reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

josie kiedyś chyba pisałam ale to było dawno temu do tego wrzuciła mi ten telefon do takiego wysokiego kubka, wysechł ale się wyłącza kiedy chce i zawiesza

no właśnie dlaczego nie masz suwaczka dla Jaśka

reklama
Witam :) jak tam ile panie mają pączków na koncie?? Ja miałam nie jeść, ale zjadłam jednego :/
Dziś miałam jechać do przyjaciółki i koleżanki później i co, rano pisze kumpela, ze w nocy trafiła z synkiem do szpitala więc nici z wizyty :/ więc chciałam zmienić godzinę u przyjaciółki, a ta dzwoni, ze z mamą źle i wiozą ją do szpitala właśnie :szok::szok: co to się dzieje dziś.

Z seriii facet a obowiązki domowe.
Poprosiłam m zeby rozwiesił pranie, sama poszłam usypiac Mateusza. Mineła chwila, ide do lazienki, M wyciągnał pranie, mowi dobzre ze jesteś to sabie dobrze strzepniesz. Biore do reki spodnie a one suche :szok:, cos nie tak, biore skarpetke ... brudna:wściekła/y: Moj M roziwesiłby brudne pranie i nawet sie nie zastanowił, ze nie jest mokre:confused2: Inna sprawa,ze ja zapomniałam nastawic pranie:-D:-p
Dobre :-D:-D:rofl2:

:eek:
Aga a Ty miałaś iść do tego engokrynologa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz co moja koleżanka chodziła do tego e-endokrynolog.pl - dr n. med. Grzegorz Gawryś Prywatny Gabinet Endokrynologiczny ponoć jeden z najlepszych lekarzy w PL
:) hehe dzięki :) koleżanka ma rację, ze bardzo dobry lekarz- leczyłam się u niego 10lat nawet dwa razy po miesiącu na jego oddziele w szpitalu :) a teraz najzwyczajniej nie stać mnie na niego, a państowow minimum dwa lata czekania :/

aga heh dobre i tyle na początek! Ostatnio w góry na krótki spacerek wzięliśmy ze sobą znajomych. Ona szczuplutka, ale zadyszka co kawałeczek (w życiu nie przeszłaby 20min!). Bosche cały dzień siedzi z pilotem od TV (nie ma dzieci) - to jest masakra! Dosłownie dwa razy leciutko było pod górkę, a ona prawie płakała, pod koniec nogi włóczyła, Pi A całość przeszliby (45min. drogi normalnym krokiem!):D
Nie no mimo swojej grubości to chodzić mogę godzinami :D bardziej chodziło mi o marszo/ trucht.

Aga jedziesz też w tym roku ?????????????????????????????
Nie :( :( :( w tym roku nie mamy wakacji :(

a kolega mi wlasnie opowiadal ze poszli z rowiesnikiem naszych do parku wodnego, i sie rozchorowal, i mowia lekarce ze pewnie w parku wodnym cos zlapal, a ona do nich: czy wyscie oszaleli?? z takim dzieckiem do parku wodnego?? i zeby poczytali opinie sanepidu, ze parki wodne i termy to najwiekszy syf, pelno bakterii, dzieci do basenu sikaja, i nei powinno sie tam z dziecmi chodzic. my chodzimy na maly basen, ale myslalam zeby mlodego na termy wlasnie wziac. no ale raz ze chory a dwa to chyba jednak odpuszcze na dluzej takie rozrywki
Jakieś parę miesięcy temu zachorowało koleżanki dziecko (nie pamiętam na co) lekarka pierwsze co ich spytałą czy nie byli w aquaparku, bo ponoć tam co róż są jakieś bakterie i mają pęłno dzieci chorych. A izolować cały czas się nie da.

Josie - miałam juz dawno pytać: dlaczego nie masz suwaczka dla Jaska???:confused:
Też miałam o to pytać :)

Aga- 2 :-D i 4 faworki. A co jest z synkiem przyjaciólki???
2 x po m-cu w szpitalu :O, Aga nie wiem na co sie wcześniej leczyłaś, ale teraz nie powinnać tyle zwlekać, skoro miałaś wczęsniej problemy nununu Zapisałaś sie pzrenjamniej na kase chorych???

Ostatnia edycja:
Aga u nas państwowo to bym do żadnego lekarza nie poszła, odwalają tylko robotę i tyle jedyne co ponoć psychiatra u nas dobry :-)

kurdę to co się dzieje że tak do tych szpitali zawędrowali ??????????

no ja jak na razie zero pączków i chyba tak się skończy bo jak mi ktoś nie kupi i nie przywiezie to nici z pączków

Andzia dostał o północy takiego kataru, ze nie mógł oddychać ona go obudziła to zaczął się dusić i sztywnieć jej az, z tego co mówiła to w karetce już mu musieli inhalację robić- takie zapalenie krtani, a dziś ponoć nic mu nie jest nawet kataru nie ma :/ może gdyby wzięła do okna to byłoby lepiej.

Aga u nas państwowo to bym do żadnego lekarza nie poszła, odwalają tylko robotę i tyle jedyne co ponoć psychiatra u nas dobry :-)

kurdę to co się dzieje że tak do tych szpitali zawędrowali ??????????

no ja jak na razie zero pączków i chyba tak się skończy bo jak mi ktoś nie kupi i nie przywiezie to nici z pączków
Ja też chodzę jak trzeba prywatnie, ale iść prywatnie do specjalisty ok, ale do tego wizyta min 150zł, a za badania raz płaciłam 400 i to nie wszystkie, bo resztę zrobił mi w szpitalu.

A przyjaciółki mama to ta co umiera na raka od roku :( leży w domu pod opieką hospicjum jest, a teraz ponoć wyniki jej się strasznie pogorszyły.

Josie a noo nie masz:-D

Aga - mi pediatra mówiła jak Adi miał zapalenie krtani ( chciala nas do szpiatla wtedy wysłac, ale dała jakis zastrzyk i było lepiej),ze jakby zaczął sie dusic to dzwonić po karetke, czymś okryć i na dwór, bo w takich pzrypadkach świeze powitrze to najlepsza inhalacja.
No tak 150 zł to duzo,zwłąszcza jezeli miało to byc dłuzsze leczenie. A robiłaś to tsh wkoncu bo chyba nie pisałaś???

.
No tak 150 zł to duzo,zwłąszcza jezeli miało to byc dłuzsze leczenie. A robiłaś to tsh wkoncu bo chyba nie pisałaś???
No właśnie gdyby to było tylko 150zł to nie byłoby problemu, a bez wszystkich badań nie mam co iść.
Tsh nie robiłam.

Aga ja bym poszła państwowo aby dał skierowanie na badania, a później z tymi badaniami już bym poszła do prywatnego
Państwowo hmm dzwoniłam do paru przychodni i termin najwcześniejszy jaki usłyszałam to 2016r:szok::szok:

reklama
Aga - Ty jesteś podrózniczka, wiec ja mam propozycje. Ja zarejestruje Cie u mnie do mojej Endo a Ty przy okazji mnie odwiedzisz :-) Lepsze 4m-ce niz 2 lata.;-)

Do góry