reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Żeby nie było tak kolorowo ma przejawy zazdrości np.wczoraj siedziała przytulona do mnie i nie ważne, że braciszek miał juz dość taty i chciał cyca płacząc...ona ze słodką miną diabełka nie zamierzała ze mnie zejść na zazadzie, a płacz sobie. Ale ogólnie jest cudna. Pierwsza przy nim jak tylko zapłacze.

Kasiek jaka opiekuńcza :-) Co tam u Was?

Dziewczyny przez trzy dni ani jednego posta?? No coś niedobrego się dzieje... :-(

U nas śniegu napadało, że mały chce tylko na dwór. Teraz pojechał z tatusiem zawieść babcię do pracy. Ogólnie ok, jakoś leci. Pozdrówki!

mooni ja zaglądam regularnie, ale nikt nic nie pisze to co ja mam pisać posta pod postem:p Zazdraszczam śniegu! I to MEGA:) U nas czarno.

Pola wyjechała z tatą do dziadków w góry na trzy dni. Umieram z rozpaczy i tęsknoty. Posprzątałym cały dom, TV nie lubię, na necie za dużo nie posiedzę i tak...nudzę się i cisza, pusto...zabawki poukładane:/// Już jutro wieczorem zowu będzę moja księżniczka w domku! Dobrze się bawi, jeździ na sankach, a jutro jada na gorące źródła;)

hej :)

ja tez zaglądam często , ale nikt nic nie pisze :(

kasiekz - widziałam na fb Nikosia , cudny :-) a ty jak się czujesz oprócz tęsknoty za P ?

U nas nadal śniegu brak :/ Oliwka czuje się bardzo dobrze, najchętniej wróciłaby już do szkoły. Młody łobuzuje jak zawsze :) Za to ja wstałam dziś z bólem gardła :(

Pozdrawiam i życzę zdrówka

Kasiek a ja widziałam Nikosia na Styczniówkach :-) Cudny Skarbuś :-) Już nie długo księżniczka wróci i zabawki będą wszędzie i będzie pełno pisku, wrzasku :-) Podczytuję Was na styczniówkach bom ciekawa co u Was :-)

Asik dużo zdrówka życzę :-)

Kifsi a Ty jak tam się czujesz?

U nas wszystko po staremu, młody tylko jakby bardziej łobuzuje. Mój m. już mnie tak czasem denerwuje, za długo w domku. A tak to ok

Hej. Ja tez zaglądam codziennie ale weny mi do pisania brak
Mloda pierwszy dzień po dluuuuugiej przerwie w żłobku. My z t na,szybkich zakupach bo się mu przypomniało ze garnitur potrzebuje. Na jutro. Bo będą z nim wywiady itd wiec sie medialnie prezentować musi.

aylin łożesz..jakie wywiady? No tak ty pochłonięta jak zawsze shoppingiem:D

mooni hahaha na styczniówkach podglądasz...no proszę:D Taaa, wróciła i kolorowo...wszędzie zabawki!

kifsi jak na FB Nikosia...przecież dałam zastrzezone tylko dla znajomych?:D Swoją drogą skoro jesteś na FB to dawaj mi lina do siebie!

reklama
Kasiek - zdobył certyfikat dla firmy. I teraz sie bim będą chwalić. A ze garnituru nie posiadal (ślubny sie rozpadl) to na gwaltu rety zakup. Ale i ja skorzydtalam bo sobie kurtkoplaszcz kupilam

Do góry