reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Waris - tak :D teraz KPW :D No ja myślę, że niewiele tej opaski by było widać :p
a ja mam kurde dylemat (hahaha oby tylko takie) czy Monice cały czas grzywkę przycinać, czy zapuszczać całość na długie z przedziałkiem......

reklama
Waris, mieliśmy małą sesję w listopadzie...wspominałam chyba o tym na zonku :)

Munka, MsMickey, dziewczyny rules! Kurcze, musimy się w miarę szybko znowu zobaczyć!

Iwon, od dobrych 2 lat nieustannie victor&rolf flowerbomb

My nigdzie nie wyjezdzamy!!! Wiec zgłaszam gotowość pisania z Wami przez najblizsze dni...tylko kto ze mną będzie pisał?????????

Hatszept Ty z lewej czy po środku?:p:p:p
Piotruś boski:-):-):-)

Iwon mademoiselle są dość poważne ale ja je mogę nawet latem na plaży ;-) dla mnie są jak zapach skóry naturalne. Uwielbiam a trzymają się dluuugo.

Mam takiego gościa, który sprowadza perfumy i ma sporo tańsze niż w drogeriach. Gdyby któraś była zainteresowana to proszę dać znać z konkretnym perfumem ;-) ja się zapytam a dalej zobaczymy czy odbiór bezpośredni czy poczta. Gość jest z miasta Ł.

U nas choinki brak ale będzie na wigilii. Spędzamy u mojej siostry od paru lat już. Tam jest bardzo tradycyjnie, sianko opłatek czytanie fragmentu pisma... trochę mnie to bawi, ale biorę udział że względów sentymentalnych. Rodzina się zbiera i to jest ok. Tylko śpiewanie kolęd odpuszczam (oczywiście moja mam czujnym okiem patrzy czy śpiewam czy nie i pewnie chętnie ustawilaby mnie do pionu;-)). Cała reszta jest do zniesienia.

Hatszept ja jadę ale chyba nie sądzisz, że bb odpuszczę, hę??? :p

A spotkać się musimy kanieczna ;-)

Ostatnia edycja:
ufffffff....to dobrze!!! :-)

Te moje victory@rolfy ;) tez bardziej wieczorowe, ale tez się nie przejmuje i wychodząc nawet do pracy o 7.00 rano...pach...pach...;-)

JA!!! Codziennie wieczorami na bank, jak już dzieciarnia uśnie, bo w ciągu dnia to za dużo wrażeń będzie :p tzn w weekend będę, ale wigilia i święta tylko wieczorami

Eeee...no to luuuuz :tak: To natrzaskamy z 50 stronek co by nieobecne usprawiedliwione i nie! miały za karę co nadrabiac...;-)

A wiecie, ze ja do biura w Wigilię?! Tzn.nie musiałam, mogłam wziąć urlop, ale muszę prace podgonic...poza tym Wigilia na 18osob! u mnie no więc niech goście przyjeżdżają wczesniej i sami ogarniaja stoły, nakrycia itp. ;-) ....bedzie busy...bedzie...

witam się

Hatszept - witaj mamusiu myśląca o mnie, czas teraz bardzo intensywny mam w domu i pracy, to czasu dla siebie i na BB mniej, a Wy się rozpisałyście, że nie da rady tego ogarnąć. Ale miło, ze ktoś myśli.... buźka.

Iwon - ja taka troszkę maniaczka zapachów, mam kilka, ale też na ogół takie lekkie.
Intryguje mnie ta Euphoria - muszę sprawdzić jak pachnie, bo teraz sa u nas bardzzzzzo dobre ceny, to w razie czego można by je nabyć.
A z tych co posiadam i używam to Naomi Campbell te zupełnie pierwsze (niekoniecznie ze względu na wygląd buteleczki) Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://image.ceneo.pl/data/products/245711/i-naomi-campbell-woman-woda-toaletowa-15-ml-spray.jpg, Calvin Klein Contradiction, Eternity, Obsession Night, Ives Rocher - Bambus (super!!!!) i Avon kilka (oczywiscie z Little Black Dress na czele).
I zapomniałam - oczywiście Cool Water!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Katrina jak to w pracy :eek: Ja bylam przekonana, ze w domciu siedzisz :p

MsMickey normalnie mam wizje jak sobie z Munka wlosy wyrywacie :-D

Aga powodzenia w ogarnianiu. Ja tez mam duzo planow - gorzej z wykonaniem. Zaczynam dzisiaj na serio :)

Waris szkoda, ze z praca wyszlo jak wyszlo. Ale znajdziesz lepsza! I tez mam te Beyoncowate perfumy :)

Siula fajnie, ze rozmowa poszla po Twojej mysli... byloby gorzej gdybys chciala dostac ta prace :sorry:

Macku cora ma czadowa mine :D I podobna do Ciebie :)

Munka zdrowych, wesolych i cudownie spedzonego czasu. Zdjecie piekne.

Aylin ja wlasnie lubie perfumy ciezkie i slodkie. Nie moglabys mnie wachac ;-):-p

Rysica dzieki za klimat swiateczny. Ja dopiero dzisiaj kupie choinke i to mini mini.

Hatszept ja nigdzie nie uciekam - bede Was zameczac postami :)

Iwon zazdroszcze tego ogarniecia. Ja ide na ostatnie (mam nadzieje) zakupy dzisiaj. Zwlaszcza po prawdziwy chlebek, bo facet tylko w sb przyjezdza.

Mam pytanie dotyczace miecha :D Jak upieke karkowke dzisiaj wieczorem to ile powinna mi wytrzymac? Mozna to mrozic ewentualnie?

A perfumy... obecnie ghost sweetheart (nadaje sie na zimowy wieczor - na lato za ciezkie) no i beyonce bordowe. I jak juz pisalam lubie slodkie zapachy. Najbardziej ciasta z piekarnika ;) Moglabym sie wytarzac zamiast psikac perfumami :D

Do góry