reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

josie my do gór mamy bliżej niż do morza ale jakoś nigdy mi nie podeszły, a tyle razy tam byłam że masakra, ja uwielbiam wodę, piasek to coś dla mnie :-):-),

ja tez uwielbiam :tak: nawet nie musi byc slonca, wystarczy szum morza

ale sie wkurzylam, konczy mi sie umowa na tel, teraz mam abonament 39,90 i mam w tym tyle minut smsow i internetu ze rzadko kiedy doplacam. a przez te nowe durne formuly "bez limitu" nie ma juz takiej opcji u zadnego operatora!!!! albo bede doplacac za smsy albo za internet, generalnie cokolwiek wybiore to wyjdzie mi drozej! co z tego ze bede miec 2gb internetu zamiast 250mb jak bede doplacac za cos innego wedlug zuzycia??? chyba mi pozostaje zostac na starych warunkach.
a najlepszy sprzedawca przez telefon, tlumacze mu ze przeciez mi sie to co on porponuje nie oplaca w ogole a on zdziwiony mowi : to nie chce pani placic wieeeeceeeej??? :szok: no bez jaj...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też kocham morze:D Ale M kocha wspinaczki wyczynowe i pochodzi z gór (nawet ma imię po jakimś śp.alpiniście), że polubiłam i je. Jedak procentowo to 80% morze:p

P w kościele pięknie siedziała:)

alijenka ciocia 92l (siostra dziadka). Za dzieciaka zastępowałam nam babcie.

andzia P ma bilet za darmo, bo do 2 lat (dlatego lecimy w maju), a my musimy zapłacić:) Ale nie ponosimy kosztów na miejscu, no oczywiście poza swoimi zachciankami i zakupoholizmem:p

aylin oby już wszystkie badania były pozytywne i siooo do domu!

iwon współczuję stłuczki, dobrze że mąż cały!

josie ja mam w Nju.mobile i za 50zł nieograniczony internet i rozmowy do wszystkich sieci i sms:) Dopłacam jedynie za mms, a więc max 53zł płacę i siedzę na necie ile chcę oraz gadam. Zasięg też mam wszędzie - nawet na zadupiu u teściów:p

Josie - nie chcesz wiecej płacić???:szok: no weż :-D:-p
Ja mam na karte w play, więc nie poradzę.

Kasiek - :-(ślepota, źle przeczytałam, myślałam, ze tówj mazma za darmo bilety skadś:sorry:

Hej. Ja tak szybko sie melduje.

A chory na zwolnieniu do czwartku odizolował sie cakiem od nas ale co z tewgo jak i kuba dzisiaj zaczął kaszleć że aż wymiotował i gorączke ma i bez antybiotyku sie nie obyło :-(

Aylin no to fajnie z tymi uszkami.
Kasiek no za 50zl to tez moge miec wszystko za darmo tylko ja place teraz 39,90:-) wlasnie sie dziwie bo niby taka konkurencja na rynku a kazdy mi proponuje wyzsze rachunki :sorry: no coz...

Papitka zdrówka dla Kubulka. Kurcze wy w domu siedzicie a i tak łapiecie choroby często

Aylin - no to dobrze badanie przy okazji. A ja juz myslalam,ze rota wpływ na uszy maja:szok::confused2:

U nas dziś podejście nr.4 do owsianki, nawet posłodzona z jabłuszkiem i żurawiną którą mała uwielbia i co i odruch wymiotny po raz 4 :(, chociaż ja skorzystałam na sytym drugim śniadaniu :)

kasiek to jakoś przeoczyłam, no ale kobieta sobie pożyła tak jak moja babcia zmarła w wieku 94 lat

josie hahahaha dobreeeee ja też teraz czekam na jakąś ofertę od plusa bo kurdę mała mi przecież tel do kawy wrzuciła i jadę na starym gracie w którym nawet nie mam netu

Papitkaa zdrówka dla chorowitków

Aylin
to dobrze że uszka zbadają to ważne że na dobrym sprzęcie

alijenka hahaha no co ty nie opowiadalas o tym chyba? mi za to maz (nie syn!) kapnal syropem do herbaty na jedyny przycisk w moim nowiutkim telefonie i co, wsiaklo do srodka od razu i teraz mi ciezko ten przycisk chodzi :no: i nie mam jak tego wyczyscic

reklama
Do góry