reklama
gkvip2505
Fanka BB :)
Kiedy my powiedzielismy naszemu 14letniemu synowi o ciazy to w pierwszym momencie malo nas smiechem nie zabil po czym po chwili stwierdzil ze on dobrze wie jak sie dzieci robi i czy nie jestesmy za starzy na takie numery!!!! Poprostu nas powalil Nadmienie ze mamy po 34lata:-)
goldenlucy
Ojej rzeczywiście nie skojarzylam ja głupia ze tych serduszek może być wiecej?Baardzo ciekawa jestem ile malenstw będzie w twoim brzuszku. :-)goldenlucy - To tak jak ja - jeszcze 2tyg do USG tez juz bym chciala wiedziec ile zarodeczkow sie przyjelo i ile serduszek bije pod sercem:-)
gkvip2505
gkvip2505 - no tak bo przeciez może ich byc az 2, tak? ale bylo by radości Radosna gromadka razem z juz urodzonym synkiem
Moze byc 1 lub 2 a nawet wiecej
goldenlucy
Hahaha no to fajnie się dowiedzieć ze jesteśmy już tacy starzy:-)Ja mam 35 lat to już w ogóle emerytura.Ehh jak to fajnie bylo być nastolatkiem.Żeby tak sobie odjąć chociaż 10 latek.Kiedy my powiedzielismy naszemu 14letniemu synowi o ciazy to w pierwszym momencie malo nas smiechem nie zabil po czym po chwili stwierdzil ze on dobrze wie jak sie dzieci robi i czy nie jestesmy za starzy na takie numery!!!! Poprostu nas powalil Nadmienie ze mamy po 34lata:-)
gkvip2505
Hahaha no to fajnie się dowiedzieć ze jesteśmy już tacy starzy:-)Ja mam 35 lat to już w ogóle emerytura.Ehh jak to fajnie bylo być nastolatkiem.Żeby tak sobie odjąć chociaż 10 latek.
Do dnia dzisiejszego patrzy na nas dziwnie a jak sie pytam czy pochwalil sie znajomym ze bedzie mial rodzenstwo, to mowi ze nie bo to znaczy ze my ( rodzice) sie seksimy
goldenlucy
Przyznam się co zrobiłam dzisiaj byłam dzisiaj w tkmax co by malzowi zakupić kurtkę. I oczywiście zawialo mnie na strefę dzidziusiowych ubranek. No i stało się. Wisiał tam rampers w paseczki z czapeczka jak u elfa. Cuudo po prostu. Wolal mnie gromkim glosem.A ze na dodatek była przecena to..............kupiłam go
American Pie
Początkująca w BB
Przyznam się co zrobiłam dzisiaj byłam dzisiaj w tkmax co by malzowi zakupić kurtkę. I oczywiście zawialo mnie na strefę dzidziusiowych ubranek. No i stało się. Wisiał tam rampers w paseczki z czapeczka jak u elfa. Cuudo po prostu. Wolal mnie gromkim glosem.A ze na dodatek była przecena to..............kupiłam go
hi hi hi, to obowiązkowo wklej zdjęcie i pochwali się nim
reklama
gkvip2505
goldenlucy - no i slusznie ze kupilas. Ja kupuje wszystko co mi sie podoba - i juz sporo tego mam. Nie wierze w przesady a po za tym tyle lat na to czekalam:-):-):-) dziasiaj np kupilam piekny zestaw Kubusia Puchatka - bluzeczka, ogrodniczki i czapeczka - BOSKI:-)