reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

hahaha kamila ja tez juz to robilam :))) wpsialam ciaza 10 tydzien, 15 tydzien itd:))) chce zeby juz bylo widac!

dziewczyny a kiedy macie te mdlosci? ja juz trzeci raz mam tak ze wieczorem mnie cos dopada, nie wiem czy to mdlosci ale tak sie czuje dziwnie niby przejedzona...

tez nie robilam bety

reklama
Ja też bety nie robiłam ale pewnie w przyszłym tygodniu ją zrobię żeby mieć pewność że wydarzenia z lipca się nie powtórzą

Zawsze uwielbiałam chipsy i jestem w stanie zjeść całą dużą paczkę sama ale teraz nie ma mowy, podobnie z colą, litrowa butelkę opróżniałam trzy dni choć tak bardzo mi się jej chciało, o słodyczach już nie wspominając ale to dobrze ;-) mam w barku od miesiąca ptasie mleczko i normalnie zniknęło by miesiąc temu a narazie go nie otworzyłam

Ja też bety nie robiłam ale pewnie w przyszłym tygodniu ją zrobię żeby mieć pewność że wydarzenia z lipca się nie powtórzą

Zawsze uwielbiałam chipsy i jestem w stanie zjeść całą dużą paczkę sama ale teraz nie ma mowy, podobnie z colą, litrowa butelkę opróżniałam trzy dni choć tak bardzo mi się jej chciało, o słodyczach już nie wspominając ale to dobrze ;-) mam w barku od miesiąca ptasie mleczko i normalnie zniknęło by miesiąc temu a narazie go nie otworzyłam
stawiam na to ze bedziesz miala synka :) ja tak mialam w pierwszej ciazy z synkiem:p teraz mam zupelnie odwrotnie wiec wydaje mi sie ze bedzie córa :p

hahaha kamila ja tez juz to robilam :))) wpsialam ciaza 10 tydzien, 15 tydzien itd:))) chce zeby juz bylo widac!

dziewczyny a kiedy macie te mdlosci? ja juz trzeci raz mam tak ze wieczorem mnie cos dopada, nie wiem czy to mdlosci ale tak sie czuje dziwnie niby przejedzona...

tez nie robilam bety
moje mdlosci dzialaly na takiej zasadzie ze odrzucalo mnie od zapachow i widoku jedzenia uciekalam jak najdalej bo mialam wrazenie ze stoi mi wszysto w gardle :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja właśnie piekę ciastka francuskie z jabłkiem i cynamonem:)
a ja wcinam ogóry kiszone :):)

Kamila a to ciekawe co mówisz bo póki co wszyscy twierdzą że będzie dziewczynka, podobno brzydnę ;-) nawet test i kalendarz chiński mówią że dziewczynka ale dla mnie to bez różnicy
ten chinski kalendarz jest bardzo prawdopodobny - ja mu wierze:) ale coz jeszcze 9- 10 tygodni i wszystko bedzie jasne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyba byłoby mi łatwiej napisać kiedy ich nie mam, bo generalnie budzę się z nimi już są, w nocy się przebudzam jest mi nie dobrze i tak do wieczora :/

tez nie robilam bety

Ja mam mdłości od tygodnia jakoś, po tym się w sumie skapnęłam, że jestem w ciąży... W pierwszej ciąży też tak miałam. A mdłości mam różnie, rano, wieczorem... nie znam dnia ani godziny :rofl2:

reklama
Witam Was.
Tak sobie czytam i ja niestety nie mam zadnych mdlosci ani nic specjalnego jesc mi sie nie chce - wogole mi sie jesc nie chce jedynie to mam problem ze spaniem:baffled:

Do góry