reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Czesc dziewczyny
ja jeszcze w pracy jestem i jeszcze pewnie z godzinke posiedze, troche rzeczy do zrobienia, a pozniej jeszcze lekcja nauki jazdy samochodem. Mimo "podeszlego wieku" jeszcze prawa jazdy nie mam. Wstyd! (ale zawsze wolalam rower i wlasne nogi..)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Kamila, Ariadna :)

a! brzuszek mi tez urosl. Ale to wyraznie z obzarstwa

ja też nie mam jeszcze prawka, zaczęłam ale coś kiepsko u mnie z mobilizacją:)

reklama
Hej kobitki!

Trochę mnie tu nie było, w weekend uczelnia a po powrocie odpoczynek i relaks u boku męża :-)
I powiem Wam kobitki moje że na uczelnie wybrałam się już w ciążowych gatkach, takich ze wstawkami materiału w miejscu kieszeni, dzięki czemu nie uciskają brzucha. W dotychczasowe gatki jeszcze się mieszczę ale całodniowe siedzenie w nich za bardzo gniotłoby mi brzuchalka a tego chciałam uniknąć. Na szczęście dziś mamy dostęp do szerokiego asortymentu odzieży ciążowej i nie jesteśmy skazane jedynie na ogrodniczki ;-), nikt się nawet nie zorientował że mam na sobie ciążówki :tak: a ja czułam się o wiele bardziej komfortowo.

Witam nowe czerwcóweczki i trzymam kciuki za wszystkie wizyt, ja mam swoją następną dopiero 16.11 więc jeszcze sporo czekania przed nami

Pozdrawiam brzuchatki :happy2:

Ostatnia edycja:
Witajcie po weekendzie:))

Tak się rozpisałyście że od godziny czytałam żeby wiedzieć co i jak.
U mnie też dziś słabe samopoczucie jeszcze jakieś przeziębienie mnie bierze jest mi zimno i mam dreszcze...

Trzymam kciuki za was wszystkie

No to czosnek, cytrynka i miód...ja już po najgorszym...ale tak na wszelki zrobiłam dziś słoik syropku z cebuli...

Kam widzę, że wróciłaś :) Książeczka jest? Jak było?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dowiedzialam sie z OM wychodzi termin na 1 czerwca czyli dzien dziecka a z USG wychodzi na 31 maja czyli tylko jeden dzien poslizgu mam :)
Nastepna wizyte mam 3 Listopada :) Czyli juz niedlugo .. heh jakos czesto mam te wizyty.. a drugie usg mam 18 listopada jak znajdzie sie termin wolny.. :) a jak mnie bedzie terminu wolnego to miedzy 3 a 30 listopada mam zrobic :)
Moj synio juz na szczescie ok.. dzisiaj nie gorączkował..caly dzien nie chcial nic jesc dopiero teraz opędzlował 2 miski zupy.. co prawda samej wody bez warzyw ani mięsa ale zawsze to cos.. :)

książeczka założona wszystko gra :)

Ostatnia edycja:
Witam Was kobietki. Jestem tu NOWA i myślę że przyjmiecie do swojego grona kolejną czerwcówkę ;) W czawartek idę na pierwsze USG i będę wiedziała co nieco o mojej fasoleczce, narazie mam tylko swoje obliczenia z których wychodzi że rozpoczynam 5 tydzień ciąży... :)

Ostatnia edycja:
Wszystkie chętne do zrobienia tiramisu, zapraszam do nowego wątku = książka kucharska.
A jeżeli nie lubicie gotować, zapraszam do mnie - tiramisu już chłodzi się w lodowce :-)

Witam wszytskie nowe czerwcóweczki!
Kamila bardzo Ci już zazdroszczę tej książeczki ciążowej!

Wszystkie chętne do zrobienia tiramisu, zapraszam do nowego wątku = książka kucharska.
A jeżeli nie lubicie gotować, zapraszam do mnie - tiramisu już chłodzi się w lodowce :-)

Witam wszytskie nowe czerwcóweczki!
Kamila bardzo Ci już zazdroszczę tej książeczki ciążowej!
Nigdy nie robilam i nigdy nie jadlam tiramisu ale cos czuje ze w weekend skorzystam z "Książki kucharskiej" na naszym forum :)

reklama
madziarra21 witamy:) i cieszymy się na nową czerwcóweczkę:)

jak ja zazdroszczę Tym z Was, które już widziały swoją fasolkę, ja jeszcze dwa tygodnie, jak ja to wytrzymam to nie wiem

Do góry