reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hejlo!!!

My dziś cały dzień sprzątaniowo - zakupowy, a teraz w ramach relaksu robię tartę z truskawkami :-):-)
Gabi nadal budzi się koło 4.00 :sorry::eek:

Ale forumówki trafiły w pogodę nad morzem :-)

No i kolejny postęp mojej córy - szła dzisiaj ze mną po mieszkaniu za jedną rączkę :-D

ROCZNIAKOM DDDDUUUUUUŻŻŻŻOOOO ZDROWIA, SŁONECZKA, UŚMIECHU I SUPER ZABAWEK :-)

reklama
A mnie zaraz trafi szlag. Właśnie przyjechał do nas męża brat cioteczny prosić nas na wesele. Ten który na roczku zaraził młodego katarem. Mieli być o 20:00. Wyszłam na górę, K kazałam mówić, że Szymek się obudził i z nim siedzę. Czekaliśmy na nich 1,5 h więc teraz oni poczekają.

Dopiero pojechali. Ledwo na oczy patrzę. Czekam aż K się wykąpie, sama wezmę szybki prysznic i pozostaje mi się modlić chyba aby Szymek nie obudził się przed 8:00.

Miśki sto lat dla Maciusia!!!! 8 lat - poważny wiek już :-D

Mlodak - Maciej jest już taki dorosły i samodzielny :szok: A dopiero co się urodził .......

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone przepisy na tort na roczek?
Muszę coś zrobić na niedzielę ;-)

ello

powiem tak jest zajebiście noooooooo jakby tylko moja mała nie robiła takich histerii to by było lepiej, poprostu ma szał z chodzeniem ale tylko trzymana za rączki, pchacz może już nie istnieć :baffled:

Jasiu, Martynko wszystkiego najlepszego i dużo uśmiechów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oczywiście nie nadrobię Was bo niby jest tu WIFI ale nie u nas w pokoju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej mamuśki :-)
melduję się po roczkowych imprezkach, jestem padnięta ale było super! wszystko się udało :happy2: wczoraj babcie i rodzinka a dzisiaj znajomi z dziećmi i bez, pogoda super, dzisiaj to nawet upał :tak:

100 lat dla weekendowych roczniaków bo nie miałam czasu nawet zajrzeć :zawstydzona/y: Norman, Jasiek, Natalka, Jaś, Martynka, Igor!

Ostatnia edycja:
Hej!!

Ja właśnie upiekłam Cupcakes, żeby sprawdzić czy wychodzą , bo robię na roczek:-) pachną ładnie, wyrosły ładnie. Jak wystygną spróbuję.

Kasia.natka - widziałam, widziałam, fajne foty na FB ;-) My w przyszły weekend szalejemy.

alijenka - życzę nadal pogody, no i jak najmniej marudnej Nataszki.

Po roczku:)
Pogoda dopisala, goscie tez:) Mala speszona tlumem ludzi (18osob), bardzo niesmiala i ciagle na rekach. Na widok pietrowego tortu z jadalnymi figurkami swinki Peppe ozywila sie i zaczela kwiczec (nasladuje juz odglosy 6 zwierzatek)!
Moj tort bez mleka i jajek tez wyszedl pysznie-zajadala sie mala, ja i goscie:) Polecam wiec te torty z przepisow co wklejalam:p
Poza tym byl obiad: rosol z perliczki i mlode ziemniaki z dwoma salatkami i trzema rodzajami miesa. Potem ten tort z szampanem. Na koniec salatki, ciasto do kawy i lody:)

Pierwotnie mial byc grill, ale uznalam ze za duzo osob na mojego malego grilla i pogoda byla nie pewna. I nie zaluje:)

Lece spac...jutro nadrobie:)

I najlepszego dla wszystkich roczniakow!!!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocham taką pogodę!!!

STO LAT DLA MARTYNKI I JASIA :tak::-)

kasiek- super ze imprezka się udała, buziaki dla Poli:tak: a naśladowanie 6 odgłosów imponujące :tak:
munka- gratki z kolejnych postępów dla Gabi :tak: moja sama staje i robi minimalne kroczki sama ale za jedną rączkę się nie puszcza :dry:

ello

powiem tak jest zajebiście noooooooo jakby tylko moja mała nie robiła takich histerii to by było lepiej, poprostu ma szał z chodzeniem ale tylko trzymana za rączki, pchacz może już nie istnieć :baffled:

moja to samo!!!!!! tylko za rączki chce chodzić i biegać :tak::confused2: a plecki siadają....

Urodzinki się udały :tak: tort pycha, goście oczarowani i wzajemnie, za tydzień kolejna imprezka :-D:tak:

Do góry