katrina115
Potrójna Mama
Mam pytanko - czy któraś z Was zbiera pieniążki, czy wpłacacie je bezpośrednio na Kasi konto???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze, że widzisz. Ku przestrodze ;-)Aylin - teraz widze tego teczowego k... , ale tylko w cytacie
Jeszcze wszystko przed TobąTak teraz czytając posty doszłam do wniosku, ze ja jeszcze nigdy od macku nie dostałam k....i to nawet zwykłego szarego a co dopiero kolorowego. Człowiek sie pilnuje, zeby nie napisać czasem posta pod postem ale chyba czasami warto
PamiętamyPamiętacie nas?
:-)maćku to już z Tobą mam 3 znajome co będą rodzić w tym samym terminie :-):-):-)
A jaka forma jest właściwie poprawna?no cóz - mozna by podac wytłumaczenie ze my jako własciciele ziemscy chodzlismy na pole doglądać chłopów przy pracy a wy jako chłopi chodziliście na dwór do państwa
A na serio to obydwa zwroty sa regionalizmami. I obydwa są poprawne
Już lepiej. Jutro mam wizytę i w związku z tym lekkiego nerwaMaćku A jak Ty się czujesz? <wymownie unosi brwi>
U mnie lekka poprawa, jeśli chodzi o "krzyż" , myślę że za dwa dni stanę na nogi. Natomiast marwti mnie fakt, że mimo iż dzisiaj kończę antybiotyk nadal mam wrażenie, że w klacie piersiowej nie do końca czysto... Jutro kontrola, mam nadzieję że nie skończy się na kolejnym antybiotyku
Jakoś mi to umknęło...Macku/Alijenka- pisalam juz kiedys, ze robie ksiegowosc ;-)
A Ty możesz tenteges w ciąży? Bo nie wiem, czy karnego serwować ;-)Sorry za dubla ale edit mi nie dziala na tablecie
Zosi też się te duże falują i są brzydkie...A co do paznokci to wlasnie Aurelka ma bardzo brzydkie u stop :-( duzy jej sie faluje, nie wiem jak to opisac, a te najmniejsze sa strasznie twarde i z lekkim zoltawym nalotem :-( Pamietam, ze ja tez tak mialam jak bylam mala, i babcia zawsze mowila ze to po niej i po moim tacie Ale czy trzeba cos z tym robic?