reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ariada jaki masz termin OM? Wychodzi na to zemy chyba jakos podobnie:) ja mam usg za rowne 2tyg,wiec patrzac na to co piszesz bez problemu powinnam juz zobaczyc nasza fasolke:) 2,5 tyg temu byl tylko pecherzyk...

Nanulika, według OM mam na 06.06. W moim poprzednim usg też był sam pęcherzyk, tak więc na pewno zobaczysz już swojego dzidziusia kolejnym razem :-)

josevina dokladnie tak jak mowisz :) staram sie raz dziennie wchodzi i jak jest ktos to dopisuje :)
Gratuluje wszystkim nowym czerwcowka :)

Kurde kobitki trzymajcie kciuki za mnie zeby byl zarodek i zeby serduszko bilo i bylo tylko jedno malenstwo mam USG na 18 zaraZ zmykam troszke sie ogarnac bo caly dzien w pizamce chodze :-D

ale mam stresa. Odezwe sie jak bede po. Pozdrawiam:-)

a wlasnie dzis od rana co tylko zjem odrazu w kibelek idzie :( mmm tragedia glodna jestem ale co zjem to zwracam.... ; o

Lena01:7706136 pisze:
josevina dokladnie tak jak mowisz :) staram sie raz dziennie wchodzi i jak jest ktos to dopisuje :)
Gratuluje wszystkim nowym czerwcowka :)

Kurde kobitki trzymajcie kciuki za mnie zeby byl zarodek i zeby serduszko bilo i bylo tylko jedno malenstwo mam USG na 18 zaraZ zmykam troszke sie ogarnac bo caly dzien w pizamce chodze :-D

ale mam stresa. Odezwe sie jak bede po. Pozdrawiam:-)

3mam mocno! Czekam na wiesci:)

witajcie Mamuśki,

Ja tez pracuję i nie zawsze mogę tu tak często zaglądać w ciągu dnia, żeby nie mieć potem tyle do nadrabiania.
Termin mam też na 1 czerwca - póki co.

reklama
Gratuluje i zazdrosze Wam zobaczenia- usłyszenia serduszek swoich "maluszków".
Ja mam termin jeden z najpóźniejszych bo wychodzi na 27, ale zobaczymy co lekarz mi powie i czy zobaczy już coś- niby do piątku tak blisko, a jednak tak się to ciągnieeeeeeeeeeeeeee

Do góry