reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

wcale nie:-p zacytowałaś Siule, a to byłam ja :-D;-)

jeśli chodzi o te erotyczne sny, to mi się też zdarza:-D ale zawsze kończy się tak, że mi się we śnie przypomina, że w ciąży jestem i się budzę:-D

wiesz bo ja ostatnio widze rzeczy których nie ma a nie zauwazam na co wchodzę;-):tak:
Co do snów erotycznych własnie tez zawsze taka rozsądna musiałam byc, ze sie zawsze skapne ze w ciazy jestem jakby to nie mogło poczekac 3minut:wściekła/y::-D

Budze sie sama o 7np a po godzinie juz szczypia mnie oczy:szok::confused:

Musze sie pochwalic, ze moj najmłodszy synek dał popis przed moja babcia i skopał ja jak jeszcze nikogo:cool2::cool2:

A co do romantycznych walentynek, to do nas przyleciał kumpel ze szwecji i z tej okazji doszedł jeszcze jeden, ale jak moj P po nich pojechał to wstąpili do kwiaciarni czym mnie mooooooocno zaskoczył:szok:
Mi juz przeszły walentynki, jakos przestaja mnie bawic takie głupoty ;)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Młodak super! gratulacje:)

Co do mieszkania - jestesmy zdecydowani, robimy ostatnie przeliczenia odnosnie wykonczen.... w ramach oszczednosci na sezon pazdziernik- az do wykonczenia mieszkania czyli pewnie styczen/luty bedziemy musieli sie przeniesc do tesciow, bo wtedy w naszym obecnym mieszkaniu wskakuje czynsz zimowy, poza tym bedziemy je wynajmowac a wtedy studenci szukaja mieszkan wiec bez problemu je wynajmiemy :)) Tesciową i tescia mam zlotych ludzi maja duzy dom wiec sie pomiescimy bez problemu :)) a i dom maja na granicy samego parku krajoobrazowego wiec bedzie gdzie sie z wozkiem szlajac:))

Dzisiaj caly dzien siedze sama w domu;/ obiad zrobiny ale nie bedzie komu jesc;p zostaje mi chyba sprzatanie ...ehh dzien jak codzien ;pp

Witam

Wczoraj nie miałam czasu ani głowy,żeby do Was zajrzeć,najpierw Wam napiszę co i jak a potem postaram się nadrobić.

Bardzo gratuluję wczorajszych udanych wizyt i poznania płci:)

I teraz Was zaskoczę pewnie jestem pierwsza której zmieniła się płeć :) naszej córeczce urosły jajeczka i będzie chłopcem hihi Także proszę w liście mam zmienić płeć.Rozczarowana nie jestem tylko zaskoczona ale najważniejsze ze mały zdrowy i waży już 810g.
Gorsza sprawa,że mam cukrzycę ciążową:( 20.02 idę do diabetologa. Ta cukrzyca martwi mnie najbardziej bo ja lubię jeść:( No ale cóż byle mały był zdrowy.

No a u naszego kota stwierdzono SUK syndrom urologiczny kotów i jest z nim naprawde źle.:(((((((((((((((( Nie siusia i ma zatruty organizm 2 dni po 4 godziny był w klinice ,dziś idziemy na zastrzyk i zobaczymy co to będzie. Nie wiem czy nie będziemy musieli go uśpić. Szkoda go bo taki kochany ma dopiero niecałe 3 lata.

Ostatnia edycja:
Witam

I teraz Was zaskoczę pewnie jestem pierwsza której zmieniła się płeć :) naszej córeczce urosły jajeczka i będzie chłopcem hihi Także proszę w liście mam zmienić płeć.Rozczarowana nie jestem tylko zaskoczona ale najważniejsze ze mały zdrowy i waży już 810g.
Gorsza sprawa,że mam cukrzycę ciążową:( 20.02 idę do diabetologa. Ta cukrzyca martwi mnie najbardziej bo ja lubię jeść:( No ale cóż byle mały był zdrowy.
no to Ci niespodziewajka :-D :-)

mam nadzieję że juz u mnie się nie zmieni bo wczoraj lekko zaszalałam w smyku i obkupiłam małą troszeczkę !!!!

i chcę Wam się pochwalić że wczoraj kupiliśmy większe auto, oczywiście nie nowe bo zamierzamy tym jeździć może z 2 lata ale warte zakupu !!!! nioo i kombi bo takie chciałam abym sama z mała mogła spokojnie na zakupy jeździć i nie martwić się gdzie dać wózek !!!!

Viola...omg!!! Ciszę się, że Mały zdrowy...ale też obawiam się...pomyłki mojego gina w tej kwestii...bo ja już sukienki nabyłam...oj...

Mam nadzieję, że kicia wyzdrowieje!!! Kciuki.

reklama
No synuś zrobił mamusi walentynkowy prezent. Powiem Wam,że gdzieś w głębi ciągle nie mogłam uwierzyć,że miałaby to być dziewczynka no i przeczucie mnie nie myliło:)
tialana właśnie mamy dużo dla dziewczynki hehe ale na szczęście nie wydałam majątku bo najczęściej używane rzeczy kupowałam nowe tylko mam 2x body z c&a za 35 zł całe rozpinane. Może uda mi się coś odsprzedać a jak nie to wydam.Reszta nowych ciuszków jest unisex . Tak czułam,że to się może zmienić:)

sicilpol dziękuję napewno poczytam i jeżeli to będzie możliwe to skorzystam.

alijenka
gratuluję zakupu autka:)
My też bedziemy zmieniać i właśnie będziemy teraz sprzedawać i kupować dopiero po porodzie także najgorszy czas będziemy bez auta:( Jakoś trzeba będzie sobie poradzić.
asiia kciuki i modlitwa dla Waszych chłopców..na pewno będzie dobrze

Do góry