reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kiedy my powiedzielismy naszemu 14letniemu synowi o ciazy to w pierwszym momencie malo nas smiechem nie zabil po czym po chwili stwierdzil ze on dobrze wie jak sie dzieci robi i czy nie jestesmy za starzy na takie numery!!!!:-D:-D:-D Poprostu nas powalil:-D:-D:-D Nadmienie ze mamy po 34lata:-)

Kiedy my powiedzielismy naszemu 14letniemu synowi o ciazy to w pierwszym momencie malo nas smiechem nie zabil po czym po chwili stwierdzil ze on dobrze wie jak sie dzieci robi i czy nie jestesmy za starzy na takie numery!!!!:-D:-D:-D Poprostu nas powalil:-D:-D:-D Nadmienie ze mamy po 34lata:-)
Hahaha no to fajnie się dowiedzieć ze jesteśmy już tacy starzy:-)Ja mam 35 lat to już w ogóle emerytura.Ehh jak to fajnie bylo być nastolatkiem.Żeby tak sobie odjąć chociaż 10 latek.:tak:

Hahaha no to fajnie się dowiedzieć ze jesteśmy już tacy starzy:-)Ja mam 35 lat to już w ogóle emerytura.Ehh jak to fajnie bylo być nastolatkiem.Żeby tak sobie odjąć chociaż 10 latek.:tak:

Do dnia dzisiejszego patrzy na nas dziwnie a jak sie pytam czy pochwalil sie znajomym ze bedzie mial rodzenstwo, to mowi ze nie bo to znaczy ze my ( rodzice) sie seksimy:-D:-D:-D

Przyznam się co zrobiłam dzisiaj:nerd: byłam dzisiaj w tkmax co by malzowi zakupić kurtkę. I oczywiście zawialo mnie na strefę dzidziusiowych ubranek. No i stało się. Wisiał tam rampers w paseczki z czapeczka jak u elfa. Cuudo po prostu. Wolal mnie gromkim glosem.A ze na dodatek była przecena to..............kupiłam go:baffled:

Przyznam się co zrobiłam dzisiaj:nerd: byłam dzisiaj w tkmax co by malzowi zakupić kurtkę. I oczywiście zawialo mnie na strefę dzidziusiowych ubranek. No i stało się. Wisiał tam rampers w paseczki z czapeczka jak u elfa. Cuudo po prostu. Wolal mnie gromkim glosem.A ze na dodatek była przecena to..............kupiłam go:baffled:

hi hi hi, to obowiązkowo wklej zdjęcie i pochwali się nim :-p

reklama
goldenlucy - no i slusznie ze kupilas. Ja kupuje wszystko co mi sie podoba - i juz sporo tego mam. Nie wierze w przesady a po za tym tyle lat na to czekalam:-):-):-) dziasiaj np kupilam piekny zestaw Kubusia Puchatka - bluzeczka, ogrodniczki i czapeczka - BOSKI:-)

Do góry