reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
agaundpestka nasza córcia tez jest stale dużo większa a z cukrem u mnie wszystko w porządku, mam nadzieję że u ciebie też tak będzie

zaza26 o tak pizza to jest to czego by mi się dziś chciało

U mnie dziś na obiad żurek z jajkiem, żur prawdziwy od koleżanki mamy a jajka od domowych kurek więc zdrowo

Ale mam leeeeeeeeeeeenia nawet przed kompem mi się siedzieć nie chce

A my zawsze pościmy, nawet w każdy piątek, nie tylko w poście. Ale w Wigilię się zapomnieliśmy i na śniadanie opierdzieliliśmy kanapki z szynką. Normalnie w Wigilię to ja jadałam tylko kolację, ale z racji ciąży postanowiłam małą kanapkę zjeść no i wszamałam szynkę:-)

Alijenko- no to super ! Widzisz,ze schudłaś? ja musze zrezygnowac ze słodyczy- musze tylko skąd wziąć siłę woli?

tialana ja też mam dziś strasznego lenia nawet dopiero teraz zdjęłam z siebie szlafrok bo wcześniej nie maiałam na to weny, a muszę trochę dom ogarnąć bo przy tej pogodzie i z psem który jest trzymany w domu to mam mała katastrofę jeżeli chodzi o podłogi :-(
niech mnie ktoś kopnie abym się ruszyła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AVO ja się cieszę że schudło mi się ale powiem Ci że mam tego dość, nawet nigdzie się ze znajomymi nie mogę umówić bo przecież nie pójde na wodę niegazowaną z cytryną, czasami aż mi się ryczeć chce nooo ale jakoś ścierpieć to muszę. Zrobiłam się typowa kura domowa z leniem :-p

Ostatnia edycja:
hej
ja tam dzisiaj w dobrym nastroju...bylam juz w smyku i zakupilam dresiki dla swoich dzieciaczkow i konia na biegunach dla weroniki na urodziny. Niestety dowiedzialam sie ze wozek podwojny ktory wybralismy nie zmiesci sie w windzie musimy szukac innego,ale i tak jest fajnie bo do wiosny coraz blizej....ja tam juz ja czuje

Witam Was dziewczyny:)
Dołączyłam do czerwcówek chyba w październiku ale później brakowało mi czasu na kompa...
Teraz jestem na L4 i czasu mam trochę więcej więc mam zamiar być na bieżąco:)
Spodziewam się chłopca (drugiego). Termin mam na 18 czerwca.
Teraz muszę ndrobić zaległości i poczytać Was troszkę....

Witam Was dziewczyny:)
Dołączyłam do czerwcówek chyba w październiku ale później brakowało mi czasu na kompa...
Teraz jestem na L4 i czasu mam trochę więcej więc mam zamiar być na bieżąco:)
Spodziewam się chłopca (drugiego). Termin mam na 18 czerwca.
Teraz muszę ndrobić zaległości i poczytać Was troszkę....

Witaj :-D

A ja muszę iść na miasto po wędlinę na kanapki dla mężusia do pracy bo nocki teraz ma i rybkę na obiad. I strasznie mi się nie chce. Brzuch cały czas mi się stawia i mimo, że to przecież nie boli to strasznie niekomfortowo się czuję z tym. A do tego jeszcze bobo strasznie aktywne jest, więc dodatkowo brzuchal napięty się robi i tak jakoś wysoko go mam. Ewidentnie po żebrach mnie strzela.

reklama
Do góry