reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej :)

Kasiek, Aylin Wy rośnijcie a nie narzekajcie ;) po ciąży we wszystko znów będziecie sie mieścić ;-)

andzia ach ta gorączka, Zdrowka dla Matiego :tak:

asik haha Młody dobry jest, ale tekst strzelił. A co babcia na to?

Alijenka pokaz sie w nowej fryzurce. Włosy odrosną. Ja przed wyjazdem tez obcięłam sporo, musiałam bo juz były zniszczone. Miałam za łopatki a teraz mam troche poniżej szyji.

reklama
andzia to taka fryzura
fryzura-z-grzywka-4121.jpg

oczywiście to nie ja :-):-):-):-) na tym zdjęciu ale mi właśnie te przody ścięła prawie na wysokość brody, a mi nie jest dobrze w takiej długości ja musze mieć taką długość jak na zdjęciu tylko że ja tył mam o wiele krótszy

polaaa widziałam Cię w tych włosach i super C w nich, a ja naprawdę wyglądam jak w kasku czuję się o tak
fryzurka-na-boba1.jpg

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

no i u nas nie ma być zimno na wszystkich świętych, zresztą ja nawet żadnej czapki nie mam bo nie noszę

Alijenka żartowałem z ta czapka;-)
miałam kiedyś taka fryzurę.

Polaa Tez chętnie zobaczę twój nowy fryz. To specjalnie na Paryż ;-)???

kasiek doczytałam ze konsultacja juz była. Super ze ok.
Co do brzucha to może faktycznie młody się w poprzek ułożył.

alijenka te pierwsze włoski to miałaś jak ostatnio cię widziałyśmy tylko faktycznie od tyłu wycieniowane i super wyglądałaś:)

OK, młody wypchał tam nogi. Tak bolało jakbym się nożem dźgała, nie mogłam wstać z bólu. Dopiero jak postukałam palcami, uciskałam delikatnie mimo bólu to młody odpuścił! Zaczął się kręcić i happy end;) Już w brzuchu pokazuje jakie to ziółko będzie!

Idę spać...dobranoc!

alijenka - wolalabym ciebie ocenić w nowej fryzurze a nie zdjecie jakiejś dziuni :)

hehe bomba nie dla nas skierowana. nam sie w ramach promocji trafila tj biura w tym samym budynku co urzad kontroli skarbowej. Dzis straszyli skarbówke, celnych i podobno nawet gieldzie sie dostalo.

Witam drogie Panie :) czytam, ale jakoś nie mogę się zebrać do odpisywania.
W sobotę babcia spisała się na medal i wnuczek usnął jej w 2minuty :) zresztą wczoraj też położył się u niej i zasnął bardzo szybko :) powiedziała, ze mogę wychodzić :) Ja trochę odsapnęłam, bo spotkanie było 8babeczek więc miłe :)
No i oczywiście nie mogłam przepuścić takiej okazji jak poznanie naszej Munki :) nie dość, ze piękna kobietka z cudnym uśmiechem to do tego pełna ciepła (nie słodzę) więc Kasiek Alijenka możecie żałować :D

My dziś dostaliśmy skierowanie do alergologa i mamy iść do szpitalnej przychodni, bo ponoć tam najlepsi i zrobią nam badania z krwi, ale się podłamałam, bo lekarce (3ej już) Antek podchodzi pod początki astmy :(

I teraz zobaczymy co zapamiętałam :D

Kasienka moja znajoma ma takie łóżeczko i ja osobiście wolałabym materac, no chyba, ze ta podkładka coś jeszcze daje.

Kasiek
mam nadzieje, ze Polce nie powtórzy się już ból główki, a mały musi dać Ci troszkę popalić nie możesz mieć najspokojniejszych dzieci :D

Aylin lepiej niech się mężulek stara i zabiera Cię na super wakacje :)

Pola super, ze wyjazd udany :)

Asik młody wymiata co się babcia będzie na niego tak patrzyć :D

Andzia
super, ze weekend Wam się udał, a Matiemu zdrówka!!!

Alijenka ładna jesteś to pewnie i w tej fryzurce Ci ładnie, a K jak facet nie zna się :)

Aaaa my dziś w sumie spontanicznie zaliczyliśmy pierwszy raz fryzjera i loków już nie mamy :( jakoś mi tak szybko ten mój syn rośnie.

Alijenka wez Ty nam pokaz swoją buźkę a nie jakieś zdjęcia z neta :) :)

Aga super ze Antek tak "dogadał" sie z babcią :tak: i fajnie ze z Munką się spotkałyscie :)

andzia nic specjalnego, zwykle podcięcie. Akurat dzien przed wyjazdem pojechałam z Wojtkiem do fryzjera bo juz wyglądał...jak wyglądał :) i przy okazji podcięłam włosy bo naprawdę były juz zniszczone koncówki. Ale wiecej mi podcięła (w sumie tak chciałam)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 44
Hej

Młody budził sie co chwilę w nocy bo miał nos zatkany. Rano wysmarkał zielonkawe gile.. mam nadzieję, że na katarze się skończy.
A ja dziś jadę na przegląd do gina. Może jeszcze bym się nie wybierała ale tabsy się kończą.

Alijenka jak Ci się nie podoba to może zaszalej i zetnij na całkiem krótkie?

Kasienka Oliwka spała codziennie przez 4 m-ce. Materac jest miękki i lekko się zapada. Olcia jeszcze czasami chce na niej spać

Andzia jak Mati? gorączka ustąpiła? zdróweczka

Kasiek dobrze, że wiesz od czego ten ból głowy u Polci.

Aylin o proszę, jak mąż się postara to potrafi;-) fajnie, że jedak jedziecie

Polaa a co babcia miałą zrobić? śmiała się

Aga to teraz babcia może usypiać wnuka. Super, że udało Ci się spotkać z Muńką:tak: Oby jednak się nie potwierdziły przypuszczenia lekarzy co do astmy

Apropo tekstów młodego to ostatnio kłócił się z moim tatą. Damian straszy dziadka, że ma groźnego psa. Młody się wkurzył i mówi: jak cie nero dolwie to ci dziule na dupie wyglyzie az ci kapcie spadną:-D:szok::-D

Aga ponoc najlepsi alergolodzy sa przy szpitalu na Borowskiej. Oby zadna astma! A bez lokow wyglada na starszaka:) O Munce to sie domyslam. Ze piekna to widac z fb a ze ciepla to wynika z wypowiedzi na bb:)

Polaa kurde na tel. fot nie widze. Zerkne potem na kompa:)

Aylin nie napisalas czy macie kierunek upatrzony bo napisalas ze lecicie?

Asik teksty ma zajefajne:) Powodzenia na przeglądzie!

reklama
Alijenka Nova T mam ... chyba u mnie juz koncowka bo prawie nie leci ... dwa dni bylo naprawde duzo (tylko ja zawsze mialam naprawde skape wiec dla mnie moze taka ilosc jaka byla bylo duzo a dla Ciebie moglo byc malo ) ... a jeszcze wczoraj mialam schize ze mi ten durny kubeczek ja wyssal :| ale bylam sprawdzic i siedzi na miejscu albo wlazla sama znowu na miejsce ... no nic trzeba wrocic do podpasek :|:|:|:|

Andzia mielismy ostatnio wirusa ktory zaczynal sie od jednodniowej goraczki dwa dni stan podgoraczkowy a na drugi dzien katar i gardlo czerwone

Kasiek mojemu sorawdzali takim na ramie ... a co do tego bolu to tez kiedys taki mialam i okazalo sie ze to kolka ciazowa ... a tez myslalam ze cos wypial :p oszalec mozna z tego bolu taki klujaco rozrywajacy

Aylin i sie chce sie ma ... faceci !! ciekawie z ta bomba

Aga trzymam kciuki zeby to nie astma !!! slodzisz slodzisz :p ja tez chce Munke poznac w koncu przyszla tesciowka :p a co do materaca mam mozliwosc rozkrecenia tamtego lozka i zostawic gore ale obawiam sie ze on w 5 sekund z niego zejdzie bez zadnego naokolo a tutaj choc kolo glowy jest

Munka kiedy krakow?

Polaa wygladaasz supcio

Asik dzieki za opinie ... boje sie o Nikosia kregoslup ... :| no i jedz na przeglad :p zdrowka dla Damianka i tekst powalajacy

Do góry