reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej kobiałki

Byłam u fryzjera i jestem niezadowolona kurdę ścinała mnie ta sama co zawsze i mnie spierdzieliła :-:)-:)-:)-( ehhhhh i to przed samymi wszystkimi świętymi, wyglądam jakbym miała kask na głowie :-:)-:)-:)-:)-(

Kasieńka ta sofka fajna ale ten materac hmmmmmmmmmmmmm szczerze bym może na jedną noc położyła na nim dziecko ale nie pozwoliłabym na to aby spało na nim codziennie

asik hahahha dobreeeeeeeeee z tą teściową :-D:-D:-D:-D mały wiedział co powiedzieć

kasiek moja nawet nie odczuła zmiany

reklama
Alijenka ja zawsze sobie mowie ze odrosna :p ... o tym materacu tez nie wiem co myslec

Asik a jak dlugo i czesto spala Oliwka, czy byla to tylko do zabawy ? i jaki jest ten materac ? twardy czy wpada sie w niego ?

Aylin wlasnie ma tylko 8 c m dlatego chcialam z ta dodatkowa nakladka zeby o te 2 cm bylo wiecej i bylo wszystko wyrownane nie bylo tych laczen

Andzia u mnie spirala jeszce zwieksza :|

Ja nie mam żadnej spirali a i tak mnie zalewa.

Alijenka nie może być na tak źle ;)

Mati ma gorączkę. Najgorzej ze nic poza tym i nie wiem o co chodzi. Może do końca mu nie przeszło? K...wa zawsze coś.

Laski jak zmierzyc mlodej cisnienie? Mam taki na ramie elektroniczny. I co, jak doroslemu? Pytam bo mloda skarzy sie od popoludnia ze ją glowa cisnie. A dwa dni temu tez tak miala...grrry.

Alijenka czyli wyobrazam sobie ze ci skrocila i tak wsio wyciela jak ten wspomniany kask. Moze da sie inaczej ulozyc nim odrosną?

Zmierzylam. Wyszlo 80x60. To chyba OK. Nie wiem dlaczego glowa ją cisnie tak wg M to co jakis czas sie tak skarzy.

Ostatnia edycja:
Hej.
Z tym urlopem to teoretycznie nie moze. Ale jak zrobiłam awanturę i zaczął dxis dzwonić i próbować ustalić to się okazało ze jak najbardziej jest to realne. Co prawda z lekkim naciąganiem ze mnie niby pozniej do samolotu nie wpuszcza. No ale chyba polecimy :)

Kasiek to ze się w swoje nie mieścisz to nie tragedia a ciąża. I cię rozumiem bo ja juz widzę w kurtkę swoją nie za dluuuugo też przestanę się mieścić.

Jutro jadę do krynicy. Wracam do was w piatek :)

Aaaa dzis miałam nieplanowany dzień wolny w pracy:) bombę znów podłożyli :)

Alijenka ale oni sie nie znają:) Moze chwilowo nim odrosną ukladaj inaczej. Albo daj nam fote do oceny:)

Andzia zdrowka dla Matiego!

Aylin a juz wiecie w jakim kierunku lecicie? Super ze jednak uda sie:)

Ja panikara zadzwonilam do tego kolegi laryngologa. Mlodej za drugim razem wyszlo 80/47. Ponoc jeszcze w normie to cisnienie (idealne dla naszych dzieci to 95/60 ale w tym okresie jeszcze wsio zalezy od siatki centylowej). Ponoc cisnie ją ta glowa a dokladnie lewa skron przez wychodzenie tej ostatniej gornej lewej piątki. Uff...

A mnie po drzemce mlodej tak zacząl brzuch napierdzielac 5cm w bok od pepka ze ani wstac ani siedziec. Nawet ciezko oddech zlapac. Chodze zgieta. Chyba zle spalam albo mlody cos tam wypiąl.

kasiek jedyne wyjścia na układanie teraz włosów to kitka którą ledwo spinam i chyba przez dłuższy czas pozostanie ta fryzura :-)
może faktycznie młody coś tam wypiął i dlatego tak boli Cię brzuch

reklama
Haha Aylin czyli chłop się przestraszył ;-)
bomba ? Pewnie któryś za mało wygrał. Albo nie wygrał a długo już gra;-)

alijenka nie wiem jaka to fryzura , ale może spróbuj ja inaczej ułożyć. A na święta ma być zimno to czapkę założysz;-)

kasiek ciśnienie chyba ok. Ale jak się często skarży to może skonsultuj z lekarzem.

Mati chyrczy przez sen , pewnie coś mu zalega:(

Do góry