reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Lat 100 nie bylam na forum a tu widze, ze kasiekz urodzila????? Jak to mozliwe, ze tyle czasu minelo? :errr: W kazdym razie GRATULUJE!!!!! :-)

Nasz sie daje we znaki. Od kilku tygodni ze wszystkim jest na NIE. Z domu nie chce wyjsc, zawsze jest histeria przy ubieraniu a potem jest histeria, ze nie chce wracac i sie do domu zaciagnac nie da. Ale jak sie pytam czy fajnie bylo na dworz/basenie/sklepie zabawkowym etc. to zawsze slysze NIE (choc swietnie sie bawil). I tak z najmniejsza duperela. "Chesz czekolade?" NIE. A potem ryk, ze nie daje. Nie czytam Was, wiec nie wiem, czy jeszcze jakas tak ma ze swoim dzieciem, ale mnie to mocno wyczerpuje :zawstydzona/y:

reklama
O Aronia. To ty żyjesz??? ;p

Skonczylam pranie i prasowanie dla Jagody. Mogę zabrać sie za porządki w kuchni i szafach

Hehe bo my mamy albo wzloty elokwencji i jest nadprodukcja albo spadek formy i pustynia.

Ja generalnie od kilku dni sprzątam, sprzątam i czasem prasuje.

Dzis gotuje obiadek dla,ślubnego. Potem przychodź babcia i idziemy oddac sie szalowi wyprzedaży (chlop przypomniał sobie w porę ze skarpetki i majtki mu wyszly) i na kolacje.

Aronia....szok!!! Ostatnio nawet miałam pytać o ciebie;) Odzywaj się częściej!

Mooni to dawaj mi linka do siebie na priv;)

Aylin i masz z głowy zabawę ciuszkową;)

My już sami bez M. Pola jakoś przeżyła że tata musiał wrócić do pracy zarabiać pieniążki (powiedzieliśmy że skończyły się a musi zarbić na wakacje nad morzem dla niej i braciszka):D Ja jakoś ogarniam. N jeszcze w większości śpi więc daję radę;)

Aylin w tym samym miejsu w Turcji, ale tym razem we wrześniu żeby był starszy. A w maju chcemy na tydzień przez weekend majowy nad Bałtyk wyskoczyć. Wy też coś planujecie?

Tak. Na boże ciało jedziemy na zjazd ze znajomymi plus tydzień przed lub po nad morze. W lipcu moze czarnogora i we wrześniu tez cos. Ale jeszcze bez celu.
Mieliśmy teraz lecieć na kanary ale szkoda nam kasy na 13 stopni i deszcz

Aylin mysleliśmy o Chorwacji, ale mama i siorka chcą znowu tą Turcje, a licimy z nimi (więcej rąk do pilnowania dzieci:p), więc Chorwaja za rok:D Swoją drogą nie wiem jak on siedziałby tyle w foteliku, bo Polka darła się dopoki nie dostała tego przodem do kierunku jazdy, więc to mój drugi powód:D

reklama
My zobaczymy jaka Jagoda będzie podróżniczka. Bo z Tusia da sie wszędzie jechac. Być moze tez padnie wybór na turcje. Ale to przed nami jeszcze

Do góry