reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
W takim razie życzę chłopca:-) Super jest mieć parkę :-) Lecz żeby tak się udało to trzeba mieć farta :-)
W takim razie życzę chłopca:-) Super jest mieć parkę :-) Lecz żeby tak się udało to trzeba mieć farta :-)
a ja ciut bardziej wolałabym drugą dziewczynkę
o nadżerkach niestety nic nie wiem.
Za to moja cera i plecy wolają o pomstę do nieba.Zawsze miałam taką ładną skórę, a teraz tragedia, na buzi pryszcze i wągry, a na plecach i ramionach jakaś kaszka i też pryszcze
Dziewczyny, ja na nic nie mam nadal siły- najchętniej cały dzien bym leżała, do wszystkiego muszę się zmuszać.....
Brzuch jakoś nie rosnie- jak leże to czuję sie jakbym nie była w ciąży....
Ostatnia edycja:
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, ja na nic nie mam nadal siły- najchętniej cały dzien bym leżała, do wszystkiego muszę się zmuszać.....
Brzuch jakoś nie rosnie- jak leże to czuję sie jakbym nie była w ciąży....
Ja też bym chciała drugą córeczkę, też nie mam na nic siły i też nie czuję się jak w ciąży...
veritaserum71
Fanka BB :)
Ja się czuję bardzo w ciąży, ale właśnie dlatego, że nic mi się nie chce Ciągle mi niedobrze, boli mnie głowa, rośnie brzuch z dnia na dzień...to mi daje nadzieje na córcię, bo z synem czułam się całkiem inaczej....do porodu czułam się jak "nie w ciąży"...gdyby nie ten brzuch
december
Fanka BB :)
Polecam Listy do M. Miło było obejrzeć fajnie zrobiony łagodny film z dobrym przekazem. Zwłaszcza w doskonałym towarzystwie parki przyjaciół i TŻ
A poza tym miałam potworną chcicę na popcorn i byłam przeszczęśliwa z kartonem wielkim na kolanach Endorfiny wylewały mi się uszami
Jedyne, co mnie w filmie drażniło, to postać małej dziewczynki. Ta aktorka dziecięca jest w każdej polskiej produkcji, strach otwierać puszkę z pasztetem. Poza tym super, bez fajerwerków, ale na pewno fajnie spędzony czas.
A poza tym miałam potworną chcicę na popcorn i byłam przeszczęśliwa z kartonem wielkim na kolanach Endorfiny wylewały mi się uszami
Jedyne, co mnie w filmie drażniło, to postać małej dziewczynki. Ta aktorka dziecięca jest w każdej polskiej produkcji, strach otwierać puszkę z pasztetem. Poza tym super, bez fajerwerków, ale na pewno fajnie spędzony czas.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
oh wieki nie byłam w kinie. licze że może uda mi sie kiedyś sprzedać syna na 3 godziny i wyskoczyć gdzies zanim sie drugie urodzi ahhhhh ... jest jakaś chętna??
Ja się czuję bardzo w ciąży, ale właśnie dlatego, że nic mi się nie chce Ciągle mi niedobrze, boli mnie głowa, rośnie brzuch z dnia na dzień...to mi daje nadzieje na córcię, bo z synem czułam się całkiem inaczej....do porodu czułam się jak "nie w ciąży"...gdyby nie ten brzuch
ja tylko brzucha nie mam jak leże- nawet nic twardego nie czuję, poza tym samopoczucie jak najbardziej ciązowe
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
ja tylko brzucha nie mam jak leże- nawet nic twardego nie czuję, poza tym samopoczucie jak najbardziej ciązowe
Ja tylko czuje, że jestem w ciąży jak rzygam
reklama
Hejka ja się czuje jak na ciąże nic mi się nie chce robić a jak już coś zrobie to się strasznie męcze a pozatym złapał mnie straszny kaszel że aż czasami się dusze chyba musze się przejść do jakiegoś lekarza bo się niedługo wykończe