reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

W końcu znalazłam chwile na bb. Normalnie Was zaniedbalam, rzadko do Was ostatnio zaglądam :zawstydzona/y:

Gratulacje dla Wszystkich Polroczniaczkow :-)

Zdrówka dla chorowitkow :tak:

MsMickey ale kochany uśmiech Małej Księżniczki;-)

Macku ale masz śliczna ta Zosię:tak:

sunshine a dla chłopców czegoś nie robisz??:-D

Munka wzajemnie, śliczne zdjęcie Gabi.

Zazdroszczę Wam tych spotkań.

A ja chora, ale mnie rozłożyło. Kuba to samo, ma prawie 40 st.goraczki. Mam nadzieje, ze Wojtusia ominie. Nadzieje trzeba mieć zawsze:-D

Ostatnia edycja:
reklama
No hej baby,
dopiero wróciłam z zakupów, M. miał dzisiaj znowu dyżur z dzieciakami ;) Wszystko pięknie ogarnięte, dziecko wykąpane, nakarmione, tyle że zamiast w piżamkę ubrane w bodziak z długim rękawem :-D No, ale to mea culpa, bo zostawiłam go na przewijaku. Jak mógł biedak wpaść na to, że to odzież dzienna? :sorry2:;-)

Muńka jak tam emocje przed wyjazdem? Dziękujemy za ciepłe słowa :-) Będziesz do nas wpadać?

A Konin na spotkanie jak dla mnie może być :-)

Muńka leciMY na wyprzedaże chciałaś napisać... będziemy sobie okazję wyrywać :p już widzę, jak się szarpiemy za włosy na środku h&m, w ręku ostatni bodziar za 5,99 sztuka... :-:p:p:p

:-D:-D:-D Leję ...

A Gocha cudna :-)

Siula no to super, że all poszło po Twojej myśli :)

Aylin no to ładny prezencik Ci mąż sprawił :tak:

Maćku śliczna ta Twoja mała i podobna do Ciebie - chyba nosek? :-)

A właśnie baby, kolejne pytanie w ramach poznawania się - jakie perfumy lubicie? :cool2:

Ja używam najczęściej chanel mademoiselle, versace woman, versace bright crystal, hugo boss orange, ange ou demon givenchy. W zasadzie na przemian tylko te, jestem raczej stała w uczuciach jeśli o to chodzi ;)

Witam
no to już po,wszystko ładnie poszło
weszłam na zaplecze
pan pyta co ja mam,więc daje to skierowanie i mówię od razu że z miłą chęcią przyjmę prace ale uprzedzam że mam małe dziecko i karmię piersią no i co pan na to FATALNIE:-) i mi tłumaczy że nie da rady bo za dużo przerw mi się należy itd a ja w duchu uśmiechnięta jupi
napisał na skierowaniu
brak dyspozycyjności z powodu karmienia piersią
tylko z drugiej strony zobaczcie jaka dyskryminacja kobiet które karmią piersią

wiem coś o tym pisałam na zonku napisze i tu, ja już dziś wiem że jak wrócę do pracy dostanę wypowiedzenie

ja używam cerutti 1881 ale tą starą wersję

znam, moja jeszcze teraźniejsza szefowa ich używa natomiast ja uwielbiam Dior Addict2 oraz CK in2U for her

Moja mała wczoraj nie spała od 16 do prawie 23 - dałam jej o 21 mleczko mm 210ml w nadziei że pójdzie spać a ona miała oczy jak 5zł i była skora do zabawy a nie do spania. Dziś zasneła jakąś godzinkę temu i już raz się wybudziła dalam cycocha i zasnęła oby już do rana.

Wszystkim półroczniakom życzę dużo zdrówka :-D

Muńka również wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia.

PS pannice w opaseczkach Sunshine prześliczne ;-) aż żałuję że nie zakupiłam na święta dla mojej.

alijenka - piękne wspomnienia !!

maćku - piękna córcia, no i opaseczka;-) to zrobiłyśmy Sunshine reklamę ;-)

polaa - zdrówka!!!

Iwon - zmęczona jestem, prawie spakowana, choć i tak jeszcze jutro będę miała co dopakować. Na szczęście G dziś wyjątkowo się nie wybudza :-D grzeczna dziewczynka! Będę zaglądać w miarę możliwości, ale pewnie z telefonu.

A perfumy:

Głównie - Tommy Hilfiger (Dreaming), Hugo Boss (Femme), Givenchy Absolutely Irresistible, Burberry.

Iwon to JA używam Mademoiselle;-)

a przynajmniej lubię bo używam rzadziej:p

Givenchy very irresistible takie fioletowe skrecona butelka, davidoff cool water freeze me, teraz mam Elie Saab.

Ostatnia edycja:
Muńka, Maćku - cudne uśmiechy Waszych córeczek !!! A na wyprzedaże też z Wami lecę! :D ale włosów nie obcinam bo zapuszczam, ale zepnę w kucyk ;P

Siula - super, że poszło po Twojej myśli, ale fakt, tragikomizm tej sytuacji jest porażający......

Aylin - zazdroszczę choineczki żywej i taniej!!! 20 zł za jodłę! farciara!!! a my tu mamy po 200!

Muńka - Twoja Mikołajka też cudna!!! Dziękujemy za życzenia i Wam również wszystkiego naj! (PS - JAKI MASZ APARAT? ŚLICZNE ZDJĘCIA ROBI :) )
Też miałam zamówić przepaski od Sunshine, ale nie zdąrzyłam wybrać :( a teraz już za późno na te świąteczne poza tym kurcze jak ja bym jej założyła tą opaseczkę pod grzywkę???.... :-D:-D:-D

Mąż dzisiaj miał kupić choinkę ale zrezygnował, jodła kosztowała, bagatela 190 zł!!! A świerk, co wyglądał jak badyl 90 zł... Po telefonicznej rozmowie i wymianie MMSów stwierdziłam, że nie dam 90 zł za drapaka, ani prawie 200zł za jakąkolwek żywą choinkę.... masakra, powariowali!!!!!!!!!
No i po powrocie z zakupów mąż poszedł do piwnicy po choineczkę ;P sztuczną... Szymek i tak się mega cieszy :D

Prezenty kupione :D Mąż pod choinkę dostał miesiąc temu myszkę, mi kupił czarny eyeliner :D Szymkowi Spike'a i małą ciężarówkę firmy siku (mamy chłopców - fantastyczna jakość zabawek-samochodów!!!!) a Monika dostanie takie klocki interaktywne FisherPrice oraz Motylka grzechotkę też FP :)

a tu podrzucę Wam trochę świątecznego nastroju :D
DSCF2769.jpg

Ostatnia edycja:
Rysica - dzięki za klimacik :-) my jednak nie zdążyliśmy kupić i ubrać choinki, ale wyjęłam gadżeciki, przyozdobiłam światełkami gałązki...no i światełka od wczoraj nie działają:baffled:

Naprawdę lecisz z nami na wyprzedaże?? fajno by było!!

A aparat to NIKON D50.

reklama
Dziecie śpi więc chwila dla matki i zaraz znowu biorę się do roboty. Miałam w planach posprzątane mieć dziś wszystko, choinkę ubraną i póki co z planów nici:crazy:

Śliczne te Wasz księżniczki :)
Rysica my co roku mieliśmy żywą choinkę i w tym roku jak zobaczyłam ceny to kupiliśmy sztuczną :zawstydzona/y:może nie pachnie jak żywa, ale jak ubiorę to atmosfera świąt będzie :)

Do góry