reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Andzia biorę pecto drill na odkrztuszanie, chociaż nieco nieregularnie (jestem niesubordynowana jeśli chodzi o przyjmowanie leków ;) O antybiotyku też zapominam, M. mi przysyła smsy z pracy ;)).
Coś mi właśnie wpadło w oko, jak ostatnio pobieżnie nadrabiałam BB, że u Was oskrzela były, tylko nie miałam pewności czy Adi czy Mati.

reklama
Nie moglam spac bo myslalam o Kasiulce :zawstydzona/y:

Alijenka/Aylin- u nas tez sie mowi na dwor ale kolega z Lezajska czyli nie daleko Aylin tez mowi na pole :tak:
Iwon- nie wiem czy nerwowo bym dala rade na napisanie posta po raz czwarty!!! jak chcesz wkleje buzke za Ciebie :wściekła/y: Ogolnie cos sie dzis czesto zacina!!! Zdroweczka kochana i dobrze ze z krzyzem lepiej :tak:

Aylin- nie wiem duzo o tej terapi ale wiem ,ze jak moja mam walczyla z rakiem to tez probowala wszytskiego jedne pomagaly inne nie ale na pewno przedluzylo to czas z nami :tak:

Macku/Alijenka- pisalam juz kiedys, ze robie ksiegowosc ;-)

Polaa- mi tez sie nic nie chce:confused2: z checia bym sie polozyla spac. A ty ciesz sie mezem! :)

Perla zasnela na fotelu bo nie chciala w lozeczku ale udalo mi sie ja przeniesc, obiad podszykowalam przed drzemka i cos mnie kusi zeby tez sie polozyc ale..... mam jeszcze cos do zrobienia :confused2:

A dzis seruje ziemniaczki slodkie, zwykle i marchewka pieczona z oliwa i przyprawami i kotlety sojowe :-)

Sunshine a moj dzis leczo srednio zjadl ale jak tylko uslyszal slowo kotleciki to od razu sie rozochocil i zjadl jeszcze dwa z wczoraj:-D

Ja tez mysle o Kasiulce i o dziewczynkach... nie wyobrazam sobie co musza przezywac, biedactwa

ja doskonale rozumiem, ze ludzie szukaja alternatywy ale przed bioenergoterapia przestrzegam - nie przynosi zadnych skutkow pozytywnych a moze wrecz szkodzic. Znajomi mojej mamy, o ktorych pisalam, nie przerywali na czas eksperymentow leczenia konwencjonalnego. W homeopatie tez nie wierze ale kuleczki z cukrem przynajmniej nie szkodza. I nie nabijaja tak mocno kabzy oszustom.

Mialam Wam sprzedac anegdotke o dzieciu ale zapomnialam :zawstydzona/y:

hej kobietki :-)
jestem dumna z siebie bo ostatnio systematycznie zaglądam na bb :tak:

co do bioenergoterapi itp. to ja nie widzę w tym nic złego pod warunkiem że nie zastępuje się tym "podstawowego" leczenia :tak: zawsze trafią się jacyś naciągacze (lekarze też) ale jak ktoś jest sprawdzony to czemu nie skoro psychicznie pomaga to baaardzo!

Kasiulce ja też raczej zrobię przelew bo przy produktach jest ryzyko że będzie miała zapas pieluch na rok a mleko zero więc chyba lepiej jak będą mieli kasę na potrzebne rzeczy zwłaszcza że dotyczy to też leczenia :wściekła/y:

Iwon fajnie że jesteś :-) super że plecy lepiej i oby reszta ustąpiła :tak: Misia miała zapalenie oskrzeli w grudniu :dry:
Alijenka i Aylin ja całe życie chodziłam na dwór ale od 14 lat mieszkam w Krakowie a tu wszyscy chodzą na pole więc nasza Misia już niestety będzie chodzić na pole :sorry2:
Maćku jak tam sprawy żołądkowo/pieluchowe? lepiej? może coś jej zaszkodziło :sorry2:
aga głowa do góry i pisz co ci leży na sercu :tak: tu nikt nic nie zaśmieca!
Alijenka my też się kąpiemy codziennie :tak: to jeszcze nikomu nie zaszkodziło a ja sama nie wyobrażam sobie żebym miała się myć raz na 3 dni :eek: ale jak kto woli...
Papitka grayuluję małego sukcesu z rękawiczkami ;-)

Nie mam kiedy nadrobić kuba drugi dzień już nie śpi bb mi sie zacinało od rana ja po prostu przy małym zasypian na stojąco.

Wczoraj wieczorem zauwazyłam przy obcinaniu ze jeden paznokietek ma jakby żółty i jakby od spodu ropką zachodził poszłam dzisiaj do lekarza i pytała sie czy w ostatnim miesiacu sie nie uderzył co prawda miesiac temu przytarł sobie paluszki drzwiami bo sie szarpał z nimi no i okazało sie ze od tego po prostu paznokietek schodzi ale nic złego sie nie dzieje nowy ładnie go wypycha na szczęście nie odpadł tylko ładnie odrasta.

Josie- Pe uwaza ze ten kurczak to afrodyzjak wiec moze i na Jasia działa pozytywnie ;)

Kasia.natka- wytrwałości w zagladaniu do nas ;)

Mloda zakochana w sojowych kotletach tak jak my :D

Ostatnia edycja:
Kurcze dziewczyny trzeci dzien daje jaskowi tran i mam wrazenie ze mu skora tym zajezdza?!?!? Mozliwe to??? Mam mega wyczulony wech w ciazy i czuje najmniejszy nawet smrodek

reklama
Papitka dobrze ze nic sie zlego nie dzieje z tym paznokciem oby szybko odrosl!

Sunshine a wiesz ze on dzis strasznie przytulasny?:p

Sorry za dubla ale edit mi nie dziala na tablecie

Do góry