reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Lat 100 nie bylam na forum a tu widze, ze kasiekz urodzila????? Jak to mozliwe, ze tyle czasu minelo? :errr: W kazdym razie GRATULUJE!!!!! :-)

Nasz sie daje we znaki. Od kilku tygodni ze wszystkim jest na NIE. Z domu nie chce wyjsc, zawsze jest histeria przy ubieraniu a potem jest histeria, ze nie chce wracac i sie do domu zaciagnac nie da. Ale jak sie pytam czy fajnie bylo na dworz/basenie/sklepie zabawkowym etc. to zawsze slysze NIE (choc swietnie sie bawil). I tak z najmniejsza duperela. "Chesz czekolade?" NIE. A potem ryk, ze nie daje. Nie czytam Was, wiec nie wiem, czy jeszcze jakas tak ma ze swoim dzieciem, ale mnie to mocno wyczerpuje :zawstydzona/y:

reklama
O Aronia. To ty żyjesz??? ;p

Skonczylam pranie i prasowanie dla Jagody. Mogę zabrać sie za porządki w kuchni i szafach

Hehe bo my mamy albo wzloty elokwencji i jest nadprodukcja albo spadek formy i pustynia.

Ja generalnie od kilku dni sprzątam, sprzątam i czasem prasuje.

Dzis gotuje obiadek dla,ślubnego. Potem przychodź babcia i idziemy oddac sie szalowi wyprzedaży (chlop przypomniał sobie w porę ze skarpetki i majtki mu wyszly) i na kolacje.

Aronia....szok!!! Ostatnio nawet miałam pytać o ciebie;) Odzywaj się częściej!

Mooni to dawaj mi linka do siebie na priv;)

Aylin i masz z głowy zabawę ciuszkową;)

My już sami bez M. Pola jakoś przeżyła że tata musiał wrócić do pracy zarabiać pieniążki (powiedzieliśmy że skończyły się a musi zarbić na wakacje nad morzem dla niej i braciszka):D Ja jakoś ogarniam. N jeszcze w większości śpi więc daję radę;)

Aylin w tym samym miejsu w Turcji, ale tym razem we wrześniu żeby był starszy. A w maju chcemy na tydzień przez weekend majowy nad Bałtyk wyskoczyć. Wy też coś planujecie?

Tak. Na boże ciało jedziemy na zjazd ze znajomymi plus tydzień przed lub po nad morze. W lipcu moze czarnogora i we wrześniu tez cos. Ale jeszcze bez celu.
Mieliśmy teraz lecieć na kanary ale szkoda nam kasy na 13 stopni i deszcz

Aylin mysleliśmy o Chorwacji, ale mama i siorka chcą znowu tą Turcje, a licimy z nimi (więcej rąk do pilnowania dzieci:p), więc Chorwaja za rok:D Swoją drogą nie wiem jak on siedziałby tyle w foteliku, bo Polka darła się dopoki nie dostała tego przodem do kierunku jazdy, więc to mój drugi powód:D

reklama
My zobaczymy jaka Jagoda będzie podróżniczka. Bo z Tusia da sie wszędzie jechac. Być moze tez padnie wybór na turcje. Ale to przed nami jeszcze

Do góry