reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hej Dziewczynki:) Chwilkę mnie nie było, niestety w niedziele trafiłam do szpitala z bólami (skurczami) w podbrzuszu... no i dziś wreszcie wypuścili mnie do domku:) Na szczęście wszystko jest w porządku, moje maleństwo jak na razie rozwija się prawidłowo, co prawda zarodka w niedziele jeszcze nie było widać, ale wyniki beta mówiły same za siebie z wczoraj 9000;) tak mi przynajmniej lekarz powiedział, bo wyników jeszcze niestety nie widziałam;/ Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze:) buźka;)

tak czytam u Waszych młdłościach a ja jak narazie nic :crazy: w związku że termin do gin na 5 listopada to jutro pojde na HCG z krwi i zobaczymy co tam:) ile kosztuje takie badanie?
Co do bety to w Lublinie kosztuje 24 zł. przynajmniej ja tyle płaciłam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak czytam u Waszych młdłościach a ja jak narazie nic :crazy: w związku że termin do gin na 5 listopada to jutro pojde na HCG z krwi i zobaczymy co tam:) ile kosztuje takie badanie?

około 35-40 zł.

Dzieki Dziewczyny za gratulacje:)

Ja dzisiaj rozmawiałam przez telefon z teściowa, dość dużo mówiłam i się zasapałam, nie wiem czy to jest normalne w tak wczesnej ciąży....:-(

reklama
to nie jestem sama:-):-):-)
Mam nadzieje, ze nie będę chora coś mnie telepie mimo, ze leze pod kołdrą w dresie.
proponuje cieplą herbatke z miodem i cytryną :) wypita pod kołderką powinna rozgrzać.

Wpisałam w google "ciąża" i oglądałam duże brzuchy dziewczyn. Chce już 6 miesiąc :) :) :) :) mam nadzieje, że szybko zleci.

Do góry