reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

josie my do gór mamy bliżej niż do morza ale jakoś nigdy mi nie podeszły, a tyle razy tam byłam że masakra, ja uwielbiam wodę, piasek to coś dla mnie :-):-),

ja tez uwielbiam :tak: nawet nie musi byc slonca, wystarczy szum morza

ale sie wkurzylam, konczy mi sie umowa na tel, teraz mam abonament 39,90 i mam w tym tyle minut smsow i internetu ze rzadko kiedy doplacam. a przez te nowe durne formuly "bez limitu" nie ma juz takiej opcji u zadnego operatora!!!! albo bede doplacac za smsy albo za internet, generalnie cokolwiek wybiore to wyjdzie mi drozej! co z tego ze bede miec 2gb internetu zamiast 250mb jak bede doplacac za cos innego wedlug zuzycia??? chyba mi pozostaje zostac na starych warunkach.
a najlepszy sprzedawca przez telefon, tlumacze mu ze przeciez mi sie to co on porponuje nie oplaca w ogole a on zdziwiony mowi : to nie chce pani placic wieeeeceeeej??? :szok: no bez jaj...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też kocham morze:D Ale M kocha wspinaczki wyczynowe i pochodzi z gór (nawet ma imię po jakimś śp.alpiniście), że polubiłam i je. Jedak procentowo to 80% morze:p

P w kościele pięknie siedziała:)

alijenka ciocia 92l (siostra dziadka). Za dzieciaka zastępowałam nam babcie.

andzia P ma bilet za darmo, bo do 2 lat (dlatego lecimy w maju), a my musimy zapłacić:) Ale nie ponosimy kosztów na miejscu, no oczywiście poza swoimi zachciankami i zakupoholizmem:p

aylin oby już wszystkie badania były pozytywne i siooo do domu!

iwon współczuję stłuczki, dobrze że mąż cały!

josie ja mam w Nju.mobile i za 50zł nieograniczony internet i rozmowy do wszystkich sieci i sms:) Dopłacam jedynie za mms, a więc max 53zł płacę i siedzę na necie ile chcę oraz gadam. Zasięg też mam wszędzie - nawet na zadupiu u teściów:p

Josie - nie chcesz wiecej płacić???:szok: no weż :-D:-p
Ja mam na karte w play, więc nie poradzę.

Kasiek - :-(ślepota, źle przeczytałam, myślałam, ze tówj mazma za darmo bilety skadś:sorry:

Hej. Ja tak szybko sie melduje.

A chory na zwolnieniu do czwartku odizolował sie cakiem od nas ale co z tewgo jak i kuba dzisiaj zaczął kaszleć że aż wymiotował i gorączke ma i bez antybiotyku sie nie obyło :-(

Aylin no to fajnie z tymi uszkami.
Kasiek no za 50zl to tez moge miec wszystko za darmo tylko ja place teraz 39,90:-) wlasnie sie dziwie bo niby taka konkurencja na rynku a kazdy mi proponuje wyzsze rachunki :sorry: no coz...

Papitka zdrówka dla Kubulka. Kurcze wy w domu siedzicie a i tak łapiecie choroby często

Aylin - no to dobrze badanie przy okazji. A ja juz myslalam,ze rota wpływ na uszy maja:szok::confused2:

U nas dziś podejście nr.4 do owsianki, nawet posłodzona z jabłuszkiem i żurawiną którą mała uwielbia i co i odruch wymiotny po raz 4 :(, chociaż ja skorzystałam na sytym drugim śniadaniu :)

kasiek to jakoś przeoczyłam, no ale kobieta sobie pożyła tak jak moja babcia zmarła w wieku 94 lat

josie hahahaha dobreeeee ja też teraz czekam na jakąś ofertę od plusa bo kurdę mała mi przecież tel do kawy wrzuciła i jadę na starym gracie w którym nawet nie mam netu

Papitkaa zdrówka dla chorowitków

Aylin
to dobrze że uszka zbadają to ważne że na dobrym sprzęcie

alijenka hahaha no co ty nie opowiadalas o tym chyba? mi za to maz (nie syn!) kapnal syropem do herbaty na jedyny przycisk w moim nowiutkim telefonie i co, wsiaklo do srodka od razu i teraz mi ciezko ten przycisk chodzi :no: i nie mam jak tego wyczyscic

reklama
Do góry