reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

alijenka ja po ślubie a mówię bezosobowo:ppp Byłam z teściami 3 lata temu 10 dni w Toskanii - i zamiast wypoczywać to latałam i zwiedzałam wszystkie zabytki...bleeeeeee. W tym roku Floryda, bo P ma bilet za darmo, a na miejscu nie płacimy za jedzenie i noclegi:)

dobra, idę zbierać się na pogrzeb tj o 12 msza, potem w domu nakarmię młodą i na 14 na pogrzeb no i stypa. mam nadzieję, że P wysiedzi w kościele:p

reklama
Hej, mloda została obudzona o 6. Podpieli woreczek na siku który roli nie spelnil, o 9 dostala kroplówkę i spi. Jutro jeżeli będzie jadla i pila to po badaniu uszu wychodzimy

Aylin - a po co badanie uszu??:shocked2:

Alijenka - hja tam lubie i góry i morze ( chociaz w tamtym roku tylko nogi moczyliśmy) i nasze Roztocze tez mi sie podoba:-D

Kaseik - kurcze zapomniałam o śmierci cioci. Współczuje.
Bilety na Floryde za darmo :szok: nie za dobzre Wam???

Hej baby! :)

U nas średnio ciekawie, wczoraj M. miał stłuczkę i teraz jeździ po warsztatach, firmach i załatwia naprawy/kwity itp. Na szczęście wszystko idzie w miarę sprawnie, ale stres jest.
No i dzisiejsza nocka znowu do bani! Młody po raz kolejny zrobil awanturę około 3/4, bo nie zgodziłam się na trzecią porcję mleka :confused2: Czasami mam tego wszystkiego dosyć, w zasadzie to ostatnio nie czasami tylko całkiem często :-(

Andzia leję z Twojego męża :-D Wygrał ;-)

Alijenka fajnie, że ze zdrówkiem lepiej :) Właśnie miałam Cię pytać, co z kredytem, ale widzę że znowu nieciekawe wieści. Oby się udało z rodzicami bez tych wszystkich jęków, stęków i komentarzy, bo pewnie tego się obawiasz?

Kasiek Floryda, wow! Zazdraszczam :)

Niespo ja mam identyczną ochotę jak widzę źle zaparkowane auto :-D Na szczęście na razie parę razy tylko podniosłam wymownie wycieraczki :sorry: A nie, czekaj, chyba raz jakąś "uroczą" wiadomość zostawiłam za wycieraczką :-p

Aylin zdrówka dla małej, wracajcie szybko do domu! :-*

Iwon wspólczuje stłuczki.
Kurcze u nas tez chleje to mleko w nocy, a potem w dzień nie bardzo ma apetyt. U nas na odmowe jast taki ryk, jakbym mu wcałe jeść nie dawała. Nie wiem co z tym począć, czekam az wyjda mu wszystkie trójki, moze nie bedzie sie wtedy wybudzał.

Iwon no to widze ze nie tylko ja mialam pecha... kurcze twoj tyle mleka pije a u nas zupelnie w odstawke poszlo, i co gorsza jogurtow tez nie chce ani sera... ale picie w nocy juz na pewno nie jest potrzebne no i niezdrowo dla zabkow, pewnie jak bys sie zawziela to tydzien nieprzespanych nocy i by zapomnial ze w nocy mozna pic:confused:

kasiek jak ja ci zazdroszcze tej florydy aaaaaajjjjjjj. my mielismy gdzies w marcu leciec ale maz nie chce bo ja niy w zaawansowanej ciazy i on sie boi.... moze chociaz nad morze go namowie w kwietniu....

alijenka ja kiedys twierdzilam ze gory to straszna nuda ale od kiedy mam do morza tak daleko to nawet sie przekonalam :-D dzis wieczorem do zakopca jedziemy

a kolega mi wlasnie opowiadal ze poszli z rowiesnikiem naszych do parku wodnego, i sie rozchorowal, i mowia lekarce ze pewnie w parku wodnym cos zlapal, a ona do nich: czy wyscie oszaleli?? z takim dzieckiem do parku wodnego?? i zeby poczytali opinie sanepidu, ze parki wodne i termy to najwiekszy syf, pelno bakterii, dzieci do basenu sikaja, i nei powinno sie tam z dziecmi chodzic. my chodzimy na maly basen, ale myslalam zeby mlodego na termy wlasnie wziac. no ale raz ze chory a dwa to chyba jednak odpuszcze na dluzej takie rozrywki

Ostatnia edycja:
reklama
josie my do gór mamy bliżej niż do morza ale jakoś nigdy mi nie podeszły, a tyle razy tam byłam że masakra, ja uwielbiam wodę, piasek to coś dla mnie :-):-), zapewne jakbym może mieszkała nad morzem by mi się znudziło

co do basenu to u nas lekarka zakazała nam wchodzenia do jacuzzi bo tam najwięcej bakterii, a u nas basen jest tak zachlorowany że jeszcze nigdzie takiego nie widziałam

Do góry