reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aylin - ty na nogach o tak wczesnej porze :-D a z małżami to tak jest , mój puki co ma właśnie ślubny i nic więcej , więc jak się rozleci to też będzie gwałtu , rety :-D

kasiekz- no i wszystko się zgadza bo przeciez mam cię w znajomych :-)

monii - kulamy się z brzuchem do przodu , raz lepiej raz gorzej jak to w ciąży :tak: nie dziwie się ,że małżon drażni , ja czasem nie moge doczekać się końca weekendu :-D

asik - zdrówka

reklama
Kasiek no a gdzie mam się dowiedzieć co u Was? hahahaha to obcykałam, że na styczniówkach se poczytam a co :-D

Kifsi Ty nie umiesz się czasem doczekać końca weekendu a mój już kurna 5 tyg w chacie siedzi. Kręcioła można dostać, ciągle mu się coś nie podoba, kurde niech spada. Na szczęście dorwał już jakąś fuchę i jutro do pracy śmiga. Ale się cieszę :D:D

Kifsi - bo Tys miała kiepska noc. Nie dala nam spać. Nie dość ze schudla to pewnie rośnie (zawsze ma takie 3-4 noce z płaczem po których 3-4 cm przybywa) i życzy sobie spać z nami co oznacza ze my nie śpimy...

A mąż tak ma z każdymi zakupami ubraniowymi.... Majtki tez kupuje kiedy wszystkie mu się podrą i zostaną 3 pary z czego jedne ma na sobie a 2 w koszu na pranie.

aylin mój z racji zawodu ma nadmiar koszul i gajerków (a ja stos do prasowania, bo jak on to robi to mi się rzygać chce:p). Ale zazdroszczę męża...mój ma 3/4 naszej garderoby! Nie potrafi niczego się pozbyć, bo przeciez schudnie (od 6 lat mu to nie wychodzi!). Albo coś dziurawego to do roboty koło domu...i tak półki się uginają:wściekła/y:Gacie ciasne też trzyma!

kifsi ahahahaha:D:D Moja droga która to ty, odezwij się:ppp Przysięgam, że nawet nie skojarzyłam!

mooni heh, ja ze swoim dopiero drugi tydzień w domu. Myślałam, że się pozabijamy a jest OK...ale dziecko mi strasznie rozpuścił! Ty nie masz konta na fb?

chyba każdy chłop ma tak samo z ciuchami :-D albo dociora do ostateczności , albo nie wyrzuci bo...... ( i tu milion odpowiedzi dlaczego )

mooni - no to jak fuszke złapał to odpoczniesz :-D

kasiekz - bo ja słabo na twarzo- kasiązce się udzielam :tak: a do naszej czerwcowej grupki już dawno nie naleze :tak: ja to K..... P-W

aylin - no to wszystko wyjaśnia :tak: Wik od września nie przytył nic , za to urósł kolejne cm :tak: na futrynie drzwi do łazienki zaznaczamy co pół roku jego wzrost i przez ostatnie doszło mu 5 cm :tak:

dziś zaliczam wizyte u ginka i mam nakaz leżakowania bo szyjka zaczęła się skracać i pojawiało się rozwarcie zewnętrzne :-(

Witam. A u nas młody ospę załapał. Drugi raz!!! Wczoraj tragedia, lekka tempka, co chwile płacz.. dziś humorek na razie dopisuje

pozdrawiam

Kasiek mam Fb :-)

asik dużo zdrówka! U nas znowu grypsko :-/

U mnie szafy jakieś dziwne są, chcę coś gdzieś schować to nie ma gdzie, mam coś ubrać to nie ma co! I żeby śmieszniej było to tak samo u mnie jak i u T. Ja nie wiem jakaś wadliwa seria :p

reklama
Do góry