reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek jeszcze raz gratuluje a co do zakupów to calosci mi nie wczytalo. Cos z forum nie tak dxis. Uwsga dodaje resztę :)

Załączniki

• WP_20150115_19_32_08_Pro.jpg
    WP_20150115_19_32_08_Pro.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 36
reklama
dzień dobry :tak:

kasiekz - witamy Nikosia na świecie :-) a jak Pola zareagowała na malucha ?

asik- super ,że już w domku i wsio ok :tak:

aylin - jak zwykle cudności :tak:

w czwartek Ł zniósł wory z ubraniami , wszystko już posegregowałam ,a te najmniejsze już czekają na pranie i prasowanie :tak: no i okazało sie ,że co nieco musze dokupić bo to troszke inny okres pogodowy więc siedze na allegro i narazie nic mi nie wpada w oko :-(ale w sobote wybyliśmy na zakupy no bo przecież promocje i coś tam kupiłam :-) zarówno dla Wika jak i malucha :tak:

miłego dnia

Aylin:D:D Bosche kobito, a to dopiero początek twojego urlopu:p

Asik dzielna Oliwka! Kiedy będziecie mieć kolejną operację?

Kifsi wpadła do szpitala i trzy razy do pielęgniarki mówiła, że to jej braciszek Nikoś, więc dumna. A potem w domu: 'To teraz postawmy go na podłogę i zobaczmy jak nie umie chodzić':DD Ale ogólnie jak zamarudzi to podchodzi i go głaszcze. Póki tata w domu jest dobrze, gorzej jak tata pójdzie do roboty i nie będzie kompana do zabawy...wtedy zobaczymy:p

Łeb mi dziś rozsadza...

Kasiek ale juz prawie skonczylam zakupy :)

Kasiek ja sie nie dziwie ze Polcia tak ladnie braciszka przyjela. Ona to dziecię ideal.

Kifsi jak sie czujesz?

Asik - jest szansa na operacje w tym roku jeszcze?

Dziewczyny za 2 mc jedziemy na kontrole i wtedy będziemy umawiać termin następnej operacji. A czy będzie ona jeszcze w tym roku to nie mam pojęcia.

Kifsi fajnie że zakupy udane i dzieciaczki obkupione :)

Kasiek wow, z Polki super starsza siostra

Aylin hehe a Ciebie znowu allegro wciągnęło ;) ?

asik - jeżeli jest potrzebna jeszcze jedna operacja to oby była jak najszybciej :tak:

aylin - dziękuje , nawet całkiem nieźle :tak: ból spojenia znacznie się zmniejszył , tylko nadmiar kg przeszkadza :-(

kasiek - no to super starsza siostra z Polki jest :tak:

Asik wiec czekamy. A mnie juz prawie wypuścili W sensie allegro.
Za to corka trzyma. 2 tydzień ma gorączkę. Właśnie jadę do pediatry

reklama
Do góry