reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Asik trzymam kciuki

kasiek a ja pokarmu w ogóle nie miałam. Minimalne ilości i moje dziecko zanim podałam mu butelkę było głodne :( jak mial trzy tygodnie zaczal przesypiać całe noce bo w końcu był najedzony :)

asik &&&&& za Oliwke

Kasiekz - &&&&& malutki juz niedługo bedzie z wami :-)
no u mnie już leci 27 tydzień ,a le jakos nie dociera ,ze tak mało zostało :-(a imienia nadal brak :tak:

hejooo :-)

co tu tak cicho??

kasiek się rozpakowała i już nikt tutaj nie pisze. Gratuluje synka :-) Jak się czujecie?

u nas w miarę, młody na antybiotyku i wszystko powoli przechodzi. Tylko z jedzeniem nadal jest problem :-/ Mój T.wczoraj wybrał się na męską imprezę i teraz zdycha haha :-)

Hmmm ja przeszłam na l4 w końcu i w konsekwencji mam mniej czasu :) dopadl mnie syndrom wicia gniazda. A,dokladnie allegroholizm.
Poza tym mloda przeziębienie zlapala i ostatni tydzień spędziliśmy w domku.

Załączniki

• WP_20150115_19_29_22_Pro.jpg
    WP_20150115_19_29_22_Pro.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Aylin szalejesz!:) Jak zawsze cuda! No i gratki urlopu...relaksuj się na maxa:D

Tak (dzięki Mooni) ja rozpakowana. Nikoś 3250 i 53cm. Dostał tylko 6pkt, bo łyknął wód i mial przez to problemy z oddychaniem, więc parę godzinek był wspomagany maską tlenową, ale szybko chciał do mamusi, więc w tym samym dniu jeszcze go dostałam. Szybko pokazał że jest silny i na 3 dobę wyszliśmy do domu.

Do góry