reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam :) my dziś pół dnia spędziliśmy u Antka kolegi :)

A w niedziele rano zadzwoniła moja siostrzenica i spytała czy mamy plany jak powiedziałam, ze nie to powiedziała ubieraj Antka :D po 30minutach byli u mnie i go zabrali :) oczywiście mi nie chcieli zdradzić gdzie :) Antek wrócił szczęśliwy byli na lotnisku patrzeć na samoloty, potem w kulkach i na obiedzie. Powie Wam, ze bardzo miło się poczułam, ze ktoś go zabrał, a nie tylko wszędzie z mamą.

Andzia zdrówka dla Was!!!

Kasiek ząb może promieniować i a nadzieje, ze tak jest, ale oczywiście jak nie przejdzie trzeba sprawdzić.

Alijenka cudna mała księżniczka i Wasze dynie świetne!!!

Asika, ale smaka mi na kopytka zrobiłaś.

reklama
aga dzięki za lina. Gitarę ma, muszę nabyć sam mikrofon, kurde no i boje się badziewia że jej słychać nie będzie. Mam właśnie taki vitech. Ale w ogóle przez tą gazetkę uświadomiłam sobie, że za chwilę Mikołaj! Przecież tam już są zabawki na Mikołajki...aaaaaaaaaa!!!

Aga ale luzu masz ostatnio ;-).. fajnie. Mnie dzisiaj moi tak wykonczyli, że dużo bym oddala ze taka niespodziankę.
Hehe luzu jedno wyjście po 18tej i 4h w niedziele :) wieczorem wychodzić nie muszę za tym nie tęsknie, ale tak raz w miesiącu pozbyć się Antka na 4h marzenie :)

Kasiek kup jej profesjonalny mikrofon :)

Ja właśnie się zastanawiam nad prezentem na mikołaja/ święta hmm, a w tesco od poniedziałku będzie kolejka drewniana gdyby któraś szukała, na all są po 180zł, a w tesco ta sama ma być za 89zł.

andzia P śpi od 22.30;) W wątku prezentowym jest ten co mam vtech. Ale on nie do 'profesjonalnych' piosenek. Nie słychać P głosu (no jak sobie buzie niemal w to wsadzi to wtedy coś się wydobywa). Fajny jest dla dzieci 12-24mies. i na tym koniec;)

aga tak, żebym i ja mogła zaszaleć:p

Ale mam z głowy, kupiłam jej odtwarzacz wraz z mikrofonem. Jest tam funkcja karaoke;) Będziemy śpiewać. Moja siorka taki miałam z USA ale po 15 latach leżenia na strychu z wylanymi bateriami...padł:D No i mam z głowy prezent na Mikołajki, bo potem ceny pewnie poszybują w górę. A to piosenkarka, śpiewa non stop. Zna multum piosenek i co ktoś przyjdzie to słucha koncertu:p

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki

Wczoraj wizyta u gina ok. Badanie w porządku, usg piersi też, więc kolejna dopiero za pół roku.

Młodemu do kataru doszedł kaszel, Olka wstała i mówi, że gardło ją boli..ehh, zaczyna się:no:

Kasiek poczekaj aż się piątka całkiem przebije i jak nie przejdzie to skonsultuj z lekarzem. Kciuki aby jednak przeszło

Andzia biedny Mati, znów chory, dużo zdrówka dla niego! A Damianowi jakiś czas temu tatuś tłumaczył, że nikt nie wejdzie na podwórko, bo pies pilnuje a gdyby jednak ktoś wszedł to Nero dziurę w spodniach wygryzie. Ale nie mówił, że na du*pie;-)

Alijenka Nataszka prześliczna:-) doniczni z dyni- rewelacja

Kasienka jakbym miała takie zaniki okresu to chyba bym zwariowała i co miesiąc testy robiła;-)

Aga ale miło ze strony siostrzenicy

Czesc lasencje :-p

My chore :-( mloda na anty bo zapalenie migdalkow z czwartku na piatek goraczka 40C i niczym nie moglam jej zbic! na dodatek mloda nie chciala przymowac lekow ani robic sobie zimnych okladow! Grrr.... z nia juz duzo lepiej a ja dalej sie mecze bo migdalki bola i uszy zatkane ale poza paracetamowlem i czosnekiem z mlekiem nic nie biore.....

Zdrowka dla chorowitkow!
Podczytuje w wolnym czasie ale jakas chandra mnie dopadla i ospala jestem ostatnio..... Dzis przyjezdza moja Marta z Londynu mam nadzieje sie troche rozerwac i obudzic!

Aga- super, ze sie relaksujesz!
Kasiek- pokaz brzusio :) i oby szybko wyszla!
Alijenka- wow ale super dynie macie!!! my jutro bedziemy sie w to bawic :)))

A dzis Aura ma impreze Halloween u Clare i zazyczyla sobie zeby ja ubrac w....... PEPPA PIG!!! i koniec..... wiec poszla jako Peppa Pig ZOMBI :-D:-p
P.S Aurelki pokoik gotowy podesle niedlugo fotki ;)

reklama
asik sunshine zdrówka!

sunshine
brzuch, ech, nie lubię takich rzeczy. Nawet suwaczka nie mam dopóki się nie urodzi:p Ale ty koniecznie pokaż Aurelkę w roli Peppy zombie!

my dziś 3/4% dnia na dworze, ponoć na wszystkich świętych też ma być słoneczko i 14C:)

Do góry