reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej hej dziewczyny

polaa ja nie che tu wrzucać zdjęć swoich na taki ogólny

asik chciałabym ściąć na krótko ale nie ma tu takiej fryzjerki co by mi mogła doradzić jeżeli chodzi o fryzurę
hahahhahaa młody powiedział dziadkowi co myśli :-D:-D:-D

Aga pewnie że żałuję, gdyby nie mała i jej choroba nie ominęłabym takiego spotkania, no i fajnie teraz możesz sobie wychodzić babcia spisała się na medal :-):-), a Antoś super wygląda w tej fryzurze

Aylin nie ważne kogo straszyli ważne że miałaś wolne :-)

reklama
Damian pomagał mi robić kopytka na obiad- cała kuchnia do sprzątania;-) ale jaki zaciesz był, że on gotuje

Kasienka a mnie denerwuje, że od kilku miesięcy mam bardzo słąbe krwawienia. Zawsze miałam takie normalne a teraz za każdym razem zastanawiam się czy wszystko ok

Alijenka u nas też nie ma takiej profesjonalnej fryzjerki której można się poradzić, no chyba że do miasta bym pojechała

Hej,

Alijenka aha rozumiem ;) ale i tak wcześniej czy pózniej zobaczę zdjecie Twojej nowej fryzurki ;)

Asik no to Damian "pojechał" dziadkowi :-D dobre

u nas dzisiaj super pogoda, słonko i ciepło. Wojtek niedawno zasnął, Kuba w szkole a ja sie w sumie nudzę. Przez moje oczy nic mi sie nie chce ale chyba zaraz wykosze przed domem bo znając zycie jutro bedzie padać

Ja zla na maxa bo mloda dopiero usnela i wszystko na dzis mi rozwalila. Jak wstanie 16-17 to M bedzie z nią siedzial do 23! Grrry. Musze cos zrobic zeby nie spala do 9.00 rano to bedzie miec drzemki wczesniej.

Asik ale zjadlabym kopytek z malą iloscia twarogu:) Co u gina?

Kasienka dobrze wiedziec. Dzis rano wstalam i tez mnie zlapalo na pol godz. Bol straszny.

Mialam cos jeszcze ale dzis nie mysle...leb mi peka.

Okres zawsze mam skąpy ze dwie podpaski na caly dzien. Zobaczymy jak po tej ciazy bedzie.

Hej biorę się za oopisywanie 3 raz.

Aga super ze wyjście udane. Mam nadzieje że będziesz częściej wychodziła. Fajnie ze udało się poznać Munke .
Kciuki żeby astmy jednak nie było.

Asik u giną ok? Ależ teksty ma D , ciekawe kto go tego uczy;-) u mnie też dziś kopytka na obiad. I przy okazji zrobiłam kluski śląskie.

Kasiek m będzie miał okazję dłużej z pola się pobawić ;-)
współczuję kolki , o ile to to.

Polaa ślicznie wyglądasz.

Kasienka byłaś u giną? to on ci kazał zrezygnować z kubeczka?

co tam jeszcze? ??? Jak sobie przypomnę to napisze/ odpisze. Sorki jeśli zapomniałam o czymś ważnym, ale jakoś dużo dziś napisaliście ;-)

Mati ma zapalenie gardła, i goraczkuje, wiec dostał antybiotyk. Mąż też na anty. Kiedy to się skończy? ??

asik u nas kopytka często bo K matka ciągle nam robi :-):-):-)

polaa u nas też dziś pięknie dlatego pół dnia na ogrodzie, a pół dnia bawiłam się dyniami i oto efekty :-)

10689640_10202823852904412_8977491782983070003_n.jpg

20141028_164253.jpg20141028_164812.jpg

co za badziew odwróciły się zdjęcia
a do tego zrobiłam placki z dyni i zupę :-D:-D:-D

kasiek ojjj współczuję wiem co to znaczy siedzieć do 23

andzia normalnie już nie wiem co pisać, jak czytam że znowu ktoś u Was chory to aż żal się robi

Załączniki

• 20141028_164253.jpg
    20141028_164253.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 31
  • 20141028_164812.jpg
    20141028_164812.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 39
Andzia nie nie on ale wole sie nie schizowac

Alijenka Nataszka sliczna

Kasiek mnie zlapalo dwa razy za pierszym razem tak dlugo bolalo ze myslaam ze to lozysko mi sie odrywa do szpitala o 4 rano lecialam

Asik ja moglabym w ogole nie miec :p zanim zaszlam w ciaze mialam wszystkie hormonami wywolywane i zdarzalo sie ze i pol roku nie mialam jak czekalam ... masz dwojke dzieci wiec powinnas sie cieszyc ze Cie nie zalewa

reklama
aijenka czad! Pomysłowa jesteś;) Ja dziś leń totalny. Tona rzeczy w planie a nic nie zrobiłam poza tym, że zbiłam szybkę z zegarze ściennym:/

andzia
zdrówka dla chłopaków!

kasienka
możliwe, że kolka bo przecież jestem po imprezie sobotniej i tonę rzeczy w siebie wepchałam, plus cały tydzień pożeram torty czekoladowe, a to też zapycha.

Moją znowu głowa boli i ta lewa skroń. Mówi, że dziąsło nie boli (ta ostatnia górna napuchnięta piątka). Poczekam aż wyjdzie, jak dalej będzie bolała to wio do lekarza.

Edzio
Aga wciągam cukinię z patelni...mniam!!!

Ostatnia edycja:
Do góry