reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

alijenka to ja cię mogę kopnąć ale chyba nie chce mi się wstać a na siedząco ciężko

Monika20078 fajnie ze znów jesteś z nami :-) życzę powodzenia w nadrabianiu ale szczerze mówiąc nie wiem czy to jest możliwe ;-)

Kobitki kochane muszę was ostrzec,

Toffifee to zło!

zaatakowało mnie przy wyjmowaniu i dostałam w oko:cool:

reklama
Melduje się i ja :) synek potwierdzony :) okaz zdrowia z serduszkiem jak dzwon :) tylko stety- niestety za duży :/ 640gr
Rewelacja! :tak:

Wy tak naprawdę przestrzegacie postu ???
Ja tylko w wigilię i wielki piątek, ale to raczej nie ze względów religijnych, tylko taka tradycja.
i tak jakoś wysoko go mam. Ewidentnie po żebrach mnie strzela.
Moja niunia też już musi byc dość wysoko, bo czuję taki ucisk na wysokości mostka...

No tak tylko jak nie ma postu to i mobilizacja mniejsza a tak to wiadomo że piątek i trzeba sie w rybkę zaopatrzyć.
My dziś na obiadek mamy wczorajszy barszczyk czerwony z ziemniaczkami.
Ja też odkąd więcej piję mam częściej twardy i napięty brzuszek a mój mauluszek hasa dopiero w okolicach pępka dla mnie to i tak już wysoko.
Aga moje gratki niech maluch zdrowo rośnie :-)

ja ryb niecierpię i nawet jakbym miała post to chyba nikt by mnie nie zmusił do ich jedzenia :-D, jedyne co to śledzie !!!!!!!!!!!!!!! mniammmmmmmmmm
i jak to się mówi z ryb najlepiej lubię rypanie :szok::-p

Moj maluszek to tez strasznie wysoko jest - zaraz pod cyckami zaczyna sie brzuszek :-D
Dzis jest tylko 2 stopnie na + ,ale za to takie piekne sloneczko,ze za niedlugo idziemy na dwor - chlopaki sobie pojezdza na rowerach,a ja sie dotlenie :-)

Co do postu dzisiaj,to jakos u mnie w domu nigdy sie tego tak nie przestrzegalo,wiec u nas dzis danie z mieskiem mielonym,no i mam tez zrobiona fasolke po bretonsku.

Napisalam co nieco,a teraz poczytam wstecz co sie u was dzialo

czesc dziewczyny

Strasznie duzo juz naskrobałyście.
Do mnie wlasnie dzwonili w sprawie tolerancji glukozy. Jestem na gornej granicy, ale w normie. Musze ograniczyć słodycze ale to od jutra , bo wlasnie zjadlam drożdzowke i cala czekolade tru:szok:skawkowa.

A ja na obiad mam rybke w sosie smietanowo- koperkowym .

reklama
Do góry