asiia_
Fanka BB :)
asiia - piszesz, ze w 1ciazy taki brzuch miałas w 5miesiacu, a o ile dobrze widze 5miesiac zaczynasz za 2tyg?? ;-)
na moje 5 miesiac to jest 20tydzien ja jestem dopiero w 14 , a jesli chodzi o brzuszek w poprzedniej ciazy to wyskoczyl mi taki dopiero po slubie,a slub bralam 1lipca (wtedy brzuszka jeszcze nie bylo) ,napisalam to tak mniej wiecej ,pod koniec ciazy mialam tyci wiekszy,a i jak tylko brzuszek mi sie pojawil to wszyscy zaczeli mi mowic ze mam go bardzo niziutko i sie pytali czy lada dzien rodze.. w tej ciazy zapewne bede mogla pochwalic sie duzo wiekszym brzucholkiem ,a ile Ty przytylas ze Swoimi blizniakami ?? ja z Kuba w trakcie porodu doszlam do wagi 59kg, i teraz zastanawia mnie ile mniej wiecej wychodzi sie na plus przy blizniakach ..:> dodam ze tutaj w Irlandi zwazyla mnie gp tylko raz w 12 tygodniu.,a w Polsce stawalam na wage co wizyte.
witam
poczytałam i mam doła
jutro wizyta u lekarza
starsznie się boję
nie śpię już po nocach i płakac mi się chce, boję się o swą cytologię (i ta wileką nadżerkę) i teraz czy z dzieckiem wszytsko ok ........
zwariuje
jestem kłębkiem nerwów
ja mam nadzerke od pierwszego porodu.. (na dodatek ciagle byla otwarta,krwawiaca) i Moj ginekolog z Polski powiedzial ze najlepsze na nia rozwiazanie to zajscie jak najszybciej w kolejna ciaze. tutaj cytologie robilam przed zajsciem w ciaze,i gp powiedziala to samo. za cholere nie chcieli mi jej wypalic.powiedzieli jeszcze ze jesli mam stalego partnera,i z zadnym innym nie sypiam,to nie jest ona szkodliwa.. poczekam do konca ciazy i sie zobaczy
Ostatnio edytowane przez moderatora: