reklama
goldenlucy
Fanka BB :)
Tylko jak tu zdjęcie wkleic?? Pojęcia nie mam bladego
American Pie
Początkująca w BB
Tu jest link do instrukcji: https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-zdjecie-pomozcie-484/
miłej lektury
miłej lektury
goldenlucy pochwal się, pochwal
Jak chcesz wkleić zdjęcia to musisz wejść w "Zarządzaj załacznikami"
i tam dodawać pliki
Ja mam bardzo duzo malutkich bodów i pajacyków na 56 i 62 cm, nie zdazyłam wszystkiego założyc synusiowi a dostaliśmy z Polski od znajomego, który się tym zajmuje wczoraj je przeglądałam
gkvip fajnie powiedział Wasz syn hehe
Jak chcesz wkleić zdjęcia to musisz wejść w "Zarządzaj załacznikami"
i tam dodawać pliki
Ja mam bardzo duzo malutkich bodów i pajacyków na 56 i 62 cm, nie zdazyłam wszystkiego założyc synusiowi a dostaliśmy z Polski od znajomego, który się tym zajmuje wczoraj je przeglądałam
gkvip fajnie powiedział Wasz syn hehe
xdorotaa
A pewnie kupujcie ja też uważam, że skoro już nosimy serduszka to czemu nie sprawiać juz teraz sobie radości z takich drobnostek jak male zakupy. Nie mówie zeby zaraz hurtem kupowac, ale pojedyncze szt
Ja co tydzien dostaje siate praktycznie nowych ciuszkow po 4 miesiecznej teraz siostrzenicy co prawda duzo sukienek, tunik i dziewczecych rzeczy... ale mysle ze na 100% bedzie dziewczynka bo od 5 pokolen w mojej i mojego rodzinie jako pierwsze zawsze się rodzą dziewczynki, chlopów jak na lekarstwo
Ja co tydzien dostaje siate praktycznie nowych ciuszkow po 4 miesiecznej teraz siostrzenicy co prawda duzo sukienek, tunik i dziewczecych rzeczy... ale mysle ze na 100% bedzie dziewczynka bo od 5 pokolen w mojej i mojego rodzinie jako pierwsze zawsze się rodzą dziewczynki, chlopów jak na lekarstwo
goldenlucy
Wstawię wstawię ale jutro bo to z komputera muszę a nie chce mi się teraz siadać. Bo ja już w lozeczku po sytej kolacji. Zjadlam paste z avocado z bagietka. Coś przepysznego. Paste zjadlam calaaaa co by nie było wątpliwości :-)
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Ja tez nie jestem przesadna i kupuje jak mi coś w oko wpadnie. Ostatnio przy zakupie materaca i stelaża do sypialni dostałam gratis wypasiony materacyk dla dzidzi. Kupiłam tez pościel, bo byla fajna przecena. Tyle radości z tych zakupow
Addiena oj radość jest z kupowania
pamiętam jak w ciąży z Kubusiem kupowałam rzeczy a co najsmieszniejsze, juz mialam wyprane, wyprasowane w szafie a zanim się urodził z kilkanaście razy wyciągała, układałam od nowa, oglądałam a niektóre nawet drugi raz prasowałam
Teraz mamy dużo rzeczy po Młodym (wanienka, lozeczko, przewijak, wózek i ciuszki) ale wiadomo zawsze będzie trzeba coś dokupić a jak będzie dziewczyna to zupelnie inne ubranka
pamiętam jak w ciąży z Kubusiem kupowałam rzeczy a co najsmieszniejsze, juz mialam wyprane, wyprasowane w szafie a zanim się urodził z kilkanaście razy wyciągała, układałam od nowa, oglądałam a niektóre nawet drugi raz prasowałam
Teraz mamy dużo rzeczy po Młodym (wanienka, lozeczko, przewijak, wózek i ciuszki) ale wiadomo zawsze będzie trzeba coś dokupić a jak będzie dziewczyna to zupelnie inne ubranka
reklama
veritaserum71
Spać nie mogę. Tylko ja tak mam?
Dzisiaj powiedziałam całej rodzinie. Trochę szybko, ale kuzynka zapytała wprost przy stole czy nie myślimy o drugim, i nie mogłam powiedzieć Nie, wiec powiedziałam, że już pomyśleliśmy. No i było wielkie halo
Co do zakupów, to nie mam nic do kupowania. Wszystko mam po synku Moze później jak okaże się ze to dziewczynka to kupię jakąś sukienkę czy dwie
Idę męczyć dalej DVD, bo co robić po nocach
Dzisiaj powiedziałam całej rodzinie. Trochę szybko, ale kuzynka zapytała wprost przy stole czy nie myślimy o drugim, i nie mogłam powiedzieć Nie, wiec powiedziałam, że już pomyśleliśmy. No i było wielkie halo
Co do zakupów, to nie mam nic do kupowania. Wszystko mam po synku Moze później jak okaże się ze to dziewczynka to kupię jakąś sukienkę czy dwie
Idę męczyć dalej DVD, bo co robić po nocach