reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Cześc dziewczyny A moja Wiki ma zapalenie oskrzeli. Marudna strasznie, włączyłam jej bajki i odpoczywam. Cieżki dzień w pracy, juz mi sie marzy L4

Josevina
daj przepis na tiramisu. Ja wczoraj zrobilam sernik na zimno, pycha.

pozdrawiam

Dziewczyny, kiedyś miałam styczność z pazurkami. Prawdą jest, że żele są ok, za to akryle ze względu na swoją większą "chemiczność" i wnikliwość w płytkę paznokcia, lepiej sobie darować.
Odnośnie noszenia się w ciąży to właśnie...to jest ta sprawiedliwość! Moja siostra po dwoch ciążach zrobiła się bardziej sexi jak przed nimi, moja szefowa miała tylko duży brzuch a po ciąży zrobiła się o połowę mniejsza. jak w sobotę zobaczyłam szwagierkę to oczu nie mogłam oderwać od jej brzuszka. Jest w 5 miesiącu a brzusio niewiele większy od mojego:szok:. No z tym, że ja do najmniejszych też nie należę.
P.S. dołączam do tych, które już poleciały biegiem do kibelka. A zaczęłam doceniać to, że mam "tylko" mdłości czasami.

Cześc dziewczyny A moja Wiki ma zapalenie oskrzeli. Marudna strasznie, włączyłam jej bajki i odpoczywam. Cieżki dzień w pracy, juz mi sie marzy L4

Josevina
daj przepis na tiramisu. Ja wczoraj zrobilam sernik na zimno, pycha.

pozdrawiam

przyłączam się - proszę o przepis na ciązowe tiramisu:)
i RÓWNIEŻ CHCĘ NA L4....

PADAM Z SIŁ, MAKABRA JAKAŚ.... :(

w pracy niby 8,5h ale wstaję o 5 rano i wracam ok 17 - tak wypluta że nic mi się nie chce....
jakby ktoś całą energię ze mnie wyssał....

A ja właśnie 9tego jak idę do gina to kończę l4 i wracam do pracy. Myślę, że już będzie lepiej, a troszkę ruchu się przyda bo póki co większość czasu przesypiam. Zobaczymy jak w praniu wyjdzie

reklama
Czesc dziewczyny
ja jeszcze w pracy jestem i jeszcze pewnie z godzinke posiedze, troche rzeczy do zrobienia, a pozniej jeszcze lekcja nauki jazdy samochodem. Mimo "podeszlego wieku" jeszcze prawa jazdy nie mam. Wstyd! (ale zawsze wolalam rower i wlasne nogi..)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Kamila, Ariadna :)

a! brzuszek mi tez urosl. Ale to wyraznie z obzarstwa

Do góry