reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

josie kiedyś chyba pisałam ale to było dawno temu do tego wrzuciła mi ten telefon do takiego wysokiego kubka, wysechł ale się wyłącza kiedy chce i zawiesza

no właśnie dlaczego nie masz suwaczka dla Jaśka

reklama
Witam :) jak tam ile panie mają pączków na koncie?? Ja miałam nie jeść, ale zjadłam jednego :/
Dziś miałam jechać do przyjaciółki i koleżanki później i co, rano pisze kumpela, ze w nocy trafiła z synkiem do szpitala więc nici z wizyty :/ więc chciałam zmienić godzinę u przyjaciółki, a ta dzwoni, ze z mamą źle i wiozą ją do szpitala właśnie :szok::szok: co to się dzieje dziś.

Z seriii facet a obowiązki domowe.
Poprosiłam m zeby rozwiesił pranie, sama poszłam usypiac Mateusza. Mineła chwila, ide do lazienki, M wyciągnał pranie, mowi dobzre ze jesteś to sabie dobrze strzepniesz. Biore do reki spodnie a one suche :szok:, cos nie tak, biore skarpetke ... brudna:wściekła/y: Moj M roziwesiłby brudne pranie i nawet sie nie zastanowił, ze nie jest mokre:confused2: Inna sprawa,ze ja zapomniałam nastawic pranie:-D:-p
Dobre :-D:-D:rofl2:

:eek:
Aga a Ty miałaś iść do tego engokrynologa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz co moja koleżanka chodziła do tego e-endokrynolog.pl - dr n. med. Grzegorz Gawryś Prywatny Gabinet Endokrynologiczny ponoć jeden z najlepszych lekarzy w PL
:) hehe dzięki :) koleżanka ma rację, ze bardzo dobry lekarz- leczyłam się u niego 10lat nawet dwa razy po miesiącu na jego oddziele w szpitalu :) a teraz najzwyczajniej nie stać mnie na niego, a państowow minimum dwa lata czekania :/

aga heh dobre i tyle na początek! Ostatnio w góry na krótki spacerek wzięliśmy ze sobą znajomych. Ona szczuplutka, ale zadyszka co kawałeczek (w życiu nie przeszłaby 20min!). Bosche cały dzień siedzi z pilotem od TV (nie ma dzieci) - to jest masakra! Dosłownie dwa razy leciutko było pod górkę, a ona prawie płakała, pod koniec nogi włóczyła, Pi A całość przeszliby (45min. drogi normalnym krokiem!):D
Nie no mimo swojej grubości to chodzić mogę godzinami :D bardziej chodziło mi o marszo/ trucht.

Aga jedziesz też w tym roku ?????????????????????????????
Nie :( :( :( w tym roku nie mamy wakacji :(

a kolega mi wlasnie opowiadal ze poszli z rowiesnikiem naszych do parku wodnego, i sie rozchorowal, i mowia lekarce ze pewnie w parku wodnym cos zlapal, a ona do nich: czy wyscie oszaleli?? z takim dzieckiem do parku wodnego?? i zeby poczytali opinie sanepidu, ze parki wodne i termy to najwiekszy syf, pelno bakterii, dzieci do basenu sikaja, i nei powinno sie tam z dziecmi chodzic. my chodzimy na maly basen, ale myslalam zeby mlodego na termy wlasnie wziac. no ale raz ze chory a dwa to chyba jednak odpuszcze na dluzej takie rozrywki
Jakieś parę miesięcy temu zachorowało koleżanki dziecko (nie pamiętam na co) lekarka pierwsze co ich spytałą czy nie byli w aquaparku, bo ponoć tam co róż są jakieś bakterie i mają pęłno dzieci chorych. A izolować cały czas się nie da.

Josie - miałam juz dawno pytać: dlaczego nie masz suwaczka dla Jaska???:confused:
Też miałam o to pytać :)

Aga- 2 :-D i 4 faworki. A co jest z synkiem przyjaciólki???
2 x po m-cu w szpitalu :O, Aga nie wiem na co sie wcześniej leczyłaś, ale teraz nie powinnać tyle zwlekać, skoro miałaś wczęsniej problemy nununu Zapisałaś sie pzrenjamniej na kase chorych???

Ostatnia edycja:
Aga u nas państwowo to bym do żadnego lekarza nie poszła, odwalają tylko robotę i tyle jedyne co ponoć psychiatra u nas dobry :-)

kurdę to co się dzieje że tak do tych szpitali zawędrowali ??????????

no ja jak na razie zero pączków i chyba tak się skończy bo jak mi ktoś nie kupi i nie przywiezie to nici z pączków

Andzia dostał o północy takiego kataru, ze nie mógł oddychać ona go obudziła to zaczął się dusić i sztywnieć jej az, z tego co mówiła to w karetce już mu musieli inhalację robić- takie zapalenie krtani, a dziś ponoć nic mu nie jest nawet kataru nie ma :/ może gdyby wzięła do okna to byłoby lepiej.

Aga u nas państwowo to bym do żadnego lekarza nie poszła, odwalają tylko robotę i tyle jedyne co ponoć psychiatra u nas dobry :-)

kurdę to co się dzieje że tak do tych szpitali zawędrowali ??????????

no ja jak na razie zero pączków i chyba tak się skończy bo jak mi ktoś nie kupi i nie przywiezie to nici z pączków
Ja też chodzę jak trzeba prywatnie, ale iść prywatnie do specjalisty ok, ale do tego wizyta min 150zł, a za badania raz płaciłam 400 i to nie wszystkie, bo resztę zrobił mi w szpitalu.

A przyjaciółki mama to ta co umiera na raka od roku :( leży w domu pod opieką hospicjum jest, a teraz ponoć wyniki jej się strasznie pogorszyły.

Josie a noo nie masz:-D

Aga - mi pediatra mówiła jak Adi miał zapalenie krtani ( chciala nas do szpiatla wtedy wysłac, ale dała jakis zastrzyk i było lepiej),ze jakby zaczął sie dusic to dzwonić po karetke, czymś okryć i na dwór, bo w takich pzrypadkach świeze powitrze to najlepsza inhalacja.
No tak 150 zł to duzo,zwłąszcza jezeli miało to byc dłuzsze leczenie. A robiłaś to tsh wkoncu bo chyba nie pisałaś???

.
No tak 150 zł to duzo,zwłąszcza jezeli miało to byc dłuzsze leczenie. A robiłaś to tsh wkoncu bo chyba nie pisałaś???
No właśnie gdyby to było tylko 150zł to nie byłoby problemu, a bez wszystkich badań nie mam co iść.
Tsh nie robiłam.

Aga ja bym poszła państwowo aby dał skierowanie na badania, a później z tymi badaniami już bym poszła do prywatnego
Państwowo hmm dzwoniłam do paru przychodni i termin najwcześniejszy jaki usłyszałam to 2016r:szok::szok:

reklama
Aga - Ty jesteś podrózniczka, wiec ja mam propozycje. Ja zarejestruje Cie u mnie do mojej Endo a Ty przy okazji mnie odwiedzisz :-) Lepsze 4m-ce niz 2 lata.;-)

Do góry