reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

aylin - ty na nogach o tak wczesnej porze :-D a z małżami to tak jest , mój puki co ma właśnie ślubny i nic więcej , więc jak się rozleci to też będzie gwałtu , rety :-D

kasiekz- no i wszystko się zgadza bo przeciez mam cię w znajomych :-)

monii - kulamy się z brzuchem do przodu , raz lepiej raz gorzej jak to w ciąży :tak: nie dziwie się ,że małżon drażni , ja czasem nie moge doczekać się końca weekendu :-D

asik - zdrówka

reklama
Kasiek no a gdzie mam się dowiedzieć co u Was? hahahaha to obcykałam, że na styczniówkach se poczytam a co :-D

Kifsi Ty nie umiesz się czasem doczekać końca weekendu a mój już kurna 5 tyg w chacie siedzi. Kręcioła można dostać, ciągle mu się coś nie podoba, kurde niech spada. Na szczęście dorwał już jakąś fuchę i jutro do pracy śmiga. Ale się cieszę :D:D

Kifsi - bo Tys miała kiepska noc. Nie dala nam spać. Nie dość ze schudla to pewnie rośnie (zawsze ma takie 3-4 noce z płaczem po których 3-4 cm przybywa) i życzy sobie spać z nami co oznacza ze my nie śpimy...

A mąż tak ma z każdymi zakupami ubraniowymi.... Majtki tez kupuje kiedy wszystkie mu się podrą i zostaną 3 pary z czego jedne ma na sobie a 2 w koszu na pranie.

aylin mój z racji zawodu ma nadmiar koszul i gajerków (a ja stos do prasowania, bo jak on to robi to mi się rzygać chce:p). Ale zazdroszczę męża...mój ma 3/4 naszej garderoby! Nie potrafi niczego się pozbyć, bo przeciez schudnie (od 6 lat mu to nie wychodzi!). Albo coś dziurawego to do roboty koło domu...i tak półki się uginają:wściekła/y:Gacie ciasne też trzyma!

kifsi ahahahaha:D:D Moja droga która to ty, odezwij się:ppp Przysięgam, że nawet nie skojarzyłam!

mooni heh, ja ze swoim dopiero drugi tydzień w domu. Myślałam, że się pozabijamy a jest OK...ale dziecko mi strasznie rozpuścił! Ty nie masz konta na fb?

chyba każdy chłop ma tak samo z ciuchami :-D albo dociora do ostateczności , albo nie wyrzuci bo...... ( i tu milion odpowiedzi dlaczego )

mooni - no to jak fuszke złapał to odpoczniesz :-D

kasiekz - bo ja słabo na twarzo- kasiązce się udzielam :tak: a do naszej czerwcowej grupki już dawno nie naleze :tak: ja to K..... P-W

aylin - no to wszystko wyjaśnia :tak: Wik od września nie przytył nic , za to urósł kolejne cm :tak: na futrynie drzwi do łazienki zaznaczamy co pół roku jego wzrost i przez ostatnie doszło mu 5 cm :tak:

dziś zaliczam wizyte u ginka i mam nakaz leżakowania bo szyjka zaczęła się skracać i pojawiało się rozwarcie zewnętrzne :-(

Witam. A u nas młody ospę załapał. Drugi raz!!! Wczoraj tragedia, lekka tempka, co chwile płacz.. dziś humorek na razie dopisuje

pozdrawiam

Kasiek mam Fb :-)

asik dużo zdrówka! U nas znowu grypsko :-/

U mnie szafy jakieś dziwne są, chcę coś gdzieś schować to nie ma gdzie, mam coś ubrać to nie ma co! I żeby śmieszniej było to tak samo u mnie jak i u T. Ja nie wiem jakaś wadliwa seria :p

reklama
Do góry