reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Macku a nie wprowadzalas czasem mleka krowiego? bo ja pamietam jak powoli wprowadzalam to Perla miala wlasnie luzne kupki ale to bylo przez kilka dni bo nrzuszek potrzebowal sie przestawic :tak:

reklama
Katrina- ja wplacilam bezposrednio na jej konto i dziewczyny chyba tez tak robia.
Josie- hehehhe
Papitka, Aurelce kiedys naderwal sie paznokiec u raczki i tez ladnie odrastal, ale dostalam od lekarza masc sorki ale nie pamietam nazwy teraz :sorry2:

A co do paznokci to wlasnie Aurelka ma bardzo brzydkie u stop :-( duzy jej sie faluje, nie wiem jak to opisac, a te najmniejsze sa strasznie twarde i z lekkim zoltawym nalotem :-( Pamietam, ze ja tez tak mialam jak bylam mala, i babcia zawsze mowila ze to po niej i po moim tacie:confused2: Ale czy trzeba cos z tym robic?

Tysi też sie falują. A jeszcze na koncach odstaja i sa bardzo ostre.

A jaka forma jest właściwie poprawna?

My chodziliśmy do dworu jeśli już :-p

no wałsnie na dwór :) i na pole. I cale szczęscie ze obydwie sa poprawne :)

hej

niestety nie odpiszę bo mała mnie atakuje :-:)-:)-(

ja wpłaciłam kasę na konto Kasi bezpośrednio bo wolę aby sama zadecydowała na co je wyda bo później się okaże że kaszek, pieluszek i w ogóle wszystkiego ma w nadmiarze

reszta może później jak mi Natasza pozwoli :-:)-:)-(, kurde żeby jeszcze dziecko nie pozwalało na posiedzenie przy kompie !!!!!!!!!

Sunshine a nie stawiałaś małej gdzieś na basenie na podłodze ??? Lepiej pokaż te paznokcie lekarzowi

Ostatnia edycja:
Alijenka - mi Mati pozwala siedziec przy kompie, ale sam tez chce i próbuje razem ze mna pisac.

Ja tez myslalam tylko o pomocy finansowej, ale na poczatku mylsałam, ze zrobimy to wspólnie..... w sumie co za róznica, ważne,ze pomagamy.

Dziewczyny z czerwcówek 2010 zbieraja kase i wspólnie robia zakupy, my wpłacamy kasę, wiec indywidualizm usprawiedliwiony.

reklama
Papitka, Aurelce kiedys naderwal sie paznokiec u raczki i tez ladnie odrastal, ale dostalam od lekarza masc sorki ale nie pamietam nazwy teraz :sorry2:

A co do paznokci to wlasnie Aurelka ma bardzo brzydkie u stop :-( duzy jej sie faluje, nie wiem jak to opisac, a te najmniejsze sa strasznie twarde i z lekkim zoltawym nalotem :-( Pamietam, ze ja tez tak mialam jak bylam mala, i babcia zawsze mowila ze to po niej i po moim tacie:confused2: Ale czy trzeba cos z tym robic?

U nas jest obity i poprostu martwy sie zrobił i tylko tyle że jest nie odpadł a nowy odrasta.

Kuba ma strasznie twarde paznokcie u stopek i mu sie rozdwajają jak obcinam to jakbym dwa obcinała bo na pół idzie od razu. i próbowałam nożyczkami i cążkami a i tak sie rozdwajają.

My wstaliśmy o 9 dzisiaj. Jakaś taka obolała w nadgarstku prawym mi chrupie ze się ruszyć dłonią boję głowa mnie boli. Ja nie wiem nie przypominam sobie żadnych baletów haha.

Postaram sie zaglądnąć troche jeszcze bo kuba ogląda teledyski na yt ma swoje piosenki a ja w małym oknie pisze do was.

Do góry