reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Wiesz AVO, ja ich toleruje wlasciwie tylko dla meza. W sumie nie sa tak dla mnie waznymi osobistosciami w zyciu, bym np. musiala zadac od niego, by zaprzestal z nimi kontaktu.
To jego przyjaciolka, a przynajmniej takowa byla, ponoc kiedys byla inna, choc, gdy ja ja poznalam i pracowala jako hostessa w sklepie (bron Cie nie mam nic przeciwko takiej pracy, zadna praca nie hanbi, ale to nie ja a ona dzis do takich prac sie nie przyznaje...) to tez taka byla...
Widuje ich raz na miesiac (kiedys bylo czesciej, ale dla mojego zdrowia psychicznego maz ukrocil te spotkania) i raz na miesiac jestem w stanie mniej wiecej zniesc ich.
Wiesz, ja wczoraj siedzialam cicho, bo to nie moi znajomi, byly tam osoby, ktore sa ich przyjaciolmi i takze marzli siedzac cicho.
Nie chce byc ta pierwsza, ktora wybuchnie ;-) Wole po prostu ich olewac
Ale z tym zimnem to nie pomyslalam wiesz.. Ja marzlam a szanowna milady tylek sobie grzala z daleka od drzwi.
Na dodatek dziewczyna jest w ciazy 3tygodnie dalej niz ja i oczywiscie takze byl temat ich pieknego dziecka i jak to ona o siebie dba i co je a czego nie je... Oczywiscie wszystko co robi jest naj.

Tak sobie mysle, ze poki chodzi o mnie, spływa to po mnie jak po kaczce, widze co robia, ale jakos nauczylam sie nawet z tego zartowac, ale jesli kiedykolwiek przyjdzie im na mysl porownywac moje dziecko do swojego, czy umyslnie wywyzszac je przy moim, to klaki poleca :confused2:;-)

Witam
Violapop w takim układzie gratuluję synka.:-D
Sicilpol widać że masz cierpliwości sporo - podziwiam. Mojego męża znajomi z którymi udało mi się ograniczyć kontakty do zbędnego minimum ( wreszcie i mój m. przejrzał na oczy) byli tzw. dusigroszami. Jak byliśmy któregoś razu na wakacjach to oni brali jedno danie na dwoje a później dosłownie podjadali z naszych talerzy np.frytki, albo ona czekała aż np. mój mąż pójdzie po drinka dla mnie to mówiła " weź i dla nie" ale kasy nie dawała i uwierzcie mi to nie było sporadyczne tylko co wieczór jakiegoś chłopa z naszej paczki tak urabiała. Jak zbieraliśmy się np. na jakiegoś grila w wakacje potrafił przynieść rozpoczętą butelkę wódki uzasadniając że została mu z jakiejś tam imprezy. Dodam jeszcze tylko że jeżdżą dobrej klasy samochodem,sądzę że właśnie tak na pokaz.

Mlodak super że wszystko ok z dzidzią no i że łozysko się podnosi a powiedz leżałaś dużo czy cos innego pomogło?

dzień dobty wszystkim.

gratuluję udanych wizyt i poznanych płci dzidzolków.Viola ale numer,gratuluję!

Wróciłam z glukozy i jestem w szoku-w niczym nie przypomina tego słodkiego gluta,który pamiętam:szok:Ale ja wyglądam jak po pobiciu:-(
Miłego dnia Wam życzę!

Witam wszystkie z rana :-) U mnie piekne sloneczko i nawet cieplutko az chce sie zyc i nie moge doczekac sie wiosny kiedy to juz bez tych kurtek i zimowych ciuchow z duzym brzuszkiem bedziemy sobie chodzic na spacerki ehhh to juz nie dlugo :-):tak:

Mlodak- dzieki ze wspomnialas o plecach swojej gin bo mnie od dwoch dni tak bola ze wytrzymac nie moge, wszytsko jest ok jak leze albo stoje ale jak juz usiade to jest jakas masakra!!! cala lewa strona mnie tak boli, ze nie daje rady wysiedziec w pracy :no: Bede musial sie zapytac mojej poloznej w piatek ja wizycie.

Viola- Co za niespodzianka :-) :szok:ale lepiej teraz niz pozniej. Osobiscie niechcialabym uslyszec ze z naszej coreczki synek sie zrobil, juz sie przyzwyczailam ze bedzie cora i ciuszki juz sa i imie a dla chlopca to nic nie posiadam i lipa by byla. A najwazniejsze, ze Ty jestes szczesliwa :tak::-)

Sicilpol - to Ci sie wieczor Walentynkowy udal - porazka. Ja tez bym nie wytrzymala i musial zwrocic uwage a to na torebka lub miejsce i platnosci nie wspomne. Ale najwidoczniej zlota kobieta z Ciebie i dzielnie to znioslas. A teraz niech maz za to placi. W sumie po co pokazywac znajomym swoje slabosci zwlaszcza takim znajomym. Podziwiam :tak:

Ide poczytac troszke o tych bolach pleckow bo zaraz sie wykoncze a do tego jeszcze czuje, ze przeziebienie mnie lapie :baffled:

A tak z innej beczki macie moze sprawdzony!!! przepis na paczki? Nigdy nie robilam a mam straszna ochote na paczki wlasnej roboty :-)

Dziekuje Wam z calego serca dziewczyny, bo ja czasem mysle, ze jakas dziwna jestem, ze nie potrafie tej parki zdzierzyc ;-)
A odznaka bedzie hihihih mam nadzieje, jeszcze dzis :tak:
Trzeba kłuć zelazo poki gorace ;-)

Moja siostra ma takze na te dziewczyne uczulenie, po tym, jak kiedys chciala sfotografowac jej pierscionek zareczynowy (dodam, ze byl robiony pod moja siostre) by sobie taki sam zrobic:confused2:
I nawet nie powiedziala tego odkrycie, tylko przytaszczyli aparat i dziewczyna robila sobie niby fotki przy niej milutko az w koncu widocznie nie miala dobrego ujecia, nie wytrzymala i sie zapytala czy bedzie mogla :dry:
Moja siostra tylko sie usmiechnela i zmienila temat hihihhi

Juz sie ciesze na blond_chalke
yes2.gif

reklama
Waris - W tym roku nie bylo mi jeszcze dane zobaczyc zasniezonego krajobrazu ale tak na prawde zasniezonego bo tyle o ile to popadal snieg ale na drugi dzien juz go nie bylo. A ja uwielbiam biala zime ale jeszcze bardziej wiosne :-):tak:

Do góry