reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja też, ale jak chcę wyjść i leje, to jakoś mi ciężko wyjść, co innego jak łapie ulewa w drodze ;-) No, ale wykorzystałam pogodę, G zasnęła, a ja poćwiczyłam.

hej czerwcówki :) sorki, że tak rzadko się udzielam, ale czasu ostanio mam mało, a i weny brak, już nie wspomnę jak cięzko się wbić czasami:zawstydzona/y:

obecnie już kończę prezentację ze zdjęć i filmów, która będzie prezentem na 18 urodziny mojej kuzynki :) mam nadzieję, że jej się spodoba... a potem zabieram się za kontynuację prezentacji Sergiuszka, bo mamy tylko 7 miesięcy, więc na roczek chcę dodać resztę :)

Kasiulka WSZYSTKIEGO NAJ DLA MAJECZKI!

Ja też mam zawsze folię p. deszczową :tak:

Baby kąpiecie jeszcze bąble w wanience czy już w "dorosłej" wannie?

Iwon u nas kąpiel w głębokim brodziku bo wanny brak. Pod koniec listopada tam przeszliśmy bo młody chlapał niemiłosiernie :)

Pogoda koszmarna, nic mi się nie chce. A mały dzisiaj zalicza fazę darcia się. Nie płacze, nawet sam się bawi ale wrzeszczy przy tym jak opętany.

Gratuluję udanych imprez roczkowych.

Czasem w wanience w ramach oszczędności wody;-) albo dla urozmaicenia. Lub też prysznic ale to na dno wanny troszkę wody i potem tylko prysznic. To gdy G nie ma ochoty na nasiadowę.

Siedzę sobie właśnie na łączce za domem, patrzę na las tuż obok, G właśnie usnela po zabawie na trawie i śpi w wózku. I'm loving it:-)
Dziś leniwy dzień, trochę na rowery weszliśmy. Niestety nie mogliśmy wziąć swoich a na tych nie da się dłużej pojeździć (jubilat 2 - kto pamięta?;-) i jakiś gorak dla nastolatków). Kolana po goraku bolały mnie od razu, na jubilacie było lepiej... G w foteliku:-) nawet ok tylko zmeczyla się potem i płacz był troszkę.

Na obiadek wędzona ryba z wędzarni znad jeziora Gardno:-) zakąszona pączkiem przeze mnie - Pe patrzył z niedowierzaniem:p

reklama
MsMickey ale się rozmarzyłam...czad:) Też odpoczęłabym tak sobie, mam nadzieję że nastąpi to jutro.

Andzia jakbyś była zainteresowana tortem bezmlecznym i bezjajecznym na roczek to polecam Tort Brzoskwiniowy. Pace lizać...zamiast lukru z przepisu obsmarowałam go tym kremem i poukładałam na wierzch brzoskwinki, plus kwiatki jadalne:) Zamiast łyżki spirytusu daj łyżkę octu balsamicznego (winnego lub jabłkowego, żeby był puszysty). Biszkopt przepyszny! A jak nie masz mleka owsianego to zrób na bebilon pepti http://pysznadieta.blogspot.com/2012/01/tort-dla-alergika-bez-mleka-i-jajek.html

Laski Polka dostała m.in ten tunel z ikea i to od wczoraj najlepsza zabawka:) Wchodzi, wychodzi, wrzuca tam balony, zabawki, rzuca się na niego, robi 'a kuku'...normalnie szał:D Poza tym dostała też jak Aylin xylofon, ciuszki (w tym od teściowej body 74, a moja Polka nosi 80!) i kasę.

Ostatnia edycja:
Do góry