reklama
kifsi
Fanka BB :)
dzień dobry
kasiekz - witamy Nikosia na świecie :-) a jak Pola zareagowała na malucha ?
asik- super ,że już w domku i wsio ok
aylin - jak zwykle cudności
w czwartek Ł zniósł wory z ubraniami , wszystko już posegregowałam ,a te najmniejsze już czekają na pranie i prasowanie no i okazało sie ,że co nieco musze dokupić bo to troszke inny okres pogodowy więc siedze na allegro i narazie nic mi nie wpada w oko :-(ale w sobote wybyliśmy na zakupy no bo przecież promocje i coś tam kupiłam :-) zarówno dla Wika jak i malucha
miłego dnia
kasiekz - witamy Nikosia na świecie :-) a jak Pola zareagowała na malucha ?
asik- super ,że już w domku i wsio ok
aylin - jak zwykle cudności
w czwartek Ł zniósł wory z ubraniami , wszystko już posegregowałam ,a te najmniejsze już czekają na pranie i prasowanie no i okazało sie ,że co nieco musze dokupić bo to troszke inny okres pogodowy więc siedze na allegro i narazie nic mi nie wpada w oko :-(ale w sobote wybyliśmy na zakupy no bo przecież promocje i coś tam kupiłam :-) zarówno dla Wika jak i malucha
miłego dnia
kasiekz
Aylin Bosche kobito, a to dopiero początek twojego urlopu
Asik dzielna Oliwka! Kiedy będziecie mieć kolejną operację?
Kifsi wpadła do szpitala i trzy razy do pielęgniarki mówiła, że to jej braciszek Nikoś, więc dumna. A potem w domu: 'To teraz postawmy go na podłogę i zobaczmy jak nie umie chodzić'D Ale ogólnie jak zamarudzi to podchodzi i go głaszcze. Póki tata w domu jest dobrze, gorzej jak tata pójdzie do roboty i nie będzie kompana do zabawy...wtedy zobaczymy
Łeb mi dziś rozsadza...
Asik dzielna Oliwka! Kiedy będziecie mieć kolejną operację?
Kifsi wpadła do szpitala i trzy razy do pielęgniarki mówiła, że to jej braciszek Nikoś, więc dumna. A potem w domu: 'To teraz postawmy go na podłogę i zobaczmy jak nie umie chodzić'D Ale ogólnie jak zamarudzi to podchodzi i go głaszcze. Póki tata w domu jest dobrze, gorzej jak tata pójdzie do roboty i nie będzie kompana do zabawy...wtedy zobaczymy
Łeb mi dziś rozsadza...
Dziewczyny za 2 mc jedziemy na kontrole i wtedy będziemy umawiać termin następnej operacji. A czy będzie ona jeszcze w tym roku to nie mam pojęcia.
Kifsi fajnie że zakupy udane i dzieciaczki obkupione
Kasiek wow, z Polki super starsza siostra
Aylin hehe a Ciebie znowu allegro wciągnęło ?
Kifsi fajnie że zakupy udane i dzieciaczki obkupione
Kasiek wow, z Polki super starsza siostra
Aylin hehe a Ciebie znowu allegro wciągnęło ?
kifsi
asik - jeżeli jest potrzebna jeszcze jedna operacja to oby była jak najszybciej
aylin - dziękuje , nawet całkiem nieźle ból spojenia znacznie się zmniejszył , tylko nadmiar kg przeszkadza :-(
kasiek - no to super starsza siostra z Polki jest
aylin - dziękuje , nawet całkiem nieźle ból spojenia znacznie się zmniejszył , tylko nadmiar kg przeszkadza :-(
kasiek - no to super starsza siostra z Polki jest
reklama