reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Viola gratuluje:-) Mojemu raczej jajeczka nie odpadną :-D chociaż koleżance raz gin powiedział, że będzie trzeci chlopak, a na kolejnym usg, ze jednak dziewczynka, także cuda się zdarzają :-D:-D

reklama
Viola- zapytaj sie takze Mlodaka- ona jest oblatana w kociakach :tak:

AVO- wlasnie opisuje mojej siostrze hihihh, przezycie nie do zapomnienia. Moze wypunktuje ;-)
1. Rezerewacja w knajpce, do ktorej nikt nie chcial isc, ale dziewczyna tak zakrecila, ze niby jakis oklega chce, on stwierdzil ze nie, moze jego zona, zona mowil, ze tez nie ona, a okazalo sie, ze poszlismy do owej knajpki tylko dlatego, ze jej maz sie tam czuje jak w domu i mu nadskakuja, wiec moze porzadzic :sorry:
2. Wszyscy zamawiamy pizze, maz zamawia na pierwsze kalmary w ciescie, na drugie ryby grillowane (koniec koncem nasza pizza kosztowala po 5euro moze, a jego danie mniej wiecej 30...) jak przychodzi do placenia rachunku, cisza, wszyscy placimy po rowno.. nawet nie zaproponowali...
3. Spotkanie z nimi, oznacza, iz z pewnoscia cos nowego kupili.. Oczywiscie walentynki w zasadzie byly, by nam pokazac, jaka to torebke znow ten jej ukochany maz kupil, bo on jest naj naj mezem... Dostala od kolezanki taka swinke gumowa- prezent zarcik, a ona na to, no tak ladna ladna, ale nic nie wygra z prezentem do mojego meza... Dodam, iz chodzi o torebki wartosci dobrej pensji... Aha, no i zamowili samochod
4. Stol byl zarezerwowany blisko wejscia, oni jako pierwszi przybyli, usadowili sie jak najdalej tych drzwi, a my normalnie zeby zbieralismy tak nam zimno bylo, znajomy sie obil doslownie kurtkami, a ja potem w lozku nog i tyla nie moglam sobie rozmrozic... Jak jedna kolezanka zdecydowala sie prosic o zmiane stolow, to byli prawie ze oburzeni...
5. Pizza byla tak "dobra jakosciowo" ze pochorowaliśmy sie :confused2:

Dodam, ze mowa o ludziach, ktorzy by moc sie pokazac, oszczedzaja np. na ogrzewaniu...
No ale nie ma tego zlego... Juz wczoraj perfidnie w kanjpce zaczelam sobie przegladac piekarniki, maz mi zaplaci slono za te wyjscie :realmad:

Witam się i ją moje waleantyki bardzo mile spędziliśmy je dość blisko :)gratuluję udanych wizyt i kolejnych siusiakow jutro pączki mniam już się doczekać nie mogę

Witam!

Gratki w związku z udanymi wizytami, siusiakami i cipkami ;-)
Witam

I teraz Was zaskoczę pewnie jestem pierwsza której zmieniła się płeć :) naszej córeczce urosły jajeczka i będzie chłopcem hihi Także proszę w liście mam zmienić płeć.Rozczarowana nie jestem tylko zaskoczona ale najważniejsze ze mały zdrowy i waży już 810g.
Gorsza sprawa,że mam cukrzycę ciążową:( 20.02 idę do diabetologa. Ta cukrzyca martwi mnie najbardziej bo ja lubię jeść:( No ale cóż byle mały był zdrowy.

No a u naszego kota stwierdzono SUK syndrom urologiczny kotów i jest z nim naprawde źle.:(((((((((((((((( Nie siusia i ma zatruty organizm 2 dni po 4 godziny był w klinice ,dziś idziemy na zastrzyk i zobaczymy co to będzie. Nie wiem czy nie będziemy musieli go uśpić. Szkoda go bo taki kochany ma dopiero niecałe 3 lata.
O ja! A kiedy było ostatnie usg, gdy lekarz stwierdził dziewczynkę?

Trzymam kciuki za zdrowie kotka! :tak:

Sicilpol - milusio ;-)

Ostatnia edycja:
noooo- parka nie do pobicia ;-)

leee a Wy jutro paczki bedziecie miec buuuuuu a ja nie umiem nawet robic :no:

Ostatnia edycja:
noooo- parka nie do pobicia ;-)

leee a Wy jutro paczki bedziecie miec buuuuuu a ja nie umiem nawet robic :no:
Zaraz wstawię przepis na "pączki z dziurka" jak chcesz. :tak: To oczywiście nie to samo, ale zawsze ;-) Też się dzisiaj za nie zabieram.

O suwaczek przeskoczył Ci na 6 miesiąc! To mi jutro też przeskoczy ;-) Juz bliżej niz dalej!

Violka -- ze tak powiem ALE JAJA:) heh super, gratuluje! oby jajeczka juz nie odpadly!:)
a za kiciaka trzymam kciuki :))

Scil- nawet nie wiem jak skomentować..ale szczerze wspolczuje:p

VIOLA gratulacje no ja mam nadzieje że u mnie płeć się nie zmieni BO JA PRAGNĘ CÓRCI !!!! a doktorkowi to mówiłam że ma patrzeć trzy razy więc patrzył:-)MIŁEGO DNIA

reklama
Macku wstaw plsss
Ja kiedys robilam ten przepis, pamietam, byl boom na nie, jak lecial Twin Peaks.
Dopiero co wchodzily gazety kolorowe i chyba w Claudii z siostra wygmeralysmy ten przepis, nazywaly sie "paczki w twin peaks", jacie, paczkow nie pamietam, ale pamietam stan kuchni :dry:

Dorota- dzieki :tak:

To ja juz jestem w 6miesiacu??????? :szok:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry