reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Żeby nie było tak kolorowo ma przejawy zazdrości np.wczoraj siedziała przytulona do mnie i nie ważne, że braciszek miał juz dość taty i chciał cyca płacząc...ona ze słodką miną diabełka nie zamierzała ze mnie zejść na zazadzie, a płacz sobie. Ale ogólnie jest cudna. Pierwsza przy nim jak tylko zapłacze.

Kasiek jaka opiekuńcza :-) Co tam u Was?

Dziewczyny przez trzy dni ani jednego posta?? No coś niedobrego się dzieje... :-(

U nas śniegu napadało, że mały chce tylko na dwór. Teraz pojechał z tatusiem zawieść babcię do pracy. Ogólnie ok, jakoś leci. Pozdrówki!

mooni ja zaglądam regularnie, ale nikt nic nie pisze to co ja mam pisać posta pod postem:p Zazdraszczam śniegu! I to MEGA:) U nas czarno.

Pola wyjechała z tatą do dziadków w góry na trzy dni. Umieram z rozpaczy i tęsknoty. Posprzątałym cały dom, TV nie lubię, na necie za dużo nie posiedzę i tak...nudzę się i cisza, pusto...zabawki poukładane:/// Już jutro wieczorem zowu będzę moja księżniczka w domku! Dobrze się bawi, jeździ na sankach, a jutro jada na gorące źródła;)

hej :)

ja tez zaglądam często , ale nikt nic nie pisze :(

kasiekz - widziałam na fb Nikosia , cudny :-) a ty jak się czujesz oprócz tęsknoty za P ?

U nas nadal śniegu brak :/ Oliwka czuje się bardzo dobrze, najchętniej wróciłaby już do szkoły. Młody łobuzuje jak zawsze :) Za to ja wstałam dziś z bólem gardła :(

Pozdrawiam i życzę zdrówka

Kasiek a ja widziałam Nikosia na Styczniówkach :-) Cudny Skarbuś :-) Już nie długo księżniczka wróci i zabawki będą wszędzie i będzie pełno pisku, wrzasku :-) Podczytuję Was na styczniówkach bom ciekawa co u Was :-)

Asik dużo zdrówka życzę :-)

Kifsi a Ty jak tam się czujesz?

U nas wszystko po staremu, młody tylko jakby bardziej łobuzuje. Mój m. już mnie tak czasem denerwuje, za długo w domku. A tak to ok

Hej. Ja tez zaglądam codziennie ale weny mi do pisania brak
Mloda pierwszy dzień po dluuuuugiej przerwie w żłobku. My z t na,szybkich zakupach bo się mu przypomniało ze garnitur potrzebuje. Na jutro. Bo będą z nim wywiady itd wiec sie medialnie prezentować musi.

aylin łożesz..jakie wywiady? No tak ty pochłonięta jak zawsze shoppingiem:D

mooni hahaha na styczniówkach podglądasz...no proszę:D Taaa, wróciła i kolorowo...wszędzie zabawki!

kifsi jak na FB Nikosia...przecież dałam zastrzezone tylko dla znajomych?:D Swoją drogą skoro jesteś na FB to dawaj mi lina do siebie!

reklama
Kasiek - zdobył certyfikat dla firmy. I teraz sie bim będą chwalić. A ze garnituru nie posiadal (ślubny sie rozpadl) to na gwaltu rety zakup. Ale i ja skorzydtalam bo sobie kurtkoplaszcz kupilam

Do góry