reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Pola ach jak zazdroszczę tego Paryża. Fajnie ze wycieczka udana.

Aga ale akcja. No i teraz już wiesz co kupić siostrzenicy na Mikołaja ; P udanego wyjścia.

Kasiek udanej imprezy. Kciuki za znalezienie odpowiedniego prezentu.

Alijenka daj znać co u lekarza.

Ech co za życie. .. mieliśmy jechać dzisiaj do siostry, a ona dzwoni ze Oli ma gorączkę i nie wie co mu znowu jest. Ja obstawiam zeby, ale ona przestraszona po ostatnich akcjach.

zima się zbliża a Adi nie ma butów. Długie trampki dopiero w poniedziałek przyjadą z Krakowa (siostra kupowała bo u nas rozmiaru nie było. A zimowych nie zdążyłem kupić, bo ochłodzenie wydawało się tak odległe.

Chłopaki tak się za sobą stesknili , że szaleli wczoraj do 22iej :)

reklama
Andzia ja tez mam tylko te skorzane wysokie co kupilam. A tu juz trzeba zimowe:) Bawcie sie dobrze.

Koncze salatke z ananasem i kurakiem i lecimy. Szukalam ladnej pizamy ale moja mama nosi 46 i ciezko. Bluzki tez w tym rozmiarze brzydkie:/ Kosmetykow ma nadniar jak i innych gadzetow.

Edzio:
Impreza udana, Pola szalala do 12.00 w nocy:) Jedzenia jak na dwa wesela. Kupilam 3xrajtuz (bo chciala takie sciągajaco modelujace) i dwie bluzki;) Mam nadzieje ze bedą dobre. Po tym tygodniu latania nogi mnie napierdzielają bo brzuch gigant.

Spadamy gdzies bo slonko swieci. A potem rodzinny obiad.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

Więc tak mała osłuchowo oki nic tam się nie dzieje ten kaszel mógł być spowodowany wymiotami może jej coś tam zalegało ale ma afty na gardle i tatntum verde mam jej psikać.
Ale za to codziennie wieczorem mała ma chrypkę i nie wiadomo od czego czy od tego gadania czy od tego gardła

kasiek super że impreza się udała

andzia moja tez nie ma butów bo na takie ciepłe to jeszcze za ciepło a tych lekko ocieplanych nie ma w sklepach, przeciez nie założę jej na 11 stopni kozaków z futrem

Hejka,
depresje mam.
Maż mnie wkurwia.... znów urlop chce przełozyć. Ale tak mnie zdenerwował ze lece sama jak sie nie zdecyduje. I składam papiero o separacje. Niech sie z pracą ozeni.

A poza tym lózeczko zlozylismy (w koncu kupilismy z ikei) i młoda pierwsza noc - obudziła sie z płaczem bo sama spała. Przenieslismy i od 2 spała z nami. A dzis w nocy znów placz, wiec T ja do nas znów przytargał a ta z okrzykami ja ja ja ja ja popędizła do siebie wlazła do łóżeczka i spała do rana.

Co do bucików to moja biega w trzewikach z emela na zmiane z trampkami (ocieplane z nexta). Mam zeszloroczne ocieplane kupione na koniec zimy - jeszcze dobre roxzmiarowo ale wydaje mi sie ze za ciepłe jeszcze. u nas 11 stopni jest.

Aylin Moze niech z praca spi na kanapie najpierw albo w drugim pokoju na podlodze jakkolwiek sam :) :p zamiast separacji...

Alijenka
dobrze ze Nataszka ok :) oby nic nie bylo w dalszym ciagu

Andzia zazdroszcze wyjscia ... ja chyba juz do usranej smierci sama nie wyjde z malzem

Aga masz pomysl na prezent :p

Kasiek super ze prezent sie znalazl ... oszczedzaj sie !!

Muńka jak wyjazd do Wrocka :) ? udany?

ja chcialam mojego Nikodema przenies wczoraj na lozko ale nie mam jak zamontowac barieeki bocznej :| no i mlody tak wedrowal ze zlazl z lozka na materac ktory podstawilismy obok lozka :|

czy Wasze dzieci tez sie tak wierca piorunsko ?

zastanawiam sie nad czyms takim ... a lozko poki co wywiezc ... bo inaczej bedzie spal w lozeczku do 18
KANAPA SOFA łóżko pufa materac nakładka dla dzieci (4693246379) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
co myslicie ?

dostalam pierwszy okres po 1,5 roku ... szlak mnie trafi ... leci jak z kranu :| ale szczescie nie boli... tylko wkirza mnie bo nie wiem co sie dzieje ale jak kiedys mi nie przeciekalo tak teraz przecieka mi moj kubeczek :| a ja nienawidze tamponow i podpasek

Ostatnia edycja:
Kasienka najchętniej to bym na balkon wygonila. Bez kocyka.... W samych majtkach. Jak zmarznie to mu moze mozg na właściwe miejsce wróci

A co do wiercenia się - tyska zwiedza w nocy cale łóżeczko i to w różnych konfiguracjach. Ale jeszcze nie spadla. Aczkolwiek sadze ze to kwestia czasu
barierkę mamy zamontowana.

A co do tego co okazałaś - koleżanka ma ta kanapę w pkoju synka ale materac jest bardzo cieniutki. Dzieci są lekkie wiec moze im nie przeszkadzać

Hej

Kasienka łóżko na początek może być , ale wydaje mi się, że ten materac długo nie wytrzyma.
Mati tez wędruje po całym łóżku.
Mój okres po 2 dziecku tez jest mmocniejszy i trwa dłużej ::(

alijenka dobrze ,że to tylko afty.
Heh ja też nie chce jeszcze nakładać butów z kozuchem . chodzi mi o to ze A ma tylko adidasy.

Aylin a twój m to nie chce czy nie może teraz wziąć urlopu?
może go jeszcze oszczędź ;p
gratki dla Tysi

Miłego dnia

Witam

Młody w piątak oszczędził matkę i był nawet grzeczny na zakupach;-)

W sobotę Olcia była na konkursie tanecznym i znów dostali wyróżnienie.
A wczoraj teściówka nas odwiedziła . Śmiać mi się chciało bo młody schował sie za tatusiem i mówi takim obrażonym głosem: tata babcia na mnie patrzy:-D

Kifsi jak się czujesz? mam nadzieję, że nic się nie rozwinęło z tego kichania

Andzia fajnie, że wyjazd udany

Alijenka oby afty szbko zniknęły

Aga to już wiesz co kupić na prezent:-)

Polaa fajowo, że wycieczka sie udała

Kasiek super, że impreza udana

Aylin a nie chce czy nie może wziąć urlopu? Może jak się prześpi na kanapie to zmądrzeje?

Kasienka my kupiliśmy Olci taką kanapę na początek do pokoju. Ogólnie jest ok, nawet K. kilka razy na niej spał po nocce. Chociaż w kilku miejscach puściła na szwach. Co do okresu to współczuję. Ja mam teraz b. słabe krwawienia

Co do butów to młody ma na razie adidaski i wydaje mi się, że na zimówki jeszcze za ciepło

reklama
Kasienka z lozkiem nie mam doswiadczenia ale wydaje mi sie ze na początek moze byc. P nie wedruje, jak zasypia tak wstaje ale ona tu chyba wyjątek:p

Aylin aaaa zabic i liczyc na zawiasy ze wzgledu na stan blogoslawiony! Faceci nic nie rozumieją. Powodzenia!

Asik super ze weekend udany. Moja tez ma dystans do tesciowej;p

Andzia gratki wyspania sie:)

Alijenka dobrze ze nic powaznego!:)

Moja dzieki impezie doskonale przestawila sie na zmiane czasu a nawet jej nie zauwazyla. Poza tym zrobila sie rozgadana na maxa (w sensie do obcych), zaczepna i odwazna. W restauracji weszla na kuchnie z haslem: 'Sa juz moje frytki!'. Na imprezie kazdemu cos opowiadala;p A ja nie dopne sie w swoją zadną bluze i musze chodzic w wielkich M...tragedia.

Do góry