reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Majowkaa trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze

Ja dziś fatalnie się czuje przeziębienie daje się we znaki, jakaś osłabiona jestem bardzo i senna mega.Oby do 17 wytrzymać.

Avo czekam na wieści

ciekawa jestem czy zobacze dzisiaj cosik na usg :) ale byłoby fajne, choć chyba jeszcze za wcześnie - o 16 się okaże:) Dziewczyny a Wy pracujecie jeśli mogę spytać? Bo ja pracuję, ale chyba dzisiaj lekarza zapytam o L4 bo boje sie strasznie przez te poprzednia ciążę i chyba chciałabym przeleżeć te kilka tygodni w łóżku.. co o tym myślicie?

Dziewczyny a Wy pracujecie jeśli mogę spytać? Bo ja pracuję, ale chyba dzisiaj lekarza zapytam o L4 bo boje sie strasznie przez te poprzednia ciążę i chyba chciałabym przeleżeć te kilka tygodni w łóżku.. co o tym myślicie?

Ja jestem na początku 8 tygodnia ciąży, a na L4 jestem już 3 tydzień - mój lekarz bez problemu dał mi zwolnienie, ale ja jestem po dwóch poronieniach, więc pewnie dlatego.

Judit:7704694 pisze:
ciekawa jestem czy zobacze dzisiaj cosik na usg :) ale byłoby fajne, choć chyba jeszcze za wcześnie - o 16 się okaże:) Dziewczyny a Wy pracujecie jeśli mogę spytać? Bo ja pracuję, ale chyba dzisiaj lekarza zapytam o L4 bo boje sie strasznie przez te poprzednia ciążę i chyba chciałabym przeleżeć te kilka tygodni w łóżku.. co o tym myślicie?

Ja pracuje poki co.... ale mam momenty,ze z checia wybralabym L4...

majowka trzymam za ciebie kciuki kochana! zdarza sie tak ze zarodek na pocztatku jest za maly a poznij nadrabia szybko, czytalam o tympo moim pierwszym usg kiedy sie okazalo ze zamiast 7t jest 5t5d

Monilla tez jestem chora juz drugi raz w ciagu 3 tygodni :/ co zrobic, mam tylko nadzieje ze to nie szkodzi malenstwu

Ja od początku jestem na L4, po poprzednim poronieniu i poza tym mam pracę dość stresującą po 12h, włącznie z nockami, czasami trzeba coś dzwignąć, albo włączyć najwyższe obroty i się uwijać:tak: Chociaż w domu pierd... dostaję
:-D

ja też pracuje...i nie wybieram się na L4...chyba bym w domu ześwirowała...a skoro się dobrze czuję to luzik...chłopaki w pracy mi pomagają wiec się nie przemęczam

reklama
Witajcie :) Z przyjemnością dołączę do grona czerwcowych mam. Mój termin, to 27.06.

Jestem po pierwszej wizycie, na razie jednak widać tylko pęcherzyk. Kolejna odsłona za 3 tyg. :tak:

Do góry