnie takie coś.
Dobrze mi tutaj, nie chcę na razie wracać do Polski ale cholernie mi smutno jak ktoś wyjeżdza:--( a Kuba coraz więcej rozumie i na pewno będzie ich szukal ich jak wstanie.
Sorry, ze tak marudzę ale zle mi jak nie wiem...
aga super, ze wszystko ok Moj Kuba tez zawsze na USG wazyl wiecej
Monika witaj;-) tez mam termin na 18 czerwca
alijenka chyba bede Cie prosic, zebyś napisala co jesz bo moze tez uda mi sie schudnąć
AVO no właśnie skąd wziąść tą silną wolę?! mam ten sam problem
Ja dzisiaj mialam na obiad rybkę, kapustę kiszoną i ziemniaczki
alijenka
polaa nie ma problemu mogę Ci napisać co jem, jedno Ci powiem - gotowanym mięsem to jeszcze troszkę i będę rzygać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alijenka
ja juz w tej chwili mierzę cukier co drugi dzień ale 5 razy dziennie
na czczo
1 godzinę po śniadaniu
2 godziny po śniadaniu
1 godzinę po obiedzie
1 godzinę po kolacji
na tą chwilę miałam najwięcej 120 godzinę po śniadaniu, a tak to nie przekraczam 110
na czczo
1 godzinę po śniadaniu
2 godziny po śniadaniu
1 godzinę po obiedzie
1 godzinę po kolacji
na tą chwilę miałam najwięcej 120 godzinę po śniadaniu, a tak to nie przekraczam 110
reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
HEJ Ho
Ja od rana latam ...bylam u czyszczenia autka bo sprzedaje swoja rakiete a w zimie to wiadomo jak wnętrze auta i lakier wyglada;//
Potem zalatwianie papierkow zwiazanych z kupnem mieszkania ..... ogladanie gresow-sresow ;// juz mi sie nie chce... nienawidze jakichkolwiek zakupow;//
Ogolnie bolali mnie od paru dni dziwnie brzuch.. robi sie czasem twardawy jakby mlody sie wypinal.. i co jakis czas czuje takie lekkie pulsowanie i sciskanie jakby w macicy a czasem w dupalku... i swiruje nie wiem co z tym robic... kupilam sobie jakis magnez B6 moze to cos pomoze ale sie boje jak i ciagle mam glupawe mysli.... ktos tez ma takie bole?;//
Ja dzisiaj mialam zajawke na beziki i kupilam sobie pare sztuk w cukierni ;pp i sie zaslodzilam jak cholera!!
Ja od rana latam ...bylam u czyszczenia autka bo sprzedaje swoja rakiete a w zimie to wiadomo jak wnętrze auta i lakier wyglada;//
Potem zalatwianie papierkow zwiazanych z kupnem mieszkania ..... ogladanie gresow-sresow ;// juz mi sie nie chce... nienawidze jakichkolwiek zakupow;//
Ogolnie bolali mnie od paru dni dziwnie brzuch.. robi sie czasem twardawy jakby mlody sie wypinal.. i co jakis czas czuje takie lekkie pulsowanie i sciskanie jakby w macicy a czasem w dupalku... i swiruje nie wiem co z tym robic... kupilam sobie jakis magnez B6 moze to cos pomoze ale sie boje jak i ciagle mam glupawe mysli.... ktos tez ma takie bole?;//
Ja dzisiaj mialam zajawke na beziki i kupilam sobie pare sztuk w cukierni ;pp i sie zaslodzilam jak cholera!!