reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

no ja mam to szczęście że w realu mogę bez żadnych przeszkód :-D
Napiszę to: wkurzasz ludzi!!! Ja od 5 tyg nie mogę nic a nic - miałam tylko miesiąc taki, że niby można było, ale to było dawno i już nic nie pamiętam!!! Boże jak tak dalej pójdzie to zacznę myśleć, że moje dziecko powstało przez pyłkowanie!!! Masakra! I między innym dlatego już strasznie czekam na poród - 6 tyg. po i będzie powrót do życia Małżeńskiego :)))))))

reklama
nioo ja chociaż tym mogę powkurzać :-p, a jak Wy wkurzacie opowieściami o jedzonku i lodach i w ogóle wszystkim co dobre i słodkie !!!!!!!!!!!!!!! też muszę to jakoś przeżyć :rofl2:

hej hej, witam nowa czerwcowke:)

czekam na wyniki glukozy i wciaz nie ma, gryze paznokcie :eek:

bylam w koncu u szefowej ostrzec ze jutro ide do lekarza i nie mam juz sily pracowac. nawet spoko to przyjela, jak zwykle bez emocji i politycznie poprawna... ona jest taka bezosobowa jak robot... w kazdym razie mega sie ciesze, zwolnienie juz tuz tuz!!!!:-) teraz bede tu wiecej siedziec :-)

a na obiad ryba z kapusta kiszona i ziemniakami , ale z baru w pracy wiec bez szalu. od przyszlego tygodnia domowe obiadki!!!!!!!!!!

Witam,

no i sobie właśnie popłakałam:-(
Rodzinka wlasnie pojechała na lotnisko, smutno mi bo znowu z Kubusiem bedziemy sami siedzieć w domu:-( Zal mi Go bo tak sie cieszył jak byli:tak:
Teraz spi ale jak się obudzi to nie bedzie juz jego ukochanej cioci:no:
siostra biedna też się pobeczała, ach wkurza mnie takie coś.
Dobrze mi tutaj, nie chcę na razie wracać do Polski ale cholernie mi smutno jak ktoś wyjeżdza:-:)-( a Kuba coraz więcej rozumie i na pewno będzie ich szukal ich jak wstanie.
Sorry, ze tak marudzę ale zle mi jak nie wiem...

aga super, ze wszystko ok:tak: Moj Kuba tez zawsze na USG wazyl wiecej

Monika witaj;-) tez mam termin na 18 czerwca:tak:

alijenka chyba bede Cie prosic, zebyś napisala co jesz bo moze tez uda mi sie schudnąć:-D

AVO no właśnie skąd wziąść tą silną wolę?! mam ten sam problem:zawstydzona/y:

Ja dzisiaj mialam na obiad rybkę, kapustę kiszoną i ziemniaczki:tak:

polaa nie ma problemu mogę Ci napisać co jem, jedno Ci powiem - gotowanym mięsem to jeszcze troszkę i będę rzygać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alijenka mierzysz cukier po każdym głównym posiłku?

Ja po śniadaniu mam 150:-( a po obiedzie 2 daniowym i kolacji mam dobry cukier,boję się że będę musiała brać insulinę:(

ja juz w tej chwili mierzę cukier co drugi dzień ale 5 razy dziennie
na czczo
1 godzinę po śniadaniu
2 godziny po śniadaniu
1 godzinę po obiedzie
1 godzinę po kolacji
na tą chwilę miałam najwięcej 120 godzinę po śniadaniu, a tak to nie przekraczam 110

reklama
HEJ Ho :)

Ja od rana latam ...bylam u czyszczenia autka bo sprzedaje swoja rakiete a w zimie to wiadomo jak wnętrze auta i lakier wyglada;//

Potem zalatwianie papierkow zwiazanych z kupnem mieszkania ..... ogladanie gresow-sresow ;// juz mi sie nie chce... nienawidze jakichkolwiek zakupow;//

Ogolnie bolali mnie od paru dni dziwnie brzuch.. robi sie czasem twardawy jakby mlody sie wypinal.. i co jakis czas czuje takie lekkie pulsowanie i sciskanie jakby w macicy a czasem w dupalku... i swiruje nie wiem co z tym robic... kupilam sobie jakis magnez B6 moze to cos pomoze ale sie boje jak i ciagle mam glupawe mysli.... ktos tez ma takie bole?;//

Ja dzisiaj mialam zajawke na beziki i kupilam sobie pare sztuk w cukierni ;pp i sie zaslodzilam jak cholera!!

Do góry