veritaserum71
Fanka BB :)
Viola gratuluje:-) Mojemu raczej jajeczka nie odpadną chociaż koleżance raz gin powiedział, że będzie trzeci chlopak, a na kolejnym usg, ze jednak dziewczynka, także cuda się zdarzają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja! A kiedy było ostatnie usg, gdy lekarz stwierdził dziewczynkę?Witam
I teraz Was zaskoczę pewnie jestem pierwsza której zmieniła się płeć naszej córeczce urosły jajeczka i będzie chłopcem hihi Także proszę w liście mam zmienić płeć.Rozczarowana nie jestem tylko zaskoczona ale najważniejsze ze mały zdrowy i waży już 810g.
Gorsza sprawa,że mam cukrzycę ciążową 20.02 idę do diabetologa. Ta cukrzyca martwi mnie najbardziej bo ja lubię jeść No ale cóż byle mały był zdrowy.
No a u naszego kota stwierdzono SUK syndrom urologiczny kotów i jest z nim naprawde źle.((((((((((((((( Nie siusia i ma zatruty organizm 2 dni po 4 godziny był w klinice ,dziś idziemy na zastrzyk i zobaczymy co to będzie. Nie wiem czy nie będziemy musieli go uśpić. Szkoda go bo taki kochany ma dopiero niecałe 3 lata.
Zaraz wstawię przepis na "pączki z dziurka" jak chcesz. To oczywiście nie to samo, ale zawsze ;-) Też się dzisiaj za nie zabieram.noooo- parka nie do pobicia ;-)
leee a Wy jutro paczki bedziecie miec buuuuuu a ja nie umiem nawet robic