reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam

Aylin - super ze Tysia wraca do siebie.

Polaa mysle ze u Aylin inna sytuacje ( tzn z innego powodu leza w szpitalu), wieć problemu nie beda robic z wypisaniem, zwłaszcza ze jak pisze oblężenie.

Josie - to teraz przynajmniej masz o czym myślec w bezsenne noce:zawstydzona/y: Na serio współczuje, szkoda autka, miałam podobna sytuacje ( ani w tył ani w przód), tylko to było stare polo, pierwsze auto to nauki jazdy, wieć nie żal:-D

Z seriii facet a obowiązki domowe.
Poprosiłam m zeby rozwiesił pranie, sama poszłam usypiac Mateusza. Mineła chwila, ide do lazienki, M wyciągnał pranie, mowi dobzre ze jesteś to sabie dobrze strzepniesz. Biore do reki spodnie a one suche :szok:, cos nie tak, biore skarpetke ... brudna:wściekła/y: Moj M roziwesiłby brudne pranie i nawet sie nie zastanowił, ze nie jest mokre:confused2: Inna sprawa,ze ja zapomniałam nastawic pranie:-D:-p

reklama
Andzia :D :D :D

Mamy AC wiec licze ze naprawia. Mamy chyba nawet ochrone znizek. Wiec tragedii nie ma. Ale pierwszy raz, to przezywam:/ jeszcze oczywiscie pelno ludzi na ulicy taki wstyd:D

Mlody wstal dopiero o_O

Hej kobiałki

Wczoraj moja mała po zjedzeniu drugiego dania dopiero o 17.30 zasnęła o 18.02 i spała do rana :szok::szok::szok::szok: do godziny 5.50, a wczoraj jak nigdy zasnęła w dzień u tatusia na rączkach, a później spać iść nie chciała, położyłam ją i 21.30 i pobudka o 4 rano, 2 godziny nie spała dopiero jakoś około 6 padła, a ja dostawałam spazmy !!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie myślałam że ją uduszę bo sobie gadała, śpiewała, kopała nogami w ścianę masakra.
U nas z chorobą troszkę lepiej, jutro mamy jechać na kontrolę zobaczymy co będzie bo małą dopadł jeszcze katar no ale dobrze że ten antybiotyk jest to się tak mocno nie rozwinął.

xdorota wróciłaś :-D:-D:-D:-D, a ostatnio się zastanawiałam na fb jaki Ty miałaś nick na bb :cool2::cool2:

Iwon i podjęliście dobrą decyzję, teraz ja mam fazę na żłobek dla małej ale zastanawiam się czy to dobry pomysł :eek::eek::eek:

Sunshine a ja nadal nie mogę zabrać się za ćwiczenia :shocked2::shocked2::shocked2:, ale jak mi się teraz @@@@ skończy przechodzę na dietę mam nadzieję że wytrwam

Aylin dobrze że z Tysią już lepiej i ja swojej tez nie szczepiłam na rota

Aga a Ty miałaś iść do tego engokrynologa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz co moja koleżanka chodziła do tego e-endokrynolog.pl - dr n. med. Grzegorz Gawryś Prywatny Gabinet Endokrynologiczny ponoć jeden z najlepszych lekarzy w PL

josie współczuję przeżyć z autkiem dobrze że macie AC

andzia hahahaa dobre to z tym praniem :-D:-D:-D:-D:-D się uśmiałam

i przepraszam bo wszystkim nie odpisałam ale już nie wiem co komu :crazy::crazy:

A ja wczoraj byłam z moim wujkiem w następnym banku i dupa zaś odmowa :-:)-:)-:)szok::szok::szok:, teraz będziemy musieli prosić rodziców K, a tego najbardziej nie chciałam :-:)-:)-(

Witam się. M uśpił P (bez UU to już jego działka) i spali do rana, bo ja zasnęłam na kanapie przed TV:D Młoda nie darła się w nocy to też nie miało mnie co obudzić:p

andzia
faceci:D Mój prania nie dotyka, bo ja mam schizę, że lepiej rozwieszę:p

josie
oj biedne autko obtarte:/ Ale tak jak piszesz to tylko pojazd no i masz ubezpieczenie:)

aga heh dobre i tyle na początek! Ostatnio w góry na krótki spacerek wzięliśmy ze sobą znajomych. Ona szczuplutka, ale zadyszka co kawałeczek (w życiu nie przeszłaby 20min!). Bosche cały dzień siedzi z pilotem od TV (nie ma dzieci) - to jest masakra! Dosłownie dwa razy leciutko było pod górkę, a ona prawie płakała, pod koniec nogi włóczyła, Pi A całość przeszliby (45min. drogi normalnym krokiem!):D

aylin
dzielna Tysia! Obyście jak najszybciej wyszli:*

alijenka
to sobie Nataszka pospała ładnie:) Szkoda, że z kredytem nie wypaliło:/ Tak, Aga to lekarza a ty do laboratorium! Jaka dieta, ty serio chuderlak:)

I odkąd ostawiłam młodą to kupa z musztardowej jest bobkowa. Robi kilka malutkich bobków. Nie męczy się przy tym, ale chyba powinien być jeden, dwa kawałki, a nie 5-6 bobeczków?

Ostatnia edycja:
Mati wstał dziś o 6 i jak zobaczył ze obok lezy babcia, a nie mam to płacz, pisk i koniec spania.

Kasiek - kiedy mój Mati bedzie tak ladnie spał,zebym go w nocy nie słyszała <zazdrość>
Ja i tak wszytsko prasuje wieć schizy nie mam, a i instrukcje rozwieszania dostał... tylko zapomniałam wspomnieć zebym sprawdził czy uprane :-D:-D

Alijenka - powodzenia z kredytem. Ja tez nie lubie tesciów prosić o cokolwiek.

A i w końcu zarezerwowałam domek na wakacje, w sama pore, bo juz ostatnie miejscówki były. W tym roku na Roztoczu, blisko i co najważniejsze z siora.

Kasiek - co do kupek, Mati zazwyczaj robi takie bobkowe i nie wydaje mi sie to niepokojace, zalezy co je i ile pije.

Dorota gratuluje. Ciekawe czy z poznaniem plci bym wytrzymala...pewnie nie ;)

Andzia, L nie daje Tomkowi autka... i cale szczescie, bo to gowienko rozwija predkosc do 50 km/h. Udani z tym praniem jestescie :-D

Aylin ciesze sie bardzo, ze Tysia juz sie lepiej czuje. Ile to Was musialo stresu kosztowac... Jak tam dzisiaj?

Josie wiesz co w takich przypadkach to powinna byc wina tego co zastawil :wściekła/y: Ja jak z wozkiem ide i stanie baran tak, ze nie mozna przejsc to mam ochote gwozdziem mu fure przerysowac :sorry: Szkoda autka, ale jak piszesz - to tylko rzecz i do tego da sie naprawic z ubezpieczenia.

Sunshine zrob sobie zdjecia przed i po - jestem ciekawa efektow tego 6packa :D Cwiczylam to moze z 2-3 razy :-p

Iwon dobrze, ze sie zdecydowaliscie. Szkoda Jula, ze tak choruje, a jak mu sie u cioci podoba to nie ma sie co zastanawiac :)

Kasiek noo to sie wyspalas :D

Reszte nadrobie pozniej i napisze co u nas na froncie, bo swieci slonko i piekna pogoda, a od 10 ma padac :no::wściekła/y::confused2:

kasiek bo musi się przestawić na inne jedzenie, a jabłko jej daj hmmmmmmmm tylko jak ja ona owoców nie je

andzia a tym bardziej że to nie moi teściowie bo my bez ślubu mówię do nich bezosobowo albo dziadek bo babcia nie mogę bo ona sobie na to nie pozwala, albo pan pani

ja też się zabieram do rezerwacji miejsc na wakacje i jakoś się zebrać nie mogę ale my na początku czerwca chcemy jechać i zaś do Dźwirzyna także jak byłam w tamtym roku to byliśmy w ośrodku tylko my
Aga jedziesz też w tym roku ?????????????????????????????

niespodzianka jaka dokładana prognoza pogody, też chciałabym taką:D

andzia
nie ma czego zazdrościć, bo to jest w kratkę z tym spaniem (jedyny pozytyw, że M usypia). U mnie nie o prasowanie chodzi, a o sam fakt, że ja muszę po swojemu:ppp No właśnie zastanawiam się czy tak ma być, ale skoro robi kupę na luzie to pewnie OK:D

alijenka daj jabłko:D:D Hahah...na szczęście śliwki suszone je to dziś ją nafaszeruję i zobaczymy. Bosche już za 3,5mies. wakacje no i 2 lata naszych dzieci:szok:

Alijenka - nie wazne czy tesciowie czy nie, ważne ze trzeba proscić o pomoc:-p:-D
My pewnie w pzryszłym roku znowu nad morze pojedziemy, od nas daleko i to troche męczące, wiec w tym roku typowe wypoczywanie.
W tamtym roku to raczej zwiedzaliśmy (Trójmiasto),a tylko 3 dni leniliśmy sie ( Bory Tucholskie), w tym roku błogie lenistwo.

Kaseik- Zosia samosia :-p:-D

Niespodzinka daj koniecznie znać czy o 10 zaczeło padać:-D Nasze polskie dokłądne prognozy nie bardzo sie sprawdzaja, jestem ciekawa czy u Was sa trafniejsze :laugh2:

reklama
kasiek to chociaż nafaszeruj ją śliwkami :-):-)
no a za 4 miechy już wakacje ale ja planuje wyjazd z małą na początku czerwca zobaczymy co nam z tego wyjdzie bo mają jechać z nami rodzice K :-:)-:)-:)szok::szok::szok:

andzia no my do Dźwirzyna bo nie jest aż tak bardzo daleko 6-7 h i jesteśmy na miejscu, ale za to nigdy nie byłam w Waszej okolicy choć jakoś mnie tam nie ciągnie wolę morze :-):-)
a i o tą pomoc kredytową ja nie będę prosić jak K chce to niech się prosi ja się słowem nie odezwę bo później jego mama będzie gadać i wypominać

Do góry