reklama
katrina115
Potrójna Mama
Dziewczynki podajcie mi proszę na PW polskie konto Kasiulki, bo mam tylko konto dewizowe.
Katrina- ja wplacilam bezposrednio na jej konto i dziewczyny chyba tez tak robia.
Josie- hehehhe
Papitka, Aurelce kiedys naderwal sie paznokiec u raczki i tez ladnie odrastal, ale dostalam od lekarza masc sorki ale nie pamietam nazwy teraz
A co do paznokci to wlasnie Aurelka ma bardzo brzydkie u stop :-( duzy jej sie faluje, nie wiem jak to opisac, a te najmniejsze sa strasznie twarde i z lekkim zoltawym nalotem :-( Pamietam, ze ja tez tak mialam jak bylam mala, i babcia zawsze mowila ze to po niej i po moim tacie Ale czy trzeba cos z tym robic?
Tysi też sie falują. A jeszcze na koncach odstaja i sa bardzo ostre.
A jaka forma jest właściwie poprawna?
My chodziliśmy do dworu jeśli już
no wałsnie na dwór i na pole. I cale szczęscie ze obydwie sa poprawne
andzia1980
Fanka BB :)
Josie ja juz dawno nie śpię, jestem w pracy, ale jakoś nic mi sie nie chce.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
hej
niestety nie odpiszę bo mała mnie atakuje :---(
ja wpłaciłam kasę na konto Kasi bezpośrednio bo wolę aby sama zadecydowała na co je wyda bo później się okaże że kaszek, pieluszek i w ogóle wszystkiego ma w nadmiarze
reszta może później jak mi Natasza pozwoli :---(, kurde żeby jeszcze dziecko nie pozwalało na posiedzenie przy kompie !!!!!!!!!
Sunshine a nie stawiałaś małej gdzieś na basenie na podłodze ??? Lepiej pokaż te paznokcie lekarzowi
niestety nie odpiszę bo mała mnie atakuje :---(
ja wpłaciłam kasę na konto Kasi bezpośrednio bo wolę aby sama zadecydowała na co je wyda bo później się okaże że kaszek, pieluszek i w ogóle wszystkiego ma w nadmiarze
reszta może później jak mi Natasza pozwoli :---(, kurde żeby jeszcze dziecko nie pozwalało na posiedzenie przy kompie !!!!!!!!!
Sunshine a nie stawiałaś małej gdzieś na basenie na podłodze ??? Lepiej pokaż te paznokcie lekarzowi
Ostatnia edycja:
andzia1980
Fanka BB :)
Alijenka - mi Mati pozwala siedziec przy kompie, ale sam tez chce i próbuje razem ze mna pisac.
Ja tez myslalam tylko o pomocy finansowej, ale na poczatku mylsałam, ze zrobimy to wspólnie..... w sumie co za róznica, ważne,ze pomagamy.
Dziewczyny z czerwcówek 2010 zbieraja kase i wspólnie robia zakupy, my wpłacamy kasę, wiec indywidualizm usprawiedliwiony.
Ja tez myslalam tylko o pomocy finansowej, ale na poczatku mylsałam, ze zrobimy to wspólnie..... w sumie co za róznica, ważne,ze pomagamy.
Dziewczyny z czerwcówek 2010 zbieraja kase i wspólnie robia zakupy, my wpłacamy kasę, wiec indywidualizm usprawiedliwiony.
reklama
Papitka, Aurelce kiedys naderwal sie paznokiec u raczki i tez ladnie odrastal, ale dostalam od lekarza masc sorki ale nie pamietam nazwy teraz
A co do paznokci to wlasnie Aurelka ma bardzo brzydkie u stop :-( duzy jej sie faluje, nie wiem jak to opisac, a te najmniejsze sa strasznie twarde i z lekkim zoltawym nalotem :-( Pamietam, ze ja tez tak mialam jak bylam mala, i babcia zawsze mowila ze to po niej i po moim tacie Ale czy trzeba cos z tym robic?
U nas jest obity i poprostu martwy sie zrobił i tylko tyle że jest nie odpadł a nowy odrasta.
Kuba ma strasznie twarde paznokcie u stopek i mu sie rozdwajają jak obcinam to jakbym dwa obcinała bo na pół idzie od razu. i próbowałam nożyczkami i cążkami a i tak sie rozdwajają.
My wstaliśmy o 9 dzisiaj. Jakaś taka obolała w nadgarstku prawym mi chrupie ze się ruszyć dłonią boję głowa mnie boli. Ja nie wiem nie przypominam sobie żadnych baletów haha.
Postaram sie zaglądnąć troche jeszcze bo kuba ogląda teledyski na yt ma swoje piosenki a ja w małym oknie pisze do was.